Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tips og vejledninger

Få inspiration blandt gode tips og brugbare vejledninger

Vi har samlet en række gode tips og tricks til din hverdag samt dit valg af kursus eller uddannelse. Søger du information om et helt specifikt emne, kan der også være hjælp at hente i vores vejledninger, der kort og præcist forklarer dig om det relevante område. Med vores tips og vejledninger får du inspiration og hjælp til valg af kompetenceudvikling.

Senest opdateret: 27 feb 2017

Med en HD går uddannelse og arbejde hånd i hånd

Publiceret 15-03-2018

For Annika Borbye Omraninejhad blev valget af en HD-uddannelse på Copenhagen Business School den vigtigste beslutning i hendes karriere.

Læs mere

Skyd skriveblokaden i stykker

Publiceret 12-03-2018

Ordene banker rundt i hovedet på dig. Idéerne er der. Du er så klar til skrive. Men fingrene står alligevel bare bomstille. Skriveblokade. Ordet sniger sig ind på dig. Alt står stille. Hvad gør du så nu?

Læs mere

Nudging - adfærdsændringer i din hverdag

Publiceret 05-03-2018

Hvordan får man mennesker til at ændre adfærd?  Det handler alt sammen om nudging og adfærdsdesign, der får brugeren til at rykke sig.

Læs mere

Den digitaliserede buyers journey

Publiceret 02-03-2018

Digitaliseringen af samfundet har også betydet, at den traditionelle købers rejse har ændret sig markant.Den er gået fra at være lineær til at være fragmenteret. Læs her, hvordan du bedst tilpasser dig den nye købers adfærd.

Læs mere

Barometer 2018

Publiceret 02-03-2018

Vi skriver nu år 2018, og digitaliseringen bølger fortsat ind over os. I dette barometer sætter vi derfor særligt fokus på de teknologiske tigerspring, der med sikkerhed vil præge fremtidens uddannelsessektor.

Læs mere

Generation Z: Marketing til et nyt forbrugermarked

Publiceret 27-02-2018

Generation Z er en generation der adskiller sig fra tidligere ved at have et globalt udsyn, iværksætterånd og en tro på, at alt er muligt. Men hvordan markedsføre du dig til dem?

Læs mere

5 tegn på, at du sidder fast i det forkerte job

Publiceret 31-01-2018

Jobbet er for rigtig mange mennesker et af livets mest centrale punkter. Vi bruger en tredjedel af vores liv på jobbet - derfor er det også vigtigt at vi kan se os selv i det. 

Læs mere

Robotterne kommer - og fremtidens arbejdsmarked står for skud!

Publiceret 24-01-2018

Det har længe lydt, at robotterne kommer. Faktisk er de her allerede. Men hvilken betydning har det for vores arbejdsliv? Og hvordan følger vi med og fornyer os?

Læs mere

10 gode råd mod stress

Publiceret 05-01-2018

Den rammer rigtig mange hvert år. Stressen. I stedet for, at gå og putte med det selv, er det nødvendigt, at vi tager det alvorligt og taler om det. Det gør vi derfor her, og giver dig tilmed 10 gode råd mod stress.

Læs mere

11 sociale færdigheder til succes og indflydelse

Publiceret 20-12-2017

Vi giver dig her 11 sociale færdigheder, der gør dig både succesfuld og indflydelsesrig. Læs dem alle her, og se hvor nemt du bliver den bedste version af dig selv. 

Læs mere

Sådan bruger du positiv psykologi i din hverdag

Publiceret 19-12-2017

Positiv psykologi skal overordnet give dig værktøjerne til at skabe trivsel og arbejdsglæde, samt hjælpe dig selv og andre til at undgå stress og dyrke skjulte potentialer.

Læs mere

Top bøger: Digital Marketing

Publiceret 18-12-2017

Trænger du til inspiration i din hverdag? Vi har spurgt fire seje digitale typer, hvad deres go-to bog er, inden for digital marketing. 

Læs mere

Puf til dine kolleger

Publiceret 18-12-2017

Det gør nemlig en forskel. Oftest leder fællesskab til unikke løsninger og bedre resultater. Vi har talt med Erik Korsvik Østergaard om, hvordan netværk er nøglen til fremtidens virksomhed. 

Læs mere

Virksomhedernes forsvar mod cybercrime findes in-house

Publiceret 14-12-2017

Cybertruslen er reel. Og vi har derfor rådført os med Mads Nørgaard Madsen fra PwC. Læs her, hvordan han mener, at danske virksomheder sikrer sig bedst mod cybercrime. 

Læs mere

Arbejdslyst, er det noget du har?

Publiceret 11-12-2017

Hvad er god arbejdslyst, og hvordan får man det? Vi har spurgt Krifa, hvorfor danskerne har høj arbejdslyst, og hvad der gør at man har høj eller lav arbejdslyst. 

Læs mere

Relationer er motiverende!

Publiceret 04-12-2017

Hvordan motiveres ældre borgere til at tilegne sig digitale kompetencer? Både Digitaliseringsstyrelsen og Ældre Sagen peger på vigtigheden af relationer. Læs mere her. 

Tags: IT
Læs mere

10 gode råd til dig, der drømmer om at blive iværksætter

Publiceret 29-11-2017

I denne artikel giver Peter Kragh Lauritsen dig 10 gode råd til at få iværksætterblodet til at rulle. Læs de 10 tips, hvis du drømmer om at starte egen virksomhed. 

Læs mere

5 tips, der giver din tekst et ekstra boost

Publiceret 28-11-2017

Bliv en fantastisk tekstforfatter med disse fem teknikker fra Henrik Hillestrøm. Gør dine pointer indlysende for læseren, teksten skarp og træk essenserne frem.

Læs mere

5 tips til dit personlige brand

Publiceret 24-11-2017

Alle har et brand. Og her har vi problemet.For, hvordan skiller du dig så ud fra mængden? Det kræver lidt arbejde, men fat mod. Vi har samlet de fem bedste tips til et solidt personligt brand.

5 nemme tips til at effektivisere dine arbejdsdag

Publiceret 23-11-2017

Føler du dig mindre effektiv på jobbet? Så er der hjælp at hente. Vi har samlet fem nemme måder, hvorpå du kan booste din produktivitet. Læs med lige her.