Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mød os

Vi tror på udvikling

Uddannelse udfolder det fulde potentiale

Vi tror helhjertet på værdien af kompetenceudvikling. Den er nemlig katalysatoren for, at du som menneske bliver ved med at vokse, og at organisationer videreudvikles. Med den rigtige uddannelse udfolder du dit fulde potentiale.

Som objektiv tredjepart arbejder vi hver dag for at gøre det lettere for både uddannelsesudbydere og uddannelsessøgende at finde det rette match. Det gør vi ved at levere Danmarks mest omfattende gratis søgetjeneste for efter- og videreuddannelse.

På finduddannelse.dk er det muligt at søge og sammenligne mellem +3500 uddannelser og kurser. Herunder finder du meget mere information om os.

Er du uddannelsesudbyder?Er du uddannelsessøgende?


Vi er en del af Educations Media Group

Finduddannelse.dk udgør den danske del af Educations Media Group. EMG er markedsførende for education search på globalt plan, og driver målgruppeorienterede søgemaskiner med fokus på alt lige fra bachelor- og kandidatgrader, MBA-uddannelser til individuel og corporate kompetenceudvikling.

EMG blev grundlagt i Stockholm i 2001, og vi har ekspanderet kraftigt siden. Vi driver nu tilsvarende søgemaskiner i 9 andre lande: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritannien, USA og Rusland. Udover dem driver vi to andre søgemaskiner: Educations.com, der matcher uddannelsesinstitutioner med studerende fra hele verden, og SearchMBA.com, der hjælper ledere med at finde den rette MBA.

Hos EMG arbejder vi kontinuerligt for at kunne tilbyde vores besøgende de bedste søgemaskiner. Indtil nu er det lykkedes, og vi er i skrivende stund nogle af de mest besøgte platforme for education searches med over 2 millioner internationale besøgende per måned.

Vores organisation består af erfarne og visionære team players, der hver dag arbejder for at alle mennesker finder den uddannelse, der passer dem.

Læs mere om EMG


Vi tror på at viden flytter bjerge

Viden er magt. Og gennem kompetenceudvikling skaber du en positiv forandring for dig selv og udvikler dine karrieremuligheder. Du kommer til at indgå i givende fælleskaber, hvor læring og relationer er i højsædet. Med den rigtige kompetenceudvikling kan du ende lige der, hvor du vil, for viden flytter bjerge.

På Finduddannelse.dk finder du inspiration til udvikling af dit potentiale. Vi har samlet markedet for efter- og videreuddannelse, og på vores platform har du mulighed for at søge og sammenligne blandt tusindvis af kurser og uddannelser.

Hvis du har brug for mere information om en uddannelse, kan du tage direkte kontakt til uddannelsesudbyderen gennem vores kontaktformularer.

Start din søgning

Senest opdateret: 01 nov 2019