Tag en test - Bliv klogere på dig selv og dine kompetencer

Vi har samlet et overblik over alle vores tests. Du kan fx teste din rolle i teamet, dit ledelsespotentiale, om du er klar til næste MUS og lignende.

Vil du gerne blive mere bevidst om dig selv og blive klogere på dig selv, din karriere og dine kompetencer? Vi har samlet et overblik over alle vores tests.

Bliv for eksempel klogere på, hvad dit skrivebord siger om dig, om du har styr på symptomerne ved stress, om du er i det rigtige job og meget andet. Gå på opdagelse i vores udvalg af tests herunder.


Test: Hvad er din rolle i dit team?

Når vi indgår i teams, falder vi ofte ind i bestemte roller. Det sker ofte helt ubevidst og uden, at vi måske er klar over, hvordan vi har fået netop den funktion. Men er du bevidst om din egen rolle, og hvordan du spiller sammen med resten af dit team? 

Tag testen og bliv klogere på din rolle i teamet. Med vores test kan du også blive klogere på dine egne styrker og svagheder, så du ved, hvad du skal være opmærksom på i dit samarbejde med andre. 

Tag testen


Test: Hvordan løser du konflikter?

Hvordan reagerer du egentlig, når tingene spidser til, og der er en konflikt under opsejling? Har du svært ved at skjule din frustration eller er du mere typen, der holder dine tanker for dig selv? 

Tag testen og bliv klogere på, hvordan du agerer under en konflikt. Med viden om din adfærd, kan du lettere forebygge og løse fremtidige konflikter. 

Tag testen


Test: Hvad er din ledelsesstil?

Er du ansat som leder, og har du ansvaret for en gruppe af medarbejdere i din nuværende rolle? Er du opmærksom på, hvordan du agerer og fremstår som leder, og hvordan du sikrer dig, at du er den leder, som dine medarbejdere har brug for? 

Tag vores ledelsestest og bliv klogere på din egen ledelsesstil samt dine styrker og svagheder. 

Tag testen


Test: Den store jobtest - Er du i det rigtige job?

Har du været i dit nuværende job i en længere periode, og er du pludselig blevet i tvivl om, det er den rigtige arbejdsplads og jobfunktion for dig? Tag vores jobtest og bliv klogere på, om du trives i dit nuværende arbejde, eller om du måske skal overveje at se dig omkring for nye jobmuligheder. 

Tag testen


Test: Hvad er dit ledelsespotentiale?

Selvom det måske kan lyde enkelt, så er det faktisk ikke helt nemt at være leder. Det kræver erfaring og selvindsigt at være en dygtig leder, og derfor er det også vigtigt, at du er bekendt med dine egne styrker og svagheder, så du ved, hvad du skal være opmærksom på i forhold til, hvordan du driver god ledelse.

Tag testen og bliv klogere på dit eget ledelsespotentiale, samt hvordan du er den rigtige leder over for dine ansatte. 

Tag testen


Test: Er du leder eller chef?

Hvad er egentlig forskellen på en leder og en chef? At være chef er en titel eller en arbejdsrolle, mens ledelse handler om at evnen til at drive og lede medarbejdere. 

Tag vores test og find ud af, om du agerer mere som chef end som en leder i dit nuværende job. Med testen kan du blive klogere på din egen ledelsesstil, samt hvad der kendetegner god og bæredygtig ledelse. 

Tag testen


Test: Er der mobning på din arbejdsplads?

Mobning på arbejdspladsen et alvorligt problem, der kan forårsage mistrivsel blandt medarbejdere og skabe et negativt arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt at blive opmærksom på, hvis der er mobning på din arbejdsplads, så du kan være med løse eller forebygge konflikter. 

Tag vores test nedenfor og find ud af, om der er synlige kendetegn ved mobning på din arbejdsplads. 

Tag testen


Test: Hvor innovativ er din virksomhed?

Moderne virksomheder er nødt til at tænke innovativt og drive udvikling for at sikre deres overlevelse og konkurrenceevne. Derfor er det også vigtigt, at virksomheder fordrer et kreativt og innovativt miljø, der understøtter ideudvikling og tåler forandring.

Med denne test kan du blive klogere på, hvor innovativ din virksomhed er. 

Tag testen


Test: Hvordan er virksomhedskulturen på din arbejdplads?

Kulturen på en arbejdsplads spiller en stor rolle for medarbejderes trivsel og fællesskabets sammenhængskraft. Derfor er det også vigtigt, at virksomheder investerer i at understøtte en bæredygtig kultur med værdier, der afspejles i organisationens medlemmer. 

Tag testen og bliv klogere på, om I har en sund virksomhedskultur på din arbejdsplads. 

Tag testen


Test: Hvad siger dit skrivebord om dig?

Har du nogensinde tænkt over, hvad indretningen af dit skrivebord siger om dig? I virkeligheden kan indretningen af dit skrivebord faktisk sige ret meget om dig som person, eller hvordan du i øjeblikket har det. Roder dit bord ofte, eller er du typen, der er altid sørger for at efterlade et rent og ryddeligt skrivebord, inden du forlader kontoret? 

Tag testen og find ud af, hvad dit indretningen af dit skrivebord egentlig siger om dig. 

Tag testen


Test: Kender du symptomerne på stress?

Der er desværre alt for mange medarbejdere, der årligt må forlade arbejdsmarkedet i en kortere eller længere periode, fordi de rammes af stress. Symptomerne på stress er meget forskellige, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal holde øje med for at forebygge og undgå, at du - eller dine kollegaer rammes af stress.

Tag vores test og bliv klogere på dit nuværende stress-niveau og de typiske symptomer på stress.

Tag testen


Test: Er du forberedt til din næste MUS-samtale?

De fleste medarbejderne bliver hvert år indkaldt til en årlig MUS-samtale med deres leder for at gennemgå resultater, trivsel og forventninger til den kommende periode. Men er du klar over, hvordan du selv kan forberede dig til din MUS-samtale? 

Tag denne test og få inspiration til, hvilke punkter du skal huske at bringe op til din næste MUS-samtale. 

 Tag testen


Annoncer