Diplomuddannelser

HD1 - Online

Længde
2 år
Pris
42.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Efterårsfag: August/September (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 år
Pris
42.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Efterårsfag: August/September (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Forårsfag: Januar/Februar

 • Online
 • Online
 • Dansk

Efterårsfag: August/September

 • Online
 • Online
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

En HD1 er en udfordrende erhvervsøkonomisk uddannelse på deltid, som du kan tage hjemmefra som online-studie. Det giver dig de bedste forudsætninger for at kombinere studie og arbejdsliv. HD1 på Aarhus BSS er en anerkendt efteruddannelse i det danske erhvervsliv.

Du får undervisning i erhvervsøkonomi, organisation og de juridiske rammer om virksomheden. Den teoretiske viden og læring styrkes af de mange praktiske eksempler i undervisningen. Det, du lærer på studiet, kan du bruge i dit arbejde med det samme.

Det lærer du

HD1 giver dig en større helhedsforståelse for virksomheden og de udfordringer, den har. Med HD1 får du et erhvervsøkonomisk fundament at bygge videre på.

Du opbygger akademiske kompetencer, så du på en systematisk og metodebevidst måde kan arbejde med identifikation og løsning af komplekse problemstillinger i praksis. Du kan altså bruge den viden og de teorier, du får på HD1, i dit arbejde fra første undervisningsdag.

HD1 online giver desuden et solidt grundlag for videre studier inden for de erhvervsøkonomiske områder og er direkte adgangsgivende til HD2.

Sådan er undervisningen

Som online-studerende på HD1, får du fuld fleksibilitet til at passe studiet ind i dit arbejdsliv og fritid. Læs, når og hvor du vil.

Online-undervisning består af:

 • Se undervisningen når det passer dig
 • Live læringsmoduler, hvor du kan møde underviser og medstuderende online – foregår uden for arbejdstid
 • Q&A med din underviser på e-mail

Varighed og opbygning af studiet

HD1 på Aarhus BSS kan læses som et rent online-studie. Du kan også kombinere og tage nogle fag på campus i enten Aarhus eller Herning.

Fagene på HD1 bliver undervist over et halvt år, også kaldet et semester. Studiet varer i udgangspunktet to år, men du kan strække studiet over længere tid, hvis det passer dig bedre. Du kan få en lavere arbejdsbelastning ved at tage færre fag på et semester

Målgruppe

HD1 er relevant for alle, der vil have et solidt fundament for at arbejde med erhvervsøkonomiske problemstillinger eller vil opnå større indsigt i virksomheden.

De studerende kommer fra flere forskellige brancher og erhverv, og de mange fagligheder giver nye perspektiver i undervisningen.

Drivkraften for mange studerende på HD1 er ønsket om at opnå en dybere forståelse for virksomheden, og samtidigt give deres karriere et skub med ny viden og faglig ballast.

Optagelseskrav

For at blive optaget på HD1 skal du have:

 • En gymnasial uddannelse, dvs. HHX/HH, STX, HF, HTX, EUX
 • En international studentereksamen
 • En anden relevant uddannelse på samme niveau

Der kræves ikke erhvervserfaring. Der er ikke adgangsbegrænsning på HD1, og du bliver derfor ikke vurderet på dit karaktergennemsnit i forhold til andre ansøgere.

Pris

Den samlede pris for en HD1 ligger på 42.800 kr.

Betaling af HD1

Du betaler for dine fag semestervis. Du betaler altså kun for de fag, du er tilmeldt hvert semester. Hele uddannelsen skal derfor ikke betales på én gang.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om HD1 - Online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret