Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Prøv vores tests og få inspiration til job og uddannelse

Tag en test og bliv klogere på dig selv

Konflikthåndterings testHvordan løser du konflikter?

Hvor mon på skalaen du falder? Tag vores test her for at se om du har fat i den lange ende, eller om du kan blive klogere på, hvordan dine medarbejdere vil blomstre endnu mere med dig som leder.

> Hvad er din konfliktstil?


Er du leder eller chef?

Hvor mon på skalaen du falder? Tag vores test her for at se om du har fat i den lange ende, eller om du kan blive klogere på, hvordan dine medarbejdere vil blomstre endnu mere med dig som leder.

> Hvad er forskellen på Leadership og Management?

Mobning på arbejdspladsen - tag testen her!Er der mobning på din arbejdsplads?

Mobning på arbejdspladsen et alvorligt problem, der kan have altoverskyggende konsekvenser for en virksomheds arbejdsmiljø, sygefravær og i sidste ende - succes. Tag testen og bliv klogere på, om der findes mobning på din arbejdsplads.

> Test om der er mobning på din arbejdsplads

Test - find ud af hvilken rolle du har i dit team

Hvilken rolle er du i et team?

Som del af et team falder du ofte ind i den rolle, hvor du har det bedst. Men tænker du nogensinde over, hvilken rolle det er? Og kender du dine styrker og svagheder, når det kommer til teamwork? Tag vores test og bliv klogere på din teamrolle.

> Bliv klogere på din teamrolle her

Test dine lederkompetencer - tag vores ledertest her!Har du lederpotentiale?

Er du den fødte leder - eller er der lidt vej endnu, før du har det, der skal til for at blive leder? Tag vores ledertest her og bliv klogere på, hvilke lederkompetencer du har samt, hvad arbejdsgiverne kigger efter, når de skal ansætte ledere i organisationen. 

> Test dine lederkompetencer her

Test dig selv - Er du i det rigtige job?Jobtest - Er du i det rigtige job?

Prøv vores jobtest og lær om du i virkeligheden trives på din arbejdsplads. Hvis du ikke nyder at gå på arbejde, er du alligevel ikke effektiv, og det kunne være, at det på tide at få et nyt job, noget videreuddannelse eller i det hele taget overveje et karriereskift.

> Tag vores jobtest

Er I innovative?Hvor innovativ er din virksomhed?

Hvor vigtig er det, at din virksomhed kontinuerligt er innovativ? Betyder det meget for jeres forretning? Er jeres hjemmeside opdateret? Har I opdaget det, de kalder "elektronisk post"? Tag vores test og find ud af, hvor innovative I er i din virksomhed!

> Test hvor innovativ din virksomhed er

Tag vores test og bliv klogere på din organisationskulturHvilken kultur findes der i din organisation?

Hvordan håndterer ledelsen målsætningerne på din arbejdsplads? Ligger fokus på medarbejdernes trivsel eller organisationens evne til at tilpasse sig markedet? Det og meget andet kan sige meget om din organisations kultur. 

> Test jeres firmakultur her

Tag vores test og find ud af, hvad dit skrivebord siger om dig!Hvad siger dit skrivebord om dig?

Har du nogensinde tænkt over, hvad indretningen af dit skrivebord siger om dig? Tag vores test her og find ud af, hvad kollegerne tænker om dig, når de ser dit skrivebord. 

> Test hvad dit skrivebord siger om dig

Hvor god er du til engelsk? Test dit engelske her!Hvor god er du til engelsk?

Er du engelsk ekspert, eller trænger du til en opfriskning af dine engelsk kundskaber? Med testen nedenfor kan du finde ud af, hvor skarp du er i det engelske sprog. Måske er du knivskarp - eller måske kunne et kursus i engelsk være en god idé? 

> Tag testen og tjek dit kendskab til engelsk

Test din viden om stress og lær at forebygge og håndtere de typiske tegn på stressStress - kender du symptomerne?

Tag vores stress test nedenfor og find ud af, om du er klædt på til at identificere symptomer på stress - hos dig selv såvel som hos andre. Resultatet vil vise, om du kender til de typiske tegn på stress.

> Test din viden om stress

Tag vores ledertest og bliv klogere på din ledelsesstilHvad er din ledelsesstil?

Tag vores ledertest og find nye måder at udvikle dig som leder. Vores anbefalinger til kompetenceudvikling er baseret på din ledelsesstil, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle din personlighed og skabe succes i din organisation.

> Tag vores ledertest

Tag vores test og find ud af, om du er rustet til din MUS samtaleEr du forberedt til din MUS samtale?

Ved at svare på 14 hurtige spørgsmål bliver du klogere på, om du har forberedt dig tilstrækkeligt til din kommende MUS samtale. Samtidig kan testen inspirere dig til, hvilke punkter du kan tage op på samtalen samt, hvordan du skal præsentere dem over for din leder.

 > Tag vores test om MUS

Senest opdateret: 28 apr 2017

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!