Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Toplister

Tjek vores lister for inspiration til dit kommende kursus eller uddannelse

Find din inspiration blandt vores toplister

Her på siden kan du finde interessante lister, der på en overskuelig måde giver dig inspiration inden for alt fra ledelse til valg af efteruddannelse. Leder du efter de mest populære kompetencer inden for dit arbejdsområde, eller vil du holde dig opdateret med de seneste tendenser på markedet for videre- og efteruddannelse, så hold øje med denne side. Vi finder hele tiden på nye aktuelle emner, som vi undersøger med målet at inspirere dig til den rette karrierevej! 

Senest opdateret: 08 sep 2016

Top 30 mest efterspurgte kompetencer for ingeniøren

Publiceret 18-12-2017

Hvilke kompetencer skal en ingeniør have i 2017? Det kan du blive meget klogere på her, da vi har samlet de 30 mest efterspurgte kompetencer lige her. 

Læs mere

10 gode grunde til at tage en projektlederuddannelse

Publiceret 01-12-2017

Øg din værdi på arbejdsmarkedet og modtag de rette redskaber til at lede succesfulde projekter. Fordelene ved en projektlederuddannelse er mange. Her er 10 af dem. 

Læs mere

Top 30 efterspurgte kompetencer hos sygeplejersken

Publiceret 16-11-2017

Ansvarsfuld, engageret og energisk. Sygeplejersken anno 2017 skal kunne bevare overblikket med et smil. Find ud af, hvilke 30 kompetencer, der hitter hos sygeplejersker. 

Læs mere

Top 30 mest efterspurgte HR-kompetencer i år 2017

Publiceret 14-11-2017

Jobsøgende i HR-branchen? Find ud af, hvilke 30 HR-kompetencer, der efterspørges allermest netop nu blandt arbejdsgiverne og optimer din jobansøgning.

Læs mere

10 anbefalede kurser for erhvervsaktive

Publiceret 05-12-2016

Vi har samlet en liste over 10 kurser og uddannelser for erhvervsaktive, der har opnået mest positiv omtale fra tidligere kursusdeltagere og som du bør tjekke ud, hvis du er på udkig efter kompetenceudvikling.

Læs mere

Disse kompetencer kan skaffe dig jobbet!

Publiceret 29-11-2016

Med en liste over de 10 mest efterspurgte kompetencer blandt arbejdsgiverne i 2016, afslører LinkedIn hvilke færdigheder der kan skaffe dig jobbet i 2017. Læs med og find ud af hvilke kompetencer der har været mest efterspurgt på det globale arbejdsmarked i 2016.

Læs mere

Top 10 formler og funktioner i Excel

Publiceret 28-10-2016

Excel regneark er et effektivt og uundværligt værktøj for de fleste, men for mange er Excel et uoverskueligt program, og de fleste brugere har ikke kendskab til de funktioner, der kan gøre arbejdet med tal lettere. Vi har samlet de 10 formler og funktioner, som vi mener kan mindske tiden, du bruger i Excel og på samme tid øge nøjagtigheden af dine udregninger.

Tags: IT
Læs mere

Efterspurgte jurakompetencer i år 2016

Publiceret 20-09-2016

Hvilke egenskaber er vigtige at besidde når man arbejder med jura og hvad kigger arbejdsgiverne efter når de søger nye kandidater til juridisk arbejde? Finduddannelse.dk har gennemgået over 200 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye jurister. 

Læs mere

Top 30 kompetencer inden for IT-branchen

Publiceret 06-09-2016

Vi har undersøgt over 1500 aktuelle jobannoncer i forsøget på at klarlægge hvilke egenskaber og kompetencer der lige nu er de mest efterspurgte inden for rekruttering af IT-folk.

Tags: IT
Læs mere

Efterspurgte HR-kompetencer i år 2016

Publiceret 06-09-2016

Hvilke egenskaber er vigtige at besidde i arbejdet med HR og hvad kigger arbejdsgiverne efter når de søger nye kandidater til HR-stillinger? Vi har gennemgået over 700 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye HR-folk. 

Tags: HR
Læs mere

Efterspurgte kompetencer: Marketing

Publiceret 06-09-2016

Hvilke kompetencer er vigtige at besidde når man arbejder med kommunikation og marketing? Hvad kigger arbejdsgiverne efter når de søger kandidater til stillinger i kommunikations- og marketingafdelinger? Finduddannelse.dk har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på lige netop de to spørgsmål.

Læs mere

Efterspurgte kompetencer: Projektledelse

Publiceret 06-09-2016

Hvilke egenskaber og kompetencer skal du besidde for at begå dig som succesfuld projektleder? Vi har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger når der skal ansættes nye projektledere.

Læs mere

8 fordele ved e-learning

Publiceret 29-02-2016

Valget falder oftere og oftere på e-learning frem for traditionel klasseundervisning, når den kommende efter- eller videreuddannelse skal planlægges. Men hvad med dig? Har du stadig svært ved at gennemskue fordelene ved fjernundervisning frem for klasseundervisning? Så se vores 8 bud på, hvorfor du skal vælge et e-learning kursus næste gang.

Læs mere

Top 30 pædagog kompetencer

Publiceret 09-11-2015

Hvilke egenskaber skal du besidde for at få foden inden for i den pædagogiske verden? Finduddannelse.dk har gennemgået over 1.200 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye pædagoger.

Læs mere

10 grunde til at tage et AMU kursus

Publiceret 28-09-2015

Du har garanteret hørt om arbejdsmarkeduddannelse - populært forkortet til AMU - men hvorfor så lige vælge den type efteruddannelse? Vi kommer her med vores 10 bud på, hvorfor det er værd at investere i et AMU kursus.

Tags: AMU
Læs mere

Top 30 salgskompetencer

Publiceret 26-08-2015

Er du sælger eller lignende og i tvivl om, hvilke kompetencer, der efterspørges, når du søger job? Vi har gennemgået over 1400 jobanoncer i salg for at undersøge, hvilke 30 salgskompetencer, arbejsgivere nævner som vigtige i forbindelse med deres online jobannoncer. Få inspiration til din jobansøgning her!

Top 5 grunde til at danskerne skifter job

Publiceret 24-06-2015

LinkedIn har spurgt ind til jobsøgning, arbejdsglæde og karriereambitioner blandt 18.000 fuldtidsansatte fra 26 lande. Målet med undersøgelsen var at give virksomhederne et unikt indblik i medarbejdernes tanker på området. Du kan her læse mere om danskernes holdning til jobskifte og blive klogere på de 5 vigtigste grunde til, at vi i Danmark vælger at skifte job.

Læs mere

Top 30 lederkompetencer

Publiceret 18-06-2015

Tjek vores liste over de 30 mest attraktive kompetencer, som efterspørges af arbejdsgiverne, når de er på udkig efter ledere. Her kan du blive klogere på, hvilke lederkompetencer, du skal stille skarpt på i ansøgning og CV, hvis du ønsker at tage din karriere til nye højder. Du kan også identificere de områder, du bør styrke for at score titlen som chef.

Læs mere

Er det tid til et økonomikursus?

Publiceret 12-06-2008

Du er ikke økonom, du har ikke økonomi som primært arbejdsområde, og du er sikkert ikke engang særligt interesseret i økonomi... Hvorfor så bruge tid på et økonomikursus? Er du en af dem, der er på vej mod flere opgaver inden for økonomi og ser dig selv som absolut ikke-økonom, så tjek her, om du bør overveje et grundkursus i økonomi.

Tags: Økonomi
Læs mere