Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Wellbeing Institute

Wellbeing Institute

Wellbeing Institute rådgiver arbejdslivet

Wellbeing Institute rådgiver det danske arbejdsliv, så det bliver bygget på glæde og begejstring.

Virksomheder består af mennesker. Skabes af mennesker. For mennesker. Wellbeing Institute drives af ønsket om at sætte det engagerede og kreative menneske fri. Fri for frygt. Vi rådgiver dig til at lykkedes med dette.

Glæden ved og begejstringen over hinanden og det vi vil sammen skal sættes forrest. Vi ser et enormt potentiale for virksomheder, der sammen flytter fokus fra “skal og bør” til “vil og ønsker”.

Som leder, rådgiver, konsulent og medarbejder har vi hos Wellbeing Institute på egen krop og sjæl gennemlevet, hvad performance, optimering, effektivisering og rigid økonomistyring gør ved os.

Hvordan det fokus kan dræne fællesskabet for glæde og begejstring med kun små momentane lettelser over at have undgået afgrunden som åndehuller.

Der skal være balance

Men det uforløste potentiale ligger mere end nogensinde før i at finde og genfinde glæden. Begejstringen ved det, du gør, og det, du skaber og tilfører verden.

Vi tror på en anden balance. En anden balance mellem at have fokus på hvordan vi bedst gør det, vi gør og hvordan vi har det med det, vi gør.

Det handler om faglighed. Og ikke mindst om lederfaglighed. Og at gøre det menneskelige til en større del af den måde vi tænker om faglighed.

Vi må gøre op med ideen om at lederfaglighed er en gudsgiven kvalitet som man enten har eller ikke har. Som man kan tage en uddannelse i og så besidde den.

Det handler i stedet om værdien i kontinuerligt at opsøge sparring, råd og rådgivning. Så vi ikke overser det vigtigste i enhver produktion: De mennesker, vi er også når vi er på arbejde.


Vis alle uddannelser afholdt hos Wellbeing Institute

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Wellbeing Institute og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Wellbeing Institute

Vestergade 29
1456 København K

Telefon: +45 88 61 85 00


Evalueringer

Gennemsnit 4,3

Baseret på 18 evalueringer

Carina
(5)
Man har fået en indsigt i hvor forskellige mennesker i krise reagerer, og også i forhold til de forskellige diagnoser og især de psysiske sårbare. Samtidigt nogle super effektive værktøjer til at håndtere i praksis, og har et styrebillede af hvordan man skal arbejde med udsatte borgere, som har brug for at blive rummet og anerkendt der hvor de ...
Vis alt
Jacob Lyster
(4)
Gav god indsigt i egen praksis, og der blev sat ord på nogle af de mest almindelige diagnoser. Passende antal deltagere, der gav en tryghed i forhold til at få sat ord på nogle af de ting, der kan være vanskelige at tale om, til trods for at det ikke er ens egen person der tales om. Giver god mening at benytte styrebilledet til samtalerne med ...
Vis alt
Louise Kanech Hansen
(4)
Jeg synes der har været god oplevelser
Få information

Udfyld formularen for mere information om Wellbeing Institute

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,3)
Baseret på 18 evalueringer