Den ultimative guide til finansiering af efteruddannelse
13 feb 2023

Den ultimative guide til finansiering af efteruddannelse

Hos finduddannelse.dk kender vi til betydningen af at have både tid og råd til kompetenceudvikling. Derfor har vi skabt denne guide, der hjælper dig igennem dine muligheder for at få finansieret din efter- og videreuddannelse.

Der findes utallige muligheder for hjælp til finansiering af kompetenceudvikling, hvis du er i en situation, hvor hverken du eller din arbejdsgiver har mulighed for at betale. Du kan søge om støtte til finansiering gennem kompetencefonde, Omstillingsfonden, SVU, legater eller via bruttolønsordningen. 

I vores guide kan du finde frem til dine muligheder og læse om, hvordan du kommer videre, så du får den uddannelse du drømmer om. 

Dine muligheder for støtte til finansiering handler i første omgang om, hvorvidt du hører under en overenskomst eller ej. Det har ingen betydning, om du er medlem af den rigtige fagforening i forhold til din overenskomst. Klik på den knap, der passer til din situation for at blive ledt videre. 

Senest opdateret: 13 feb 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-01-2023

Prøv fjernundervisning og bliv positivt overrasket

Prøv det! Det er det bedste råd fra Dorthe og Henrik, der har taget efteruddannelse via e-learning. Dorthe og Henrik deler her deres erfaringer og gode råd omkring fordele og udfordringer ved at tage efteruddannelse bag computerskærmen.

Læs mere
Sidst opdateret 21-07-2020

Fremtidens kursusformater: COVID-19 leder til innovation

E-learning har længe været på alles læber, i alles fremtidsudsigter og i alles langsigtede strategi – men uden for alvor at slå igennem i Danmark. I marts måned 2020 blev vi alle midlertidigt nødt til at gøre tanker til handling og omlægge afholdelse af kurser og uddannelser til online. Men hvad kommer det til at betyde for fremtidens kursusformater? Læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 13-10-2022

Dine muligheder for deltidsuddannelse

En uddannelse på deltid er at foretrække for de fleste, der har været på arbejdsmarkedet i en rum tid. Det kan nemlig være svært at vende tilbage til skolebænken, når man er blevet vant til fuldtidsarbejde og en stabil indtægt. Vi giver dig et overblik over nogle af dine muligheder for efteruddannelse her.

Læs mere
Sidst opdateret 21-11-2022

Top 10 kurser hos finduddannelse.dk i 2022

Leder du efter kursus eller efteruddannelse, der kan give dig ny viden og nye kompetencer? Her får du et overblik over, hvilke kurser der lå i Top 10 på finduddannelse.dk i 2022. Måske du kan få lidt inspiration?

Læs mere