Viser 1-20 af 727
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 727

Tag et kursus via fjernundervisning - stor fleksibilitet og samme viden

Hvis du har svært ved at få tid til at tage det spændende kursus du har lyst, så kan det være værd at overvej e-learning. Her kan du læse og aflevere opgaver via internettet og dermed beholde din faste hverdag. Du kan læse når du har tid om aftenen eller i weekenden, så længe du overholder kursets deadlines.

Med e-learning får du stor fleksibilitet

Søger du et kursus eller en uddannelse som E-learning?

I dag er det blevet mere almindeligt og anerkendt at udbyde kurser og uddannelse som e-learning. Fordelen er, at du kan sidde hjemme eller på dit arbejde og samtidig følge et kursus, som du måske ellers ikke vil have mulighed for at deltage i, hvis du skulle møde op hos kursusudbyderen. Fjernundervisning kræver blot at du har en computer med internetforbindelse, hvilket giver en stor fleksibilitet.

E-learning - vejen til nye kompetencer

Med fjernundervisning er du ikke længere påkrævet fremmøde hos udbyderen af din uddannelse. Al undervisning foregår online via internettet, og i de fleste tilfælde vil undervisningsmaterialet også være tilgængeligt på internettet. Dette gør at du ikke er bundet af et bestemt undervisningstidspunkt, og dermed kan du selv beslutte hvornår du bedst har tid til at læse og arbejde på uddannelsen. Det er dog vigtigt at du overholde de deadlines din kursusudbyder har opstillet. Hvis du er tvivl om kravene til uddannelsen, så tag gerne kontakt til uddannelsesstedet.

E-learning spreder sig med stor hast, og derfor kommer der flere og flere uddannelser som du kan gennemføre ved at benytte fjernundervisning.

Her er et par eksempler på uddannelser du kan tage via e-learning:

 • Time management
 • HD uddannelsen
 • Grundlæggende bogholderi
 • Workplace Conflict
 • Vognmandskursus
 • Microsoft Office kurser
 • IT Udvikling

Hvad er e-learning?

Ordet e-learning, eller e-læring, er en sammensætning af "electronic" og "learning". Helt basalt er det altså at opnå elektronisk læring, i form af fjernundervisning. Det har særligt taget fart under Covid-19, og du har den dag i dag mulighed for at finde mange uddannelser som e-learning. 

Hvilke uddannelser kan jeg tage Online?

Dagen i dag findes der rigtig mange uddannelser online. Du kan tage en hel uddannelse online, og endda også finde onlineuddannelser med SU. Der findes også et hav af e-learning kurser, online studier med uddannelser der kan tages hjemmefra. 

Det er ikke alle uddannelser, der kan tages online, nogle uddannelser kræver nemlig fysisk fremmøde, for at arbejde med forskellige redskaber. 

Hvad skal der til for bruge e-learning?

Hvis du har en travl hverdag, hvor du ikke ser den fornødne fritid til at tilmelde dig dit drømmekursus, så er fjernundervisning en mulighed. Det der kræves fra dig, er en computer og selvdisciplin. Det er meget vigtigt at du er motiveret til at gennemføre kurset eller uddannelsen, da initiativet ligger hos dig selv som den studerende.

Det er derfor vigtigt at du lægger den rigtige plan for dit forløb. Kontakt uddannelsesudbyderen og få så meget information om forløbet som muligt, såsom hvor lang tid det tager at gennemføre uddannelsen og hvor meget tid man skal forvente at bruge på de udleverede opgaver. Du bør også sikre dig at du kan få den rigtige vejledning igennem forløbet, altså at du kan få svar på spørgsmål og vejledning til opgaver. Derudover er det meget væsentligt for e-learning, at udbyderen tilbyder en form for teknisk support så du ikke mister dit arbejde på grund af tekniske vanskeligheder.

Det er vigtigt at tænke på det sociale aspekt, selv med e-learning. Du vil med al sandsynlighed være på et hold af studerende, og her kan videndeling være guld værd for jer alle. Vær ikke bange for at spørge om hjælp hvis du ikke forstår en opgave, og vær en god studiekammerat og tilbyd din hjælp hvis andre spørger. Det skaber god værdi for dig og de andre på uddannelsen, og hjælper jer til at se problemstillingerne fra flere vinkler.

Læs vores råd til et succesfuldt e-learning forløb her.

FAQ

 • Der er mange forskellige uddannelser, som man kan tage online. Nogle eksempler på online uddannelser inkluderer:

  • Akademiske uddannelser som bachelor- og kandidatuddannelser
  • Korte videregående uddannelser og diplomuddannelser
  • Erhvervsuddannelser, herunder AMU-kurser
  • Sprogkurser og certificeringer i sprog
  • IT-kurser og certificeringer i IT-kompetencer
  • Sundhedsuddannelser og medicinske kurser
 • Online læring, også kendt som fjernundervisning eller e-læring, fungerer ved at undervisningen foregår via en digital platform på internettet. 

  Deltagerne har adgang til digitale ressourcer og materialer, og underviseren kan holde virtuelle forelæsninger og diskussioner. Fjernundervisning giver deltagerne fleksibilitet i forhold til tid og sted, og man kan tilpasse undervisningen til den enkelte. 

 • Det kræver adgang til en computer og internetadgang for at kunne deltage i fjernundervisning. Derudover kan der være krav om specifik software eller apps, afhængigt af den digitale platform, som undervisningen foregår på.

  Hvis kurset involverer praktiske øvelser eller projekter, kan der være krav om specifikt udstyr eller materialer.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Melissa Høj Andersen, HR-konsulent

"De lytter til vores behov og er fleksible, når det gælder planlægning af undervisning, og vores medarbejdere er altid tilfredse med udbyttet af undervisningen."

Læs mere
Michael Bjerrekær, Leasingrådgiv...

"I løbet af min uddannelse på HD oplevede jeg, at min leder udvidet mine ansvarsområder."

Læs mere
Peter Bøgh Dahl, CFO Sticks'n'Sushi

"På HD kom vi med mange forskellige baggrunde og en mangfoldighed af forskellige kompetencer. Derfor lærte vi utrolig meget af hinanden."

Læs mere
Katrine Asp-Poulsen, Founder af ...

"Der er nogle kurser, man tager - og hurtigt glemmer igen. Og så er der uddannelsesforløb, der gør varigt indtryk og sætter uudslettelige spor. Sådan et forløb har jeg lige været igennem, mesterligt designet og faciliteret af Laura Storm - et internationalt fyrtårn og power house inden for den regenerative ledelsestækning."

Læs mere