Diplomuddannelser

HD1

Aarhus BSS - HD, MBA & Master, i Århus (+1 lokationer)
Længde
2 år
Pris
42.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Efterårsfag: August/September (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
42.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Efterårsfag: August/September (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

HD1

Hvad er en HD1?

En HD1 er en bred erhvervsøkonomisk uddannelse på deltid. Du kan altså kombinere studiet med dit arbejdsliv. Det er en diplomuddannelse, der giver titlen Graduate Certificate in Business Administration.

Du får en teoretisk indføring i de centrale områder inden for erhvervs- og samfundsøkonomien. Du vil blandt andet blive undervist i erhvervsøkonomi, dataanalyse, samfundsøkonomi og erhvervsjura.

Hvad lærer du?

HD1 er et erhvervsøkonomisk fundament at basere din karriere på. 

Du opbygger akademiske kompetencer, så du på en systematisk og metodebevidst måde kan arbejde med identifikation og løsning af komplekse problemstillinger i praksis. Du kan altså bruge den viden og de teorier, du får på HD1, i dit arbejde fra første undervisningsdag. 

HD1 giver desuden et solidt grundlag for videre studier inden for de erhvervsøkonomiske områder og er direkte adgangsgivende til HD2. 

Varighed og studieforløb 

Du kan læse HD1 i Aarhus eller Herning. Undervisningen optages, så du kan se eller gense undervisningen. 

1. del af HD-uddannelsen er bygget op af fagmoduler, der hvert strækker sig over et halvt år, det vil sige et semester. I alt varer HD1-studiet to år, hvis det anbefalede studieforløb følges. Der er dog mulighed for alternative studieforløb.

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

Efterårsfag: August/September

  • Holdundervisning
  • Herning

Forårsfag: Januar/Februar

  • Holdundervisning
  • Herning

Efterårsfag: August/September

  • Holdundervisning
  • Århus

Forårsfag: Januar/Februar

  • Holdundervisning
  • Århus

Video

Målgruppe

HD1 er relevant for alle, der arbejder med erhvervsøkonomiske problemstillinger og har brug for et solidt fundament. Den typiske HD1-studerende kommer fra revisionsbranchen, men der kommer også folk, der ikke har en økonomisk baggrund, og som er specialiserede inden for eksempelvis det humanistiske, tekniske eller sundhedsfaglige felt.

Adgangskrav

For at blive optaget på HD1-uddannelsen skal du have bestået en gymnasial eksamen (HHX, STX, HF, HTX, EUX) eller en relevant uddannelse på samme niveau. 

Der er ikke adgangsbegrænsning på HD1, og du bliver derfor ikke vurderet på dit karaktergennemsnit i forhold til andre ansøgere. Der er ikke krav om et bestemt gennemsnit eller specifikke fag fra din adgangsgivende eksamen, men du skal have bestået den

Eksamen og diplom

Det enkelte fagmodul består af en undervisningsdel, der afsluttes med en eksamen. I enkelte tilfælde skal der i løbet af undervisningen afleveres opgaver, som indgår i eksamen.

Deltagerbetaling omfatter tre eksamensforsøg. Du bliver automatisk tilmeldt den første ordinære eksamen i umiddelbar forlængelse af undervisningen på hvert fag. Prøverne gennemføres én gang om året med mulighed for omprøve ved reeksamen i februar eller august.

Eventuel framelding til eksamen skal ske senest en uge før, prøven afholdes eller påbegyndes. Du kan ikke framelde dig eksamen i det afsluttende projekt. Hvis du ikke afleverer et projekt inden for afleveringsfristen, bruger du et eksamensforsøg og skal dermed skrive en helt ny opgave. 

Pris

Den samlede pris for en HD1 ligger på 42.800 kr.

Betaling af HD1 

Betalingen for dine fag sker semestervis, så du kun betaler for de fag, du har tilmeldt dig det enkelte semester. Du skal derfor ikke betale hele uddannelsen på én gang. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om HD1
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret