Er du klar til din MUS samtale? Test dig selv!

Sådan får du mest ud af din MUS samtale

For mange virksomheder landet over er det tid til at afholde medarbejderudviklingssamtaler (MUS). Målet med MUS er, at du sammen med din leder finder frem til, hvordan du bedst muligt kan nå dine og virksomhedens mål.

Her bliver punkter såsom udvikling, arbejdsindsats og trivsel bragt på banen, så lederen kan sikre sig, at du som medarbejder har de bedste forudsætninger for at skabe de ønskede resultater.

Er du klar til din udviklingssamtale? Test dig selv!

For at få det fulde udbytte af din MUS samtale kræver det en åben dialog mellem dig og din leder - og ikke mindst forberedelse. Det er særdeles vigtigt, at du er velforberedt til samtalen, hvis samtalen skal være givende for dig såvel som din arbejdsplads. Men hvordan sikrer du, at du har fået det hele med til din kommende MUS samtale?

Tag finduddannelse.dk's test nedenfor og find ud af, om du er klædt på til at gennemføre en konstruktiv og indbringende udviklingssamtale med din leder.

Senest opdateret: 23 okt 2019


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her