Kompetencelister: De mest efterspurgte kompetencer

Mangler du indblik i, hvilke færdigheder og kompetencer du bør fremhæve og/eller træne? Her får du et overblik over kompetencer, som arbejdsgiverne efterspørger.

Få et overblik over efterspurgte kompetencer med vores kompetencelister

Er du jobsøgende? Eller vil du gerne være sikker på, at dine kompetencer matcher efterspørgslen inden for dit arbejdsområde? Hvert år udgiver finduddannelse.dk årets kompetencelister, som giver dig overblikket over de mest efterspurgte kompetencer, så du kan sikre dig, at du er en eftertragtet medarbejder. 

Er du bekendt med de nødvendige færdigheder og kompetencer inden for netop dit arbejdsområde? Ved du, hvad arbejdsgivere søger, når de rekrutterer, og har du fuldstændig styr på, hvilke kompetencer der bør fremhæves på dit CV? Hvis ikke, så fortsæt læsningen her, hvor vi har opsummeret de mest eftertragtede faglige og personlige kompetencer inden for diverse arbejdsområder. Måske det kan give dig inspiration til din kompetenceudvikling?


Det er altid fornuftigt at være bekendt med de mest eftertragtede færdigheder og egenskaber inden for dit fagområde. Dette gælder, uanset om du søger en ny stilling inden for din nuværende branche, overvejer at skifte branche eller bare ønsker generelt indblik og forståelse.

Vi har derfor udarbejdet lister over kompetencer inden for forskellige arbejdsområder, der kan fungere som en inspirationskilde til din jobansøgning samt give dig idéer til kommende kompetenceudvikling.

Se de mest efterspurgte kompetencer inden for dit område

Efterspurgte HR kompetencer

Efterspurgte HR kompetencer

Få her et overblik over de mest efterspurgte kompetencer inden for HR og personale, og få samtidig inspiration til din kompetenceudvikling.

👉 Læs mere om kompetencer inden for HR


Efterspurgte kompetencer inden for jura

Efterspurgte jura kompetencer

Er du jurist på jagt efter dit nye drømmejob? Vi giver dig et overblik over de mest efterspurgte kompetencer inden for jura i listen her. 

👉 Læs mere om kompetencer inden for jura


Efterspurgte kompetencer inden for kommunikation

Efterspurgte kommunikationskompetencer

Bliv helt skarp på, hvilke kompetencer der efterspørges, når virksomhederne rekrutterer nye kommunikationsmedarbejdere.

👉 Læs mere om kompetencer inden for kommunikation


Efterspurgte kompetencer inden for ledelse

Efterspurgte lederkompetencer

Har du ledelsesambitioner og drømmer om en lederpost i nær fremtid? Få indblik i de mest efterspurgte kompetencer inden for ledelse her.

👉 Læs mere om kompetencer inden for ledelse


Efterspurgte kompetencer inden for marketing

Efterspurgte marketing kompetencer

Hvilke marketing kompetencer er mest eftertragtede? Få overblikket her, og få inspiration til dit CV og din jobansøgning.

👉 Læs mere om kompetencer inden for marketing


Efterspurgte kompetencer inden for pædagogik

Efterspurgte pædagogiske kompetencer

Få et overblik over de mest efterspurgte kompetencer for pædagoger, og brug det som inspiration til din ansøgning, dit CV og kompetenceudvikling.

👉 Læs mere om kompetencer inden for pædagogik


Efterspurgte kompetencer inden for salg

Efterspurgte salgskompetencer

Har du en indre sælger, der brænder for at blive sluppet fri? Få indsigt i de mest eftertragtede faglige og personlige kompetencer inden for salg.

👉 Læs mere om kompetencer inden for salg


Efterspurgte kompetencer inden for social og sundhed

Efterspurgte kompetencer inden for social og sundhed

Hvilke faglige og personlige kompetencer bør du besidde, hvis du ønsker et (nyt) job inden for social og sundhed? Få overblikket her.

👉 Læs mere om kompetencer inden for social og sundhed


Efterspurgte kompetencer inden for topledelse

Efterspurgte kompetencer for topledere

Tag skridtet mod en rolle som topleder! Få et overblik over de mest eftertragtede kompetencer for topledere her og sæt kursen mod succes.

👉 Læs mere om kompetencer inden for topledelse


Kompetencelisterne er baseret på data fra Jobindex, hvor en række jobannoncer fra forskellige brancher er gennemgået for at finde frem til, hvilke kompetencer der efterspørges, og hvilke buzzwords du med fordel kan anvende i din jobansøgning og i dit CV.

Tag et kursus og styrk dine kompetencer

Har du læst kompetencelisterne og tænker nu "de kompetencer besidder jeg ikke", så frygt ej.

Du har nemlig mulighed for at tage et kursus eller en efteruddannelse, der giver dig de kompetencer, som du mangler, og som styrker din position over for andre jobansøgere.

Vi har samlet markedet for kurser og uddannelser på et sted. Gå på opdagelse og find lige præcis den uddannelse eller det kursus, der passer til dig og dine behov.

God fornøjelse!

Søg blandt mere end 3500 efteruddannelser og kurser her

Artikler fra Kompetencelister

Viser 1-9 af 9 artikler

Annoncer