Filtrer efter
Social og sundhed
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 183
1
2
3
4
...
10
Annoncer

Populære steder

Reportager indenfor Social og sundhed

ZBC

Tag en social og sundhed uddannelse

Efteruddannelser inden for social og sundhed berører emner indenfor sundhedssektoren, arbejdsmiljø, motion og livsstil samt alternative efteruddannelser og kurser.

På finduddannelse.dk finder du efteruddannelser og kurser inden for området social og sundhed. Der er et stort udvalg af kurser og uddannelser i for dig, som er ansat i sundhedssektoren. Blandt dine muligheder for en social og sundhed uddannelse kan blandt andet nævnes en diplomuddannelse, en akademiuddannelse, arbejdsmarkedsuddannelser inden for forskellige dele af sundhedsområdet og meget meget mere. Du har også gode muligheder for at finde et SOSU kursus.

Bliv fagligt opkvalificeret med en social og sundhed uddannelse

Find din social og sundhed uddannelse

På efteruddannelser inden for for social og sundhedssektoren lærer du bl.a. at hjælpe folk, som har brug for pleje og omsorg. Omsorgen kan både være i form af regulær sygepleje og ved hjælp af praktiske aktiviteter. Du lærer også at tilrettelægge dit eget arbejde.

En social og sundhed uddannelse til dig

Der er flere målgrupper for en social og sundhed uddannelse, men generelt er disse kurser og uddannelser for alle:

  • Hjemmehjælpere
  • Sygehjælpere
  • Social- og Sundhedshjælpere
  • Social- og Sundhedsassistenter
  • Pædagogmedhjælpere
  • PGU'ere, dagplejere og lignende.

Du er måske i en periode, hvor du trænger til ny viden og at forny dig, og der kan det være oplagt at tage et kursus eller en social og sundhed uddannelse. Det kan også være, at du vil prøve kræfter med alternative uddannelser såsom kinesiologi, akupunktur eller lignende, som kan være et fantastisk supplement til det, du allerede arbejder med i dag inden for det sociale og sundhedsfaglige område. 

Hvad er sundhedsektoren?

Sygeplejersker og andet sundhedspersonale har også brug for en jævnlig opdatering af deres kompetencer. Som sygeplejerske er der mange muligheder for at specialisere sig, så derfor er det en god idé at søge og sammenligne de forskellige muligheder, som findes på området.  

Akademiuddannelser inden for social og sundhed

Der findes en række akademiuddannelser inden for social og sundhed. Du vil her kunne tage en akademiuddannelse, som er inden for dit felt, og som derfor er målrettet dig og dit fagområde. Har du lyst til at se alle de forskellige akademiuddannelser, så kan se dem samlet her.

Tænker du på at blive sundhedscoach?

Du kan også supplere dine eksisterende kompetencer ved at uddanne dig som coach inden for sundhedssektoren. Det kan for eksempel være som stresscoach, forandringscoach eller lignende.

Der findes mange forskellige uddannelser og kurser inden for coaching. Søger du en oversigt over dem alle, så finder du dem i kategorien coaching.

Alternativ behandling - social og sundhed uddannelse

Endelig findes der også mange efteruddannelser i alternativ behandling - workshops, kurser og foredrag.

Som nævnt tidligere kan det være, du allerede er uddannet inden for det konventionelle område og gerne vil efteruddanne dig inden for en mere alternativ retning. Så har du muligheden med et forløb, hvor du bygger videre på din traditionelle uddannelse.

Eller måske vil du gerne uddanne dig til zoneterapeut eller en anden lignende grene inden for dette felt. Der er altid en god idé at undersøge det felt, du søger uddannelse inden for, inden du træffer dit valg.

Akademiuddannelse i sundhedspraksis eller i socialt arbejde

Uddannelsen i sundhedspraksis har fokus på en helhedsforståelse af det social- og sundhedsfaglige område, og du får redskaber, så du kan se sammen­hænge, tænke i helheder og reflektere over din egen praksis. Du bliver i stand til at analysere og vurdere prak­sisnære problemstillinger på et fagligt og metodisk grundlag.

Med en uddannelse inden for social og sundhed i det sociale arbejde får du en fleksibel videreuddannelse målrettet socialarbejdere i frivillige og private organisationer samt socialarbejdere og sagsbehandlere i den offentlige sektor, som ønsker at opkvalificere deres arbejde.

Du får en kompetent efteruddannelse, som vil give dig nye muligheder inden for dit arbejdsområde, og du bliver klædt på til at handle i situationer, der, inden din social og sundhed uddannelse, var svære at finde en løsning på. 

Drømmer du om en social og sundhed uddannelse?

Der er - som du måske kan fornemme - gode muligheder for at bygge videre på dine sundhedsfaglige kompetencer. Find din uddannelse eller dit SOSU kursus i listen herover. Her kan du også klikke dig ind og læse mere om den enkelte social og sundhed uddannelse, ligesom du kan rette henvendelse direkte til udbyderen.