Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tips og vejledninger

Få inspiration blandt gode tips og brugbare vejledninger

Vi har samlet en række gode tips og tricks til din hverdag samt dit valg af kursus eller uddannelse. Søger du information om et helt specifikt emne, kan der også være hjælp at hente i vores vejledninger, der kort og præcist forklarer dig om det relevante område. Med vores tips og vejledninger får du inspiration og hjælp til valg af kompetenceudvikling.

Senest opdateret: 27 feb 2017

5 gode råd til dig der er leder uden personaleansvar

Sidst opdateret 17-05-2018

Hvordan er man en god leder, når man i princippet ikke har nogen at lede?

Læs mere

Rust dig selv til fremtiden med en HD-uddannelse

Sidst opdateret 19-04-2018

Læs med her og se, hvordan din fremtidige uddannelsesvej kan brolægges. 

Læs mere

HD-uddannelsen blev Simons professionelle springbræt

Sidst opdateret 19-04-2018

Mød Simon Ravnløkke som tog en HD-uddannelse på CBS og videresolgte sit hjertebarn, Papa Ramen.

Læs mere

Med en HD går uddannelse og arbejde hånd i hånd

Sidst opdateret 15-03-2018

For Annika Borbye Omraninejhad blev valget af en HD-uddannelse på Copenhagen Business School den vigtigste beslutning i hendes karriere.

Læs mere

Skyd skriveblokaden i stykker

Sidst opdateret 12-03-2018

Ordene banker rundt i hovedet på dig. Idéerne er der. Du er så klar til skrive. Men fingrene står alligevel bare bomstille. Skriveblokade. Ordet sniger sig ind på dig. Alt står stille. Hvad gør du så nu?

Læs mere

Nudging - adfærdsændringer i din hverdag

Sidst opdateret 05-03-2018

Hvordan får man mennesker til at ændre adfærd?  Det handler alt sammen om nudging og adfærdsdesign, der får brugeren til at rykke sig.

Læs mere

Den digitaliserede buyers journey

Sidst opdateret 05-03-2018

Digitaliseringen af samfundet har også betydet, at den traditionelle købers rejse har ændret sig markant.Den er gået fra at være lineær til at være fragmenteret. Læs her, hvordan du bedst tilpasser dig den nye købers adfærd.

Læs mere

Barometer 2018

Sidst opdateret 05-03-2018

Vi skriver nu år 2018, og digitaliseringen bølger fortsat ind over os. I dette barometer sætter vi derfor særligt fokus på de teknologiske tigerspring, der med sikkerhed vil præge fremtidens uddannelsessektor.

Læs mere

Generation Z: Marketing til et nyt forbrugermarked

Sidst opdateret 27-02-2018

Generation Z er en generation der adskiller sig fra tidligere ved at have et globalt udsyn, iværksætterånd og en tro på, at alt er muligt. Men hvordan markedsføre du dig til dem?

Læs mere

EdTech - fremtidsforudsigelser

Sidst opdateret 23-04-2018

Uddannelsesindustrien digitaliseres i takt med, at teknologien tager tigerspring og alt har digitale fortegn.  Finduddannelse.dk har derfor rådført sig med EdTech Danmark, der her giver dig deres bud på, hvilke tre tendenser, der vil præge uddannelserne af 2018 og frem. 

Læs mere

5 tegn på, at du sidder fast i det forkerte job

Sidst opdateret 31-01-2018

Jobbet er for rigtig mange mennesker et af livets mest centrale punkter. Vi bruger en tredjedel af vores liv på jobbet - derfor er det også vigtigt at vi kan se os selv i det. 

Læs mere

Robotterne kommer - og fremtidens arbejdsmarked står for skud!

Sidst opdateret 24-01-2018

Det har længe lydt, at robotterne kommer. Faktisk er de her allerede. Men hvilken betydning har det for vores arbejdsliv? Og hvordan følger vi med og fornyer os?

Læs mere

10 gode råd mod stress

Sidst opdateret 12-01-2018

Den rammer rigtig mange hvert år. Stressen. I stedet for, at gå og putte med det selv, er det nødvendigt, at vi tager det alvorligt og taler om det. Det gør vi derfor her, og giver dig tilmed 10 gode råd mod stress.

Læs mere

11 sociale færdigheder til succes og indflydelse

Sidst opdateret 21-12-2017

Vi giver dig her 11 sociale færdigheder, der gør dig både succesfuld og indflydelsesrig. Læs dem alle her, og se hvor nemt du bliver den bedste version af dig selv. 

Læs mere

Sådan bruger du positiv psykologi i din hverdag

Sidst opdateret 19-12-2017

Positiv psykologi skal overordnet give dig værktøjerne til at skabe trivsel og arbejdsglæde, samt hjælpe dig selv og andre til at undgå stress og dyrke skjulte potentialer.

Læs mere

Top bøger: Digital Marketing

Sidst opdateret 20-12-2017

Trænger du til inspiration i din hverdag? Vi har spurgt fire seje digitale typer, hvad deres go-to bog er, inden for digital marketing. 

Læs mere

Puf til dine kolleger

Sidst opdateret 18-12-2017

Det gør nemlig en forskel. Oftest leder fællesskab til unikke løsninger og bedre resultater. Vi har talt med Erik Korsvik Østergaard om, hvordan netværk er nøglen til fremtidens virksomhed. 

Læs mere

Virksomhedernes forsvar mod cybercrime findes in-house

Sidst opdateret 15-12-2017

Cybertruslen er reel. Og vi har derfor rådført os med Mads Nørgaard Madsen fra PwC. Læs her, hvordan han mener, at danske virksomheder sikrer sig bedst mod cybercrime. 

Læs mere

Arbejdslyst, er det noget du har?

Sidst opdateret 19-12-2017

Hvad er god arbejdslyst, og hvordan får man det? Vi har spurgt Krifa, hvorfor danskerne har høj arbejdslyst, og hvad der gør at man har høj eller lav arbejdslyst. 

Læs mere

Relationer er motiverende!

Sidst opdateret 06-12-2017

Hvordan motiveres ældre borgere til at tilegne sig digitale kompetencer? Både Digitaliseringsstyrelsen og Ældre Sagen peger på vigtigheden af relationer. Læs mere her. 

Tags: IT
Læs mere