Top 10 kurser inden for social og sundhed

Drømmer du om en karriere i sundhedssektoren? Se 10 populære kurser inden for social og sundhed her og bliv inspireret til din kompetenceudvikling.

Top 10 kurser inden for social og sundhed

Det er afgørende at holde sin viden og sine kompetencer ajour inden for enhver branche. Dette gælder naturligvis også social og sundhed, hvor det er afgørende at du holder dig opdateret og hele tiden udvikler dine kompetencer på området.

Her kan relevant efter- og videreuddannelse komme ind i billedet. Da der findes mange forskellige stillinger og specialiseringsmuligheder inden for social og sundhed, finder du også et stort udbud af efter- og videreuddannelse. Der kan således både være tale om korte kurser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt hele uddannelsesforløb såsom diplomuddannelser eller akademiuddannelser.

Der er dermed gode muligheder for at finde efter- og videreuddannelse, der passer til dig og din karriere. I denne topliste giver vi dig inspiration til din kompetenceudvikling ved at præsentere dig for de 10 mest populære kurser og uddannelser i kategorien Social og sundhed på finduddannelse.dk.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Social og sundhed på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Social og sundhed

Grundlæggende GMP

1

2 dage

Online

4.995 DKK

På dette kursus hos PharmaAConsultancy får du den grundlæggende forståelse for GMP-reglerne samt hvordan disse implementeres i praksis. Kurset varer i to dage og giver et grundlæggende kendskab til EU GMP jf. Eudralex. Efter kurset har du fået kendskab til de krav myndighederne stiller til fremstilling af lægemidler samt hvordan kravene tolkes og implementeres i praksis.

Dette kursus er for dig der vil være skarp på GMP.

Læs mere om forløbet

Kursus i Access Bars for trivsel på arbejdspladsen

2

1 dag

Flere lokationer

2.240 DKK

Prioriterer du trivsel og velvære blandt dine medarbejdere? Klinik for Selvhelbredelse tilbyder en unik efteruddannelse, Access Bars, der effektivt styrker dit team og fremmer en positiv arbejdskultur. På blot én dag kan dine medarbejdere blive certificerede Access Bars Practitioners og få værdifulde redskaber til at støtte hinanden og forbedre trivslen på arbejdspladsen.

Uddannelsen er skræddersyet til virksomheder og organisationer, der ønsker at fremme trivsel og velvære blandt deres medarbejdere. Det er ideelt for dem, der ønsker at reducere stress, forhindre udbrændthed og opbygge en positiv arbejdskultur. Kurset er også velegnet til virksomheder, der arbejder med mennesker med psykiske udfordringer og ønsker at tilbyde alternative behandlingsmetoder.

Læs mere om forløbet

Socialfaglig diplomuddannelse

3

1 - 3 år

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Med en socialfaglig diplomuddannelse hos UCL styrker du dine faglige og personlige kompetencer til at udvikle egen praksis. Du udvikler samtidig din evne til selvstændigt at varetage komplekse specialiserede funktioner og udviklingsorienterede opgaver i det social faglige felt.

Diplomuddannelsen henvender sig til ansatte, som arbejder inden for det sociale område, eksempelvis socialrådgivere, pædagoger, lærer, børnerådgivere, sygeplejerske og ergoterapeuter.

Læs mere om forløbet

Forflytningsvejlederuddannelsen

4

6 dage

Aalborg

10.300 DKK

Forflytningsvejlederuddannelsen hos ARBEJDSMILJØEksperten bygger på muligheder frem for begrænsninger og har udgangspunkt i hverdagens arbejdsopgaver, de naturlige bevægemønstre, og borgerens ressourcer.

Med en forflytningsvejlederuddannelse får din arbejdsplads velfunderede og engagerede medarbejdere, der kan videreformidle den forebyggende indsats til kolleger og borgere.

Læs mere om forløbet

Sårbehandling

5

3 dage

Flere lokationer

1.978 DKK

Uddannelsen hos SOSU H giver dig viden og færdigheder, så du kan arbejde med behandlingskrævende sår. Du lærer at yde pleje og omsorg til mennesker med behandlingskrævende sår på sygehuse og i borgernes egne hjem.

Denne arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) henvender sig primært til Social- og sundhedsassistenter.

Læs mere om forløbet

Grundlæggende GMP

6

2 dage

Hillerød

15.500 DKK

På dette to-dages kursus hos Pharmakon får du et grundlæggende kendskab til de gældende EU-GMP-regler (EudraLex vol. 4), og du lærer, hvordan virksomheder arbejder med reglerne i praksis. På den måde er du klar til det daglige arbejde i virksomheden og til at deltage i den praktiske problemløsning.

Kurset henvender sig til dig, der sidder med et begrænset kendskab til GMP, som vil have et overblik over GMP-reglerne, og hvordan reglerne kan efterleves i praksis. Kurset er også for dig, som allerede arbejder med GMP og ønsker at forstå baggrunden for dit arbejde ved at kende GMP-reglerne.

Læs mere om forløbet

Sundhedsfaglig diplomuddannelse

7

1 - 3 år

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Med en sundhedsfaglig diplomuddannelse styrker du dine faglige og personlige kompetencer til at udvikle egen praksis. Du udvikler samtidig din evne til selvstændigt at varetage komplekse specialiserede funktioner og udviklingsorienterede opgaver i det sundhedsfaglige felt.

Formålet med den sundhedsfaglige diplomuddannelse hos UCL er at rette sig mod udvikling af enten specialistforståelse, et bredere/udvidet fagperspektiv og/eller rette nye faglige kompetencer.

Læs mere om forløbet

Grundlæggende Good Manufacturing Practice (GMP)

8

2 dage

København

10.995 DKK

Efter deltagelse på dette kursus hos Pharma IT vil du tage hjem med en klar forståelse af formålet med de eksisterende regulatoriske krav og de kritiske tænkekompetencer, der er nødvendige for at integrere GMP-koncepter i dit daglige arbejde.

Kurset henvender sig til enhver nuværende eller fremtidig medarbejder indenfor Life Science, der gerne vil bygge et stærkt GMP-fundament. Ingen tidligere viden er påkrævet.

Læs mere om forløbet

Neuropædagogik som redskab i pædagogisk arbejde

9

3 dage

Randers

Kontakt udbyder

Efter kurset kan du anvende en neuropædagogisk tilgang som et redskab i det pædagogiske arbejde med børn, unge og voksne. Uddannelsen giver dig indblik i hjernens funktioner og sanseintegration. Du lærer at tage afsæt i den enkeltes behov, forudsætninger og udviklingsmuligheder i tilrettelæggelsen af det pædagogiske arbejde samt at reflektere over betydningen af din egen adfærd i samspillet.

Målgruppen for kurset er faglærte og ufaglærte medarbejdere, der varetager pædagogisk arbejde for og med børn, unge, voksne og ældre - herunder ældre med demens. Medarbejderne kan eksempelvis være pædagogiske assistenter, dagplejere, pædagogmedhjælpere, familieplejere, social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter.

Læs mere om forløbet

GMP1 - Medicinalindustriel produktion

10

5 dage

Hillerød

1.040 DKK

Start din vej ind i medicinalbranchen, med dette kursus hos U/NORD. Gennem uddannelsen lærer du blandt andet om GMP-regler, korrekt håndtering af råvarer, emballage og færdigvarer og meget meget mere, så du efter kurset kan medvirke ved medicinalindustriel produktion efter gældende forskrifter og under overholdelse af GMP-regler.

Kurset er et begynderkursus for ansatte samt personer, der søger arbejde i medicinalindustrien.

Læs mere om forløbet

Få kompetencer til en karriere i sundhedssektoren

Er du beskæftiget i sundhedssektoren, eller drømmer du om det i fremtiden? Find kurser og uddannelse inden for social og sundhed, der kan hjælpe dig med at avancere i din karriere.

Find kurser og uddannelse inden for social og sundhed her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer