Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tips og vejledninger

Få inspiration blandt gode tips og brugbare vejledninger

Vi har samlet en række gode tips og tricks til din hverdag samt dit valg af kursus eller uddannelse. Søger du information om et helt specifikt emne, kan der også være hjælp at hente i vores vejledninger, der kort og præcist forklarer dig om det relevante område. Med vores tips og vejledninger får du inspiration og hjælp til valg af kompetenceudvikling.

Senest opdateret: 27 feb 2017

Virksomhedernes forsvar mod cybercrime findes in-house

Publiceret 14-12-2017

Cybertruslen er reel. Og vi har derfor rådført os med Mads Nørgaard Madsen fra PwC. Læs her, hvordan han mener, at danske virksomheder sikrer sig bedst mod cybercrime. 

Læs mere

Arbejdslyst, er det noget du har?

Publiceret 11-12-2017

Hvad er god arbejdslyst, og hvordan får man det? Vi har spurgt Krifa, hvorfor danskerne har høj arbejdslyst, og hvad der gør at man har høj eller lav arbejdslyst. 

Læs mere

EdTech Denmark

Publiceret 07-12-2017

Vi har mødt EdTech Denmark til en snak om udviklingen inden for uddannelsesteknologien. Hør blandt andet om deres vision,  det moderne, digitale menneske og Danmarks fremtidige rolle i teknologiræset.

Læs mere

Relationer er motiverende!

Publiceret 04-12-2017

Hvordan motiveres ældre borgere til at tilegne sig digitale kompetencer? Både Digitaliseringsstyrelsen og Ældre Sagen peger på vigtigheden af relationer. Læs mere her. 

Tags: IT
Læs mere

10 gode råd til dig, der drømmer om at blive iværksætter

Publiceret 29-11-2017

I denne artikel giver Peter Kragh Lauritsen dig 10 gode råd til at få iværksætterblodet til at rulle. Læs de 10 tips, hvis du drømmer om at starte egen virksomhed. 

Læs mere

5 tips, der giver din tekst et ekstra boost

Publiceret 28-11-2017

Bliv en fantastisk tekstforfatter med disse fem teknikker fra Henrik Hillestrøm. Gør dine pointer indlysende for læseren, teksten skarp og træk essenserne frem.

Læs mere

5 tips til dit personlige brand

Publiceret 24-11-2017

Alle har et brand. Og her har vi problemet.For, hvordan skiller du dig så ud fra mængden? Det kræver lidt arbejde, men fat mod. Vi har samlet de fem bedste tips til et solidt personligt brand.

5 nemme tips til at effektivisere dine arbejdsdag

Publiceret 23-11-2017

Føler du dig mindre effektiv på jobbet? Så er der hjælp at hente. Vi har samlet fem nemme måder, hvorpå du kan booste din produktivitet. Læs med lige her.

Hvilken projektledercertificering er bedst til dig?

Publiceret 13-10-2017

Markedet for projektledercertificeringer kan være svært at gennemskue. Mulighederne er mange, men hvilken én er så den helt rette for dig? 

Læs mere

To Trump or not to Trump?

Publiceret 03-10-2017

Læs om Donald Trumps forhandlingsteknikker. Lær om hans tilgang, og hvad kan du med fordel bruge i din egen forhandling, og hvad du måske skal undgå at kopier.

Læs mere

Sådan får vi digitalt kompetente børn

Publiceret 02-10-2017

Digitale medier fylder hele vores hverdag. Det gælder også vores børn og unge. Vi har talt med fire eksperter, der her giver deres bedste råd til, hvordan vi gør dem digitalt kompetente. 

Læs mere

Er projektansættelser vejen frem for dig?

Publiceret 29-09-2017

Står du i en situation, hvor du hopper fra projektansættelse til projektansættelse, eller er du jobsøgende akademiker, der overvejer at tage nogle kortere ansættelser, bør du læse med her.

Læs mere

Få folk til at kunne lide dig! 6 tips til at gøre et godt indtryk

Publiceret 04-07-2017

Vi giver dig her 6 tips til, hvordan du giver det allerbedste førstehåndsindtryk. Læs bl.a. om vigtigheden af et smil og en god hukommelse. 

Læs mere

3 eksperter: Sådan får vi flere kvinder i bestyrelser

Publiceret 18-04-2017

Andelen af kvinder, der besidder bestyrelsesposter i store danske virksomheder er steget, men på trods af en stigning er kønsuligheden fortsat stor. Spørgsmålet er, hvad der skal til, før vi får flere kvinder i bestyrelser? er det op til kvinderne eller bør der ændres på love og regler? Vi har spurgt 3 eksperter, hvad de mener, der skal til, så læs med her og bliv klogere på emnet.

Tags: Ledelse
Læs mere

Undertrykkelsesteknikker

Publiceret 07-04-2017

Kender du til følelsen af ikke at blive inkluderet på jobbet? Måske er du offer for undertrykkelsesteknikker, og i så fald har du brug for gode råd til at håndtere dem. Dem giver den svenske retoriker, Elaine Eksvärd, dig lige her, så læs med!

Læs mere

Familiesamspillets rolle ved problemer i skolen

Publiceret 23-03-2017

Hvilken rolle spiller familiesamspillet ved løsningen af problemer i skolen? Det har vi spurgt 3 familieterapeuter om, så læs med og bliv klogere på hvad dynamikken i din familie har af betydning for konfliktløsning i skolen. 

Læs mere

Fra kollega til leder – eksperternes råd

Publiceret 21-03-2017

Er du ny leder, eller går du og leger med tanken om at blive leder? At være ny leder er for de fleste et stort og vigtigt skridt i karrieren. Lederrollen byder på masser af nye udfordringer og ansvar, og disse udfordringer kan være svære at tackle. Læs med her og lær af eksperterne, hvordan du tackler din rolle som ny leder.

Tags: Ledelse
Læs mere

Inspiration fra succesfulde iværksættere

Publiceret 07-03-2017

Mange danskere går med en drøm om at starte egen virksomhed en dag. Mange mennesker opnår denne drøm hvert år – nogle med mere succes end andre. Som iværksætter sætter man al sin tid og lid til et projekt, man virkelig brænder for, men selvom passionen er der, er det ikke ensbetydende med, at man opnår succes.

Læs mere

Sundhed på arbejdspladsen

Publiceret 02-03-2017

Overmander sukkertrangen dig sidst på eftermiddagen på kontoret? I takt med at vi er blevet mere bevidste om konsekvenserne af vores livsstil, er kost, træning og sundhed kommet på dagsordenen. Med en 37 timers arbejdsuge bruger vi omkring en tredjedel af vores hverdag på jobbet. Det gør sundhed på arbejdspladsen ekstra vigtigt.

Tags: Sundhed
Læs mere

Sådan opfanger du stress

Publiceret 28-02-2017

Er du bekymret for, om din kollega er ved at udvikle stress? Virker vedkommende irritabel, træt og ubeslutsom? Er det længe siden, han eller hun deltog i noget som helst socialt, og hvornår har du egentlig sidst set din kollega grine?  Stress på jobbet rammer mange, og det rammer hårdt.