Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Uddannelsesguide - Guides til din karriereudvikling

Guides til den rette uddannelse eller karrierevej

Vi viser dig vejen til den rette efteruddannelse

Nedenfor kan du få inspiration til interessante måder at styrke din karriere på gennem efteruddannelse. Med vores uddannelsesguides får du et grundigt indblik i forskellige brancher og arbejdsområder samt de kompetencer, der skal til for at opnå succes professionelt. Vi har samlet praktisk information om certificeringer, værktøjer, uddannelse og meget mere, så du nemmere kan skabe succes i dit job eller få inspiration til en ny karriere.

Med den rette kompetenceudvikling er du et skridt nærmere drømmejobbet!

Senest opdateret: 14 jul 2016

Guide til Lovpligtig EU-efteruddannelse for lastbilchauffører

Sidst opdateret 08-08-2018

Er du  lastbilchauffør så er det bestemt, at du hvert femte år gennemfører en efteruddannelse.

Læs mere

Lær dansk, mens du tager en uddannelse

Sidst opdateret 08-08-2018

En AMU-uddannelse giver dig sprogkundskaber og gør dig klar til arbejdsmarkedet. 

Læs mere

Infografik: Hvad er dine muligheder og rettigheder?

Sidst opdateret 20-09-2018

Du har ret til at videreuddanne dig, så dine kvalifikationer bygges op! Dine muligheder afhænger af, om du allerede har uddannelse, dens længde, og din alder.

Læs mere

Guide: Effektive Erhvervsuddannelser

Sidst opdateret 31-05-2018

Se dine muligheder for et kursus i Jet Reports og Excel. 

Læs mere

Hvilken projektledercertificering er bedst til dig?

Sidst opdateret 30-10-2017

Markedet for projektledercertificeringer kan være svært at gennemskue. Mulighederne er mange, men hvilken én er så den helt rette for dig? 

Læs mere

GDPR - hvad, hvor & hvorfor?

Sidst opdateret 28-09-2017

Du har sikkert allerede hørt om den nye europæiske persondataforordning, GDPR, som træder i kraft den 25. maj 2018. Men hvad betyder loven i praksis, og hvordan påvirker det dit daglige arbejde?

Tags: IT , Jura , Ledelse
Læs mere

10 tips til en mere miljøvenlig virksomhed

Sidst opdateret 28-11-2017

Hvordan kan du gøre din arbejdsplads mere miljøvenlig? Find vores 10 tips til, hvad du kan gøre i din daglig dag, for at passe på naturen. Print den ud, og hæng den op på kontoret. Så I alle gør en fælles indsats. 

Læs mere

Guide: Merkonomuddannelsen

Sidst opdateret 25-04-2017

Ejendomsmægler, finansiel rådgiver eller konsulentarbejde - mulighederne er mange med en videreuddannelse inden for det merkantile fagområde. Og vi har samlet al den information du skal bruge om det lige her. 

Organisationskultur - en guide til lederen

Sidst opdateret 01-06-2017

Hvad er organisationskultur egentlig, og hvordan sikrer man sig, at den er sund og levedygtig? Læs med her, hvor vi klæder dig teoretisk på, så du kan give dig i kast med at arbejde med din egen organisations kultur. 

Læs mere

Quick guide: Professionshøjskoler i DK

Sidst opdateret 22-03-2017

Professionshøjskolerne og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole udbyder en bred palette af praksisnære professionsbachelorer samt efter- og videreuddannelse på et internationalt fagligt niveau.  

Læs mere

Quick guide: Social inklusion

Sidst opdateret 17-03-2017

Social inklusion har fokus udsatte børns inklusion i fællesskaber i instituationen. Social inklusion handler derfor i al sin enkelthed om at få alle børn med ind i institutionens fællesskaber, så man på den måde hjælper børn med særlige igang med et godt liv med deltagelse i samfundet. 

Tags: Pædagogik
Læs mere

Quick guide: Miljøterapi

Sidst opdateret 23-03-2017

Vil du være med til at gøre hverdagen nemmere for den psykisk udfordrede patient? Så skal du se nærmere på miljøterapi. Vi giver dig heldigvis en kort introduktion her, ligesom vi også giver dig et overblik over, hvordan du kan uddanne dig til at blive en rigtig hverdagshelt.

Læs mere

Guide: Videreuddannelse af sygeplejersker

Sidst opdateret 26-05-2017

Denne uddannelsesguide er for dig, der er uddannet sygeplejerske og som ønsker at udvikle dine kompetencer og færdigheder. Læs med og bliv inspireret til din kompetenceudvikling!

Læs mere

Er en mini MBA egentligt noget for dig?

Sidst opdateret 27-02-2017

Overvejer du få en diplomuddannelse inden for ledelse? Så kan en mini MBA måske være den rette uddannelse for dig. Men hvad er en Mini MBA egentlig? Og hvordan adskiller den sig fra en rigtig MBA? Denne guide giver dig svarene!

Tags: Ledelse , MBA
Læs mere

5 bud på proceskonsulentudddannelser

Sidst opdateret 27-02-2017

I denne guide går vi tæt på uddannelsen til proceskonsulent og sætter fokus på hvad en proceskonsulent egentlig er og laver.

4 efteruddannelsesområder for sekretærer

Sidst opdateret 27-02-2017

Er du sekretær, og ønsker du at tage din karriere til nye højder? I denne guide finder du fire spændende efteruddannelsesområder, der kan give dig et uddannelsesmæssigt løft og gøre dig endnu bedre til at bestride dit job som sekretær.

Tags: Kontor
Læs mere

Guide til førstehjælpskurser

Sidst opdateret 27-02-2017

Hvis man har stået i den situation, hvor en person falder om i nærheden af en selv, og personen bliver reddet af forbipasserende, så kan man kun forestille sig, hvilke tanker der er faret igennem ens hoved; hvad kunne man selv have gjort?

Læs mere

Efter- og videreuddannelser inden for terapi

Sidst opdateret 27-02-2017

Overvejer du, om du skal skifte karrierespor eller måske bygge ovenpå en uddannelse inden for det terapeutiske område på det fysiske eller psykiske plan? Der findes et utal af terapeutuddannelser og kurser. Læs med og bliv inspireret!

Læs mere

Quick guide: Varmt arbejde

Sidst opdateret 07-04-2017

Beskæftiger du dig med arbejde, hvor der frembringes flammer, gnister og brandfarlig opvarmning? Så er der faktisk krav til, at du har et DBI certificat i varmt arbejde. Her får du en quick guide til, hvad du skal vide, og hvilke forholdsregler du skal tage.

Tags: AMU , Arbejdsmiljø
Læs mere

Guide: Virksomhed - kend dit arbejdsmiljø

Sidst opdateret 27-02-2017

Arbejdsmiljøuddannelser er måske ikke det, der lyder allermest ophidsende hverken for dig som virksomhedsleder/ejer eller medarbejder. Det er dog vigtigt, at opprioritere indsatsen omkring forbedring af arbejdsmiljøet.

Læs mere

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!