Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag en test - Bliv klogere på dig selv og dine kompetencer

Test: Hvordan løser du konflikter?

Hvordan reagerer du egentlig, når tingene spidser til, og der er en konflikt under opsejling? Har du svært ved at skjule din frustration eller er du mere typen, der holder dine tanker for dig selv? 

Tag testen og bliv klogere på, hvordan du agerer under en konflikt. Med viden om din adfærd, kan du lettere forebygge og løse fremtidige konflikter. 

Tag testen

Test: Er du leder eller chef?

Hvad er egentlig forskellen på en leder og en chef? At være chef er en titel eller en arbejdsrolle, mens ledelse handler om at evnen til at drive og lede medarbejdere. 

Tag vores test og find ud af, om du agerer mere som chef end som en leder i dit nuværende job. Med testen kan du blive klogere på din egen ledelsesstil, samt hvad der kendetegner god og bæredygtig ledelse. 

Tag testen

Test: Er der mobning på din arbejdsplads?

Mobning på arbejdspladsen et alvorligt problem, der kan forårsage mistrivsel blandt medarbejdere og skabe et negativt arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt at blive opmærksom på, hvis der er mobning på din arbejdsplads, så du kan være med løse eller forebygge konflikter. 

Tag vores test nedenfor og find ud af, om der er synlige kendetegn ved mobning på din arbejdsplads. 

Tag testen

Test: Hvad er din rolle i dit team?

Når vi indgår i teams, falder vi ofte ind i bestemte roller. Det sker ofte helt ubevidst og uden, at vi måske er klar over, hvordan vi har fået netop den funktion. Men er du bevidst om din egen rolle, og hvordan du spiller sammen med resten af dit team? 

Tag testen og bliv klogere på din rolle i teamet. Med vores test kan du også blive klogere på dine egne styrker og svagheder, så du ved, hvad du skal være opmærksom på i dit samarbejde med andre. 

Tag testen

Test: Hvad er dit ledelsespotentiale?

Selvom det måske kan lyde enkelt, så er det faktisk ikke helt nemt at være leder. Det kræver erfaring og selvindsigt at være en dygtig leder, og derfor er det også vigtigt, at du er bekendt med dine egne styrker og svagheder, så du ved, hvad du skal være opmærksom på i forhold til, hvordan du driver god ledelse.

Tag vores test og bliv klogere på dit eget ledelsespotentiale, samt hvordan du er den rigtige leder over for dine ansatte. 

Tag testen

Test: Den store jobtest - Er du i det rigtige job?

Har du været i dit nuværende job i en længere periode, og er du pludselig blevet i tvivl om, det er den rigtige arbejdsplads og jobfunktion for dig? Tag vores jobtest og bliv klogere på, om du trives i dit nuværende arbejde, eller om du måske skal overveje at se dig omkring for nye jobmuligheder. 

Tag testen

Test: Hvor innovativ er din virksomhed?

Moderne virksomheder er nødt til at tænke innovativt og drive udvikling for at sikre deres overlevelse og konkurrenceevne. Derfor er det også vigtigt, at virksomheder fordrer et kreativt og innovativt miljø, der understøtter ideudvikling og tåler forandring.

Med denne test kan du blive klogere på, hvor innovativ din virksomhed er. 

Tag testen

Test: Hvordan er virksomhedskulturen på din arbejdplads?

Kulturen på en arbejdsplads spiller en stor rolle for medarbejderes trivsel og fællesskabets sammenhængskraft. Derfor er det også vigtigt, at virksomheder investerer i at understøtte en bæredygtig kultur med værdier, der afspejles i organisationens medlemmer. 

Tag testen og bliv klogere på, om I har en sund virksomhedskultur på din arbejdsplads. 

Tag testen

Test: Hvad siger dit skrivebord om dig?

Har du nogensinde tænkt over, hvad indretningen af dit skrivebord siger om dig? I virkeligheden kan indretningen af dit skrivebord faktisk sige ret meget om dig som person, eller hvordan du i øjeblikket har det. Roder dit bord ofte, eller er du typen, der er altid sørger for at efterlade et rent og ryddeligt skrivebord, inden du forlader kontoret? 

Tag testen og find ud af, hvad dit indretningen af dit skrivebord egentlig siger om dig. 

Tag testen

Test: Hvor god er du til engelsk?

Hvordan er dine engelske sprogkundskaber? Føler du dig tryg ved at kommunikere mundtligt eller skriftligt på engelsk og samarbejde med internationale kolleager eller partnere? Eller fumler du nogle gange efter ordene og har svært ved at udtrykke dig på engelsk? 

Tag vores test og find ud af, om du har brug for at opfriske dine sprogfærdigheder med et kursus i engelsk. 

Tag testen

Test: Kender du symptomerne på stress?

Der er desværre alt for mange medarbejdere, der årligt må forlade arbejdsmarkedet i en kortere eller længere periode, fordi de rammes af stress. Symptomerne på stress er meget forskellige, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal holde øje med for at forebygge og undgå, at du - eller dine kollegaer rammes af stress.

Tag vores test og bliv klogere på dit nuværende stress-niveau og de typiske symptomer på stress.

Tag testen

Test: Hvad er din ledelsesstil?

Er du ansat som leder, og har du ansvaret for en gruppe af medarbejdere i din nuværende rolle? Er du opmærksom på, hvordan du agerer og fremstår som leder, og hvordan du sikrer dig, at du er den leder, som dine medarbejdere har brug for? 

Tag vores ledelsestest og bliv klogere på din egen ledelsesstil samt dine styrker og svagheder. 

Tag testen

Test: Er du forberedt til din næste MUS-samtale?

De fleste medarbejderne bliver hvert år indkaldt til en årlig MUS-samtale med deres leder for at gennemgå resultater, trivsel og forventninger til den kommende periode. Men er du klar over, hvordan du selv kan forberede dig til din MUS-samtale? 

Tag denne test og få inspiration til, hvilke punkter du skal huske at bringe op til din næste MUS-samtale. 

 Tag testen

Senest opdateret: 17 okt 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-01-2020

Sådan kommer du godt videre efter en afskedigelse

At blive afskediget giver anledning til nytænkning. Læs, hvordan et outplacementforløb kan gavne din videre professionelle færd. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-09-2016

Forandringsrådgivning

Gennem hele livet skal du vælge, hvilke veje du vil gå. Ofte er dine valg baseret på tidligere oplevelser, erfaringer og minder, som vækker bestemte følelser i dig. Men er det muligt at slippe de følelser, der hæmmer dine valg, så du får fornyet energi og oplever verden og din måde at træffe beslutninger på, på nye måder?

Læs mere
Sidst opdateret 10-05-2019

De 5 adfærdsmønstre i et sammenhængende team

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et værktøj, der hjælper teamet med at forstå og praktisere de fem adfærdstyper: Tillid, konflikt, commitment, ansvar og resultater.

Læs mere
Sidst opdateret 20-01-2016

Interview om personlig udvikling

Er du i tvivl om, hvad et kursus i personlig udvikling kan gøre for dig? Du kan her læse om Heidis oplevelser med et kursus, der havde fokus på hendes personlige udvikling. Læs blandt andet om, hvordan hun fik modet til at skifte branche samt, hvordan hun bruger kompetencerne i hendes dagligdag som ungdomsuddannelsesvejleder.

Læs mere