Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Inspiration til din kompetenceudvikling

Få inspiration til din karriere og kompetenceudvikling

Få inspiration og styrk dine karrieremuligheder!

Markedet for kompetenceudvikling kan til tider virke uoverskueligt, og det kan være svært at vide, hvilken retning man ønsker at tage sin karriere. Du kan her finde masser af inspiration til din professionelle udvikling, så du kan finde den form for efteruddannelse, der passer til dig. Desuden holder vi dig opdateret med relevante tendenser, tips og tests inden for uddannelse og erhvervsliv.

Guides     |     Tests     |     Interviews     |     Erhvervsliv & uddannelse

Tips & vejledninger     |     Lister     |     Evalueringer     |     Nyhedsbrev

 

Uddannelsesguides

Med vores uddannelses- og karriereguides får du inspiration til at komme nærmere drømmejobbet. Her kan du blandt andet læse om, hvordan du finansierer din MBA, hvorfor du skal læse HD om aftenen eller, hvilke muligheder for efteruddannelse du har som sygeplejerske.

Test dig selv

Vi byder her på en god blanding af seriøse såvel som humoristiske karriere-relaterede tests. Test f.eks. dig selv og find ud af om du er klar til din (halv)årlige udviklingssamtale, hvilken type leder du er eller, hvad dit skrivebord siger om dig og dit renommé på arbejdspladsen!

Interviews

Vi snakker løbende med deltagere på uddannelser inden for coaching, ledelse, sprog mm. for at høre, hvad der ligger bag deres uddannelsesvalg, hvad de har fået ud af forløbet samt hvilke råd, de kan give andre interesserede. Læs også mere om eksperternes bud på, hvordan du kan få gavn af efter- og videreuddannelse inden for netop deres felt.

Erhvervsliv og uddannelse

Følg med i, hvordan virksomheder og organisationer gør brug af efteruddannelse, og bliv klogere på, hvad de store spillere på markedet for efteruddannelse gør for at holde sig på forkant. Læs også, hvad udvalgte eksperter sige om uddannelse og erhvervsliv generelt.

Tips & vejledninger

Hvordan er det nu man søger om VEU godtgørelse? Hvilke egenskaber skal man egentlig have for at blive en god coach? Hvordan skaber du et miljø for personlig udvikling? Du kan her få tips og tricks til din egen og din virksomheds planer for kompetenceudvikling.

Lister

Hvad er mest populært inden for ledelse, kommunikation eller HR? Bliv opdateret inden for de hotteste emner i vores sektion med lister og få inspiration til, hvordan efteruddannelse kan tage dig i den rigtige retning. Vi byder også på underholdende lister, som du kan dele med dine kolleger og venner.

Evalueringer

På denne side kan du læse om andre deltageres erfaringer med netop det kursus eller den uddannelse, de har taget. Du har også selv mulighed for at evaluere et kursus eller en uddannelse og dele din oplevelse med andre brugere på finduddannelse.dk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste uddannelsesnyheder direkte i din mailboks hver måned! Leder du efter inspiration til din kompetenceudvikling, kan du også bladre igennem vores nyhedsbreve for de tidligere måneder.

Senest opdateret: 28 jun 2019

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!