Viser 1-20 af 44

Mennesker er virksomheders vigtigste ressource

Er du leder i en virksomhed, og ønsker du at styrke dine kompetencer inden for medarbejderudvikling og træning af dine ansatte? Vil du gerne hjælpe dine ansatte med at udnytte deres fulde potentiale og skabe optimal effektivitet og værdi i virksomheden? Vil du hjælpe andre til at nå deres mål og blive klogere på sig selv? Så er en uddannelse som coach måske noget for dig! Som certificeret coach bliver du i stand til at hjælpe og vejlede mennesker, ansatte og virksomheder med udvikling og forandring. 

Coaching handler om at udvikle mennesker og hjælpe dem med at opnå bestemte mål. Fra et ledelsesperspektiv bliver coaching relevant, når en leder gennem coaching kan træne, vejlede og udvikle sine ansatte, så de kan udnytte deres fulde potentiale og skabe vækst og værdi i virksomheden. 

Vi lever desuden i en tid, hvor flere mennesker diagnosticeres med stress i forbindelse med deres arbejde. Her er det vigtigt, at du som leder er opmærksomhed på dine ansatte og forstår at handle proaktivt for at forebygge, at din medarbejder rammes af stress. Med en uddannelse i coaching får du en række værktøjer til at arbejde med stress, medarbejdertrivsel m.m. 

Med en uddannelse som coach bliver du i stand at arbejde med og forstå mennesker, så du kan skabe udvikling og forandring. 

Coaching

Hvorfor tage en coachuddannelse?

Det kan virke ulogisk, at du som leder skal tage en uddannelse inden for coaching. Men i virkeligheden giver det rigtig god mening, da dine ansatte udgør virksomhedens vigtigste ressource, og du skal som leder fungere som en vejviser for dine ansatte. 

Med en coachuddannelse vil du blive i stand til at: 

  • Skabe motivation og handlekraft hos din modtager
  • Coache forskellige personlighedstyper og genkende de forskelliges behov
  • Veksle mellem forskellige coachingteknikker og metoder i løbet af en session
  • Udvikle dine egne lederevner
  • Kommunikere professionelt og tydeligt
  • Arbejde med modstand mod forandringer

Hvilken coach uddannelse skal jeg vælge?

Når du skal vælge en coaching uddannelse, er der en række spørgsmål der er vigtige at tage stilling til. Et godt sted at starte er at tage stilling til det praktiske vedrørende din kommende coach uddannelse. 

Du kan f.eks. spørge dig selv, hvor du ønsker at tage din uddannelse. Vil du tage en coach uddannelse i København, Nordsjælland, Jylland eller andre steder? I denne forbindelse er det også vigtigt, at du ser på hvornår undervisningen finder sted, såfremt dette har betydning for dig. 

Samtidig er det vigtigt, at du overvejer hvilken slags coach du ønsker at være, når din coach uddannelse er slut. Der findes mange forskellige former for coach, der findes bl.a. erhvervscoach uddannelser, livsstilscoach uddannelse og andre. Her er det altså vigtigt, at du overvejer hvad du vil bruge din coaching uddannelse til, når du har afsluttet uddannelsen. 

Det er også en god idé, at du sætter dig ind i hvilken teoretisk tilgang underviseren benytter sig af i coaching uddannelsen, da dette vil påvirke dig i din kommende coaching rolle. Samtidig kan det være smart, at du finder en certificeret coach uddannelse, så du er sikker på, at uddannelsen er kvalitetssikret. 

Hvad koster en coach uddannelse?

Prisen på en coach uddannelse afhænger af, hvor du ønsker at tage din uddannelse. Prisen afhænger også af, hvilken type coach uddannelse du vælger. En livsstilscoach uddannelses pris er ikke nødvendigvis den samme som en erhvervscoach uddannelse eller en NLP coaching uddannelse. På mange uddannelsessteder vil du også opleve, at prisen afhænger af hvilke niveauer du tager uddannelsen i.

Generelt skal du regne med, at en coaching uddannelse i den dyre ende godt kan komme op på 100.000 kr. og derover. I den billige ende ligger prisen som regel over 10.000 kr. 

Det er også svært at finde en coach uddannelse med SU, da de fleste udbydere er private. Hvis du gerne vil tage en coach uddannelse med SU, er den største chance, at du finder et universitet, der udbyder coaching som en del af en bachelor eller kandidat. 

Hvad kan jeg bruge en coach uddannelse til?

Hvad du kan bruge din coaching uddannelse til afhænger af, hvilken form for coach du ønsker at uddanne dig til. 

En livsstilscoach kan bl.a. arbejde selvstændigt med at hjælpe mennesker. Dette kan både være hjælp til at omlægge en usund livsstil, et negativt mindset eller andet. Samtidig er der mange kommuner i Danmark, der gør brug af coaches i sager med borgere, der har det svært. 

En erhvervscoach vil typisk optræde i en privat virksomhed, og have til primær opgave, at inspirere og motivere medarbejdere i virksomheden. Typisk er dette med henblik på arbejdsmiljø eller at opnå bedre resultater. 

Hvor lang tid tager en coach uddannelse? 

Da en coach uddannelse er en privat uddannelse, er det forskellige hvor lang tid uddannelsen tager. Mange steder tager det omkring 2 år. 

Undervisning og udbytte på coachuddannelsen

Undervisningen på en coachuddannelse vil typisk være opbygget af en kombination af teori samt praktisk træning. Ved at bruge teknikkerne og værktøjerne i praksis er du bedre rystet til, når du er certificeret og skal coache andre. I løbet af uddannelsen vil du også opleve selv at blive coachet, da det vil give dig et indtryk af, hvordan coaching opleves fra et modtagerperspektiv. 

Undervisningen tager typisk udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og udfordringer. 

Du modtager træning af professionelle, certificerede undervisere, der vil give dig feedback undervejs og dele egne erfaringer, så du klædes bedst muligt på i løbet af din uddannelse. 

Med en uddannelse i coaching bliver du certificeret coach, og du får et bevis på, at du har modtaget træning og undervisning i coaching.

Ønsker du et tage et kortere forløb eller kursus i coaching - tjek vores kursusliste og oversigt her.

Deltagerprofil

Der findes en bred vifte af uddannelser inden for coaching. Her gælder både uddannelser med fokus på ledertræning og medarbejdertrivsel, coachinguddannelser med fokus på stress samt uddannelser, der tager udgangspunkt i mental træning og personlig udvikling.

Coachuddannelser henvender sig typisk til dig, der arbejder som leder eller beskæftiger dig med ledelse i private såvel om offentlige virksomheder. 

Coachuddannelsen henvender sig desuden til selvstændige, der ønsker at starte egen praksis eller bruge coaching i private sammenhænge. 

Se vores kursusliste og find det kursus, der bedst matcher din profil. 

Søger du en en coachuddannelse i Århus? Læs om dine muligheder og se vores kursusliste her.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Bari Baricavus, Gadeplansmedarbe...

"I mit arbejde møder jeg unge på gaden, som jeg skal skabe relation til, så jeg på bedst mulig måde kan hjælpe disse unge med deres udfordringer. Uddannelsen til forandringscoach giver mig så meget viden om nye måder at hjælpe de unge på, da jeg bliver mere bevidst om kommunikationen og dialogen med dem. Det former den rigtige løsning for de unge"

Læs mere
Flemming Møldrup, TV-vært

”Jeg kan kun varmt anbefale at komme i gang med denne uddannelse for den er virkelig god.”

Læs mere
Hanne Alsen, Giver

"Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, men ikke nok med det, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse som jeg kan plukke elementer i som sætter mig i stand til at gøre en masse ting jobmæssigt, udover selve det at coache, ting som jeg før kurset ikke følte mig klædt på til. Det giver selvsikkerhed og tiltro til egne evner."

Kundecase
Præsentationsteknik med personli...
Praktikon

På kurset i præsentationsteknik lærer du at præsentere dine ideer, produkter og projekter på en overbevisende, fængende og tillidsvækkende måde som får dine tilhørere til både at lytte til, forstå og gå ind for dit budskab. Og du afprøver alle de virkemidler der gør at din præsentation bliver klar, forståelig, interessant og målrettet. Dine præsentationer bliver optaget på video, og du får feedback både fra underviseren og dine medkursister.

Læs mere