Viser 1-20 af 737
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 737
1
2
3
4
...
37

Tag dit næste kursus eller uddannelse online

Hvis du har svært ved at få tid til at tage det spændende kursus du har lyst til, så kan det være værd at overveje online undervisning. Her foregår hele forløbet online, og du kan dermed holde fast i din hverdag og dine daglige rutiner. Du kan læse når du har tid om aftenen eller i weekenden, så længe du overholder kursets deadlines.

Det er dermed en oplagt mulighed for at tage en efter- og videreuddannelse online, hvor du kan lære hvor som helst i et tempo, der passer dig, og uden at gå på kompromis med din læring og din viden.

online uddannelse

Søger du et kursus eller en uddannelse som online undervisning?

I dag er det blevet meget almindeligt og anerkendt at udbyde kurser og uddannelse som online undervisning. Fordelen er, at du kan sidde hjemme eller på dit arbejde og samtidig følge et kursus, som du måske ellers ikke vil have mulighed for at deltage i, hvis du skulle møde op hos kursusudbyderen. Online kurser eller uddannelser kræver blot, at du har en computer med en stabil internetforbindelse, hvilket giver dig en stor fleksibilitet.

Online uddannelser - vejen til nye kompetencer

Med online undervisning er du ikke længere påkrævet fremmøde hos udbyderen af din uddannelse. Al undervisning foregår online, og i de fleste tilfælde vil undervisningsmaterialet også være tilgængeligt online. Dette gør at du ikke er bundet af et bestemt undervisningstidspunkt, og dermed kan du selv beslutte hvornår du bedst har tid til at læse og arbejde på uddannelsen. Det er dog vigtigt, at du overholde de deadlines, kursusudbyderen eller uddannelsen har opstillet. Hvis du er tvivl om kravene til uddannelsen, så tag gerne kontakt til uddannelsesstedet.

E-learning spreder sig med stor hast, og derfor kommer der flere og flere uddannelser, som du kan gennemføre ved at benytte fjernundervisning.

Her er eksempler på uddannelser, du kan tage via online undervisning:

 • Ledelse i praksis
 • HD
 • Digital markedsføring
 • Grundlæggende bogholderi
 • Sprog
 • Kostvejleder
 • Projektledelse
 • Microsoft Office kurser

Hvad er e-learning?

Ordet e-learning, eller e-læring, er en sammensætning af "electronic" og "learning". Helt basalt er det altså at opnå elektronisk læring, i form af fjernundervisning. Det har særligt taget fart under Covid-19, og du har den dag i dag mulighed for at finde mange uddannelser som e-learning. Du kender det sikkert også som online undervisning, men i bund og grund dækker det over det samme. I en travl hverdag er det en stor fordel at tage en uddannelse eller et kursus som online undervisning, da du ikke skal tænke over tidsforbrug i forbindelse med transport til og fra kurset eller uddannelsen.

Hvilke uddannelser kan jeg tage online?

I dag findes der rigtig mange online uddannelser og kurser. Du kan tage en hel uddannelse online, og endda også finde onlineuddannelser med SU. Der findes også et hav af kursusforløb, der foregår som online undervisning.

Det er dog ikke alle uddannelser og kursusforløb, der kan tages online. Nogle forløb kræver nemlig fysisk fremmøde. Andre forløb er delt op, så uddannelsen foregår delvist som online undervisning og fysisk fremmøde.

Hvad skal der til for at benytte online undervisning?

Hvis du har en travl hverdag, hvor du ikke ser den fornødne fritid til at tilmelde dig dit drømmekursus, så er online undervisning en oplagt mulighed. Det ,der kræves fra dig, er en computer, en stabil internetforbindelse og selvdisciplin. Det er meget vigtigt, at du er motiveret til at gennemføre kurset eller uddannelsen, da initiativet og indsatsen ligger hos dig selv som deltagende/kursist.

Det er derfor vigtigt, at du lægger den rigtige plan for dit forløb. Kontakt uddannelsesudbyderen og få så meget information om forløbet som muligt, såsom hvor lang tid det tager at gennemføre uddannelsen og hvor meget tid man skal forvente at bruge på de udleverede opgaver. Du bør også sikre dig at du kan få den rigtige vejledning igennem forløbet, altså at du kan få svar på spørgsmål og vejledning til opgaver. Derudover er det meget væsentligt for online undervisning, at udbyderen tilbyder en form for teknisk support, så du ikke mister dit arbejde på grund af tekniske vanskeligheder.

Det er vigtigt at tænke på det sociale aspekt, selv med online undervisning. Du vil med al sandsynlighed være på et hold af studerende, og her kan videndeling være guld værd for jer alle. Vær ikke bange for at spørge om hjælp hvis du ikke forstår en opgave, og vær en god studiekammerat og tilbyd din hjælp hvis andre spørger. Det skaber god værdi for dig og de andre på uddannelsen, og hjælper jer til at se problemstillingerne fra flere vinkler.

FAQ

 • Der er mange forskellige uddannelser, som man kan tage online. Nogle eksempler på online uddannelser inkluderer:

  • Akademiske uddannelser som bachelor- og kandidatuddannelser
  • Korte videregående uddannelser og diplomuddannelser
  • Erhvervsuddannelser, herunder AMU-kurser
  • Sprogkurser og certificeringer i sprog
  • IT-kurser og certificeringer i IT-kompetencer
  • Sundhedsuddannelser og medicinske kurser
 • Online læring, også kendt som fjernundervisning eller e-læring, fungerer ved at undervisningen foregår via en digital platform på internettet. 

  Deltagerne har adgang til digitale ressourcer og materialer, og underviseren kan holde virtuelle forelæsninger og diskussioner. Fjernundervisning giver deltagerne fleksibilitet i forhold til tid og sted, og man kan tilpasse undervisningen til den enkelte. 

 • Det kræver adgang til en computer og internetadgang for at kunne deltage i fjernundervisning. Derudover kan der være krav om specifik software eller apps, afhængigt af den digitale platform, som undervisningen foregår på.

  Hvis kurset involverer praktiske øvelser eller projekter, kan der være krav om specifikt udstyr eller materialer.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen