Hvad er din ledelsesstil?

Hvad er din ledelsesstil?

Bliv klogere på din ledelsesstil - tag vores ledertest her!

Med vores ledertest lærer du lidt om dig selv og den stil, der definerer dig som leder. Testen består af 20 enkle ja/nej spørgsmål, der berører nogle af de vigtigste områder inden for ledelse.

Sådan besvarer du testen:

  1. Klik "Start test" nedenfor for at besvare spørgsmålene.
  2. Svar så spontant som muligt med afsæt i det, du oftest oplever.
  3. Udfyld din email for at modtage resultatet af testen.

 

Hvad kan du bruge ledertesten til?

Testen giver dig indblik i din ledelsesstil samt, hvordan denne har indflydelse på interaktionen med dine medarbejdere. Du bliver opmærksom på dine styrker og svagheder samt, hvilke områder du kan arbejde med for at forbedre din ledelsesstil.

Det skal siges, at der ikke er en ledelsesstil, der er udelukkende god eller dårlig. Efter at have taget ledertesten ved du, hvad der skal til for at blive bedre til at forstå din rolle som leder over for dit team såvel som over for hele organisationen.

Vi kommer også med bud på professionel kompetenceudvikling, der kan styrke din lederrolle, alt afhængig af, hvilken ledelsesstil du har. Ud fra dette kan du vælge den efteruddannelse, der passer bedst til dine behov.

Du kan på finduddannelse.dk læse mere om de enkelte kurser og uddannelser og tage direkte kontakt til uddannelsesudbyderne for mere information.

Senest opdateret: 02 maj 2024