Expand - Vi udvikler fremtidens ledere.

Siden etablering af Expand i 1998 har vores mission været at skabe rum for udvikling af mennesker, organisationer og deres  potentialer.

De mange års erfaring har vist os, at det kan vi – og vi kan ydermere se, at det vi også lykkes med er at skabe det rum, hvor partnerskabet mellem mennesker og forretning optimeres til gavn for begge parter.

Vi har et særligt fokus på at udvikling af mennesker og organisationer ikke sker som noget ”ved siden af forretningen”, men netop med afsæt i forretningen og det system, som både individ, team og organisation er en del af. Det skaber den bedste forudsætning for forankring og integration.

Det betyder, at dagligdagens opgaver, de væsentlige problemstillinger, udfordringer og udviklingsmuligheder, implementering af strategien helt ud i alle led etc. er med, når vi arbejder.

Med andre ord, – når I løser jeres opgaver kan I samtidig udvikle jer så ‘next level’ realiseres. Vores filosofi er, at den bedste måde at skabe relevant læring er ved at det sker som en integreret del af det man alligevel skal lave.

Vi ønsker, at det vi laver giver mening for den enkelte og virksomheden, og at de forløb vi bliver en del af sker i et ligeværdigt, inspirerende og givende samarbejde.

Vi tror på at:

  • Coaching af individer og teams ikke foregår uafhængigt af den organisatoriske kontekst, men netop med udgangspunkt i den
  • Forretningen trives bedre, når menneskene i den trives
  • Mennesker blomstrer, når de bliver set, forstået og udfordret på en respektfuld måde
  • Læring er altid mulig og det kræver en indsats at integrere det lærte i nye vaner og arbejdsgange
  • Læring, udvikling, forandring og ‘next level’ handler ikke nødvendigvis om ”større, mere, hurtigere….”, men nok så meget om accept af både vores styrker og ”skyggesider” og at opnå en større mestring i forhold til den man er og det man gør – ”becoming even more masterful being you”
  • Autenticitet og troværdighed skaber lederskab og følgeskab
  • Det, mennesker og organisationer laver skal give mening og skabe bæredygtig og holdbar vækst og udvikling


Vis alle uddannelser afholdt hos Expand

Uddannelser

Kursus
Coaching
Coachuddannelser med certificering Længde By Gennemsnit Pris
Coaching uddannelse - ICF akkrediteret (ACTP) (Videregående) 9 dage København
5,0 (2)
35.800 DKK
Coaching uddannelse for ledere – ICF akkrediteret 9 dage København
4,8 (4)
42.700 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med Expand
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Expand

A. P. Møllers Alle 9C,
2791 Dragør

Telefon: 27276927


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 12 evalueringer

Jesper Christensen

Tak for et spændende og udfordrende coachuddannelsesforløb. Jeg er meget overrasket over hvor godt det var. Jeg er meget overrasket over hvor godt det var. Jeg oplever, at Annette i sin undervisning er en meget levende og autentisk rollemodel. Man får derfor meget fagligt og personligt med hjem. Jeg syntes også det gav meget, at vi alle var lede...

Vis alt
Sanne Dinesen

Jeg valgte Expand’s videregående coachuddannelse, fordi jeg havde fået så stort udbytte af første trin nogle år tidligere og derfor var overbevist om, at jeg ville få styrket min udvikling på de områder, der var af størst værdi for mig i min rolle som intern coach.

Tine Oksen

Uddannelse er virkelig på et højt niveau med velforberedte og veloplagt undervisere! PCC niveauet er SÅ meget højere end ACC, og der er meget fortsat læring og igen igen; at coaching er en fantastisk redskab i at lære sig selv og sine systemer bedre at kende. Når jeg kan kalde mig en PCC coach, vil jeg være utrolig stolt.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Expand

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 12 evalueringer
Kundecase
Marie-Louise Rosholm

Annette har en utrolig evne til at vende ting på en næste usynlig måde, så komplekse problemstillinger bliver håndgribelige og til at gå til.

Læs mere
Bernt Rose

Det har været det mest givende jeg nogensinde har gjort for mig selv. 

Læs mere