Diplomuddannelser

HD2 Business

Aarhus BSS - HD, MBA & Master, i Århus (+1 lokationer)
Længde
2 år
Pris
65.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Efterårsfag: August/September (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
65.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Efterårsfag: August/September (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

HD2: Business

Business er en fleksibel specialisering på HD2 – oplagt for dig, der ønsker at sammensætte en specialisering, der er skræddersyet til dig og dine behov. Du vil lære at analysere og løse en bred vifte af erhvervsøkonomiske problemstillinger på strategisk, taktisk og operationelt niveau.   

På HD Business-uddannelsen har du rig mulighed for at tone din egen uddannelse idet den er bygget op omkring en række valgfag. Du kan altså enten gå i en specifik retning som for eksempel ledelse, salg, marketing, finansiering eller finansiel rådgivning. Du kan også sammensætte en tværfaglig profil, der matcher lige netop din jobsituation og karriereønsker. 

Uddannelse tilpasset dit behov 

Specialiseringen i Business på HD-studiet giver dig muligheden for at sammensætte præcis den fagkombination, der er relevant for dig og dine arbejdsopgaver. Du kan vælge på tværs af fagområder, og uddannelsen er derfor relevant for dig, der varetager funktioner i både private virksomheder og offentlige institutioner. 

En række obligatoriske fag sikrer samtidig, at du får den faglige ballast til at varetage jobfunktioner på ledelsesniveau. Det kan være funktioner som HR-konsulent, sales manager, projektleder, kundechef. IT-konsulent eller administrationschef. 

Uddannelsen er derfor en klassisk erhvervsøkonomisk diplomuddannelse med mulighed for tilpasning gennem valgfag. Så har du selv mulighed for at tilpasse uddannelsen til dine professionelle behov og ønsker. 

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

Efterårsfag: August/September

  • Holdundervisning
  • Herning

Forårsfag: Januar/Februar

  • Holdundervisning
  • Herning

Efterårsfag: August/September

  • Holdundervisning
  • Århus

Forårsfag: Januar/Februar

  • Holdundervisning
  • Århus

Video

Målgruppe

HD Business-specialiseringen er et deltidsstudie rettet mod ansatte i offentlige og private organisationer, der ønsker at tilegne sig erhvervsøkonomiske kompetencer. 

Da HD-studiet er tilrettelagt som et deltidsstudie, læser deltagerne oftest uddannelsen samtidig med at passe deres erhvervsjob. Den typiske deltager på HD2-studiet har en kort eller mellemlang videregående uddannelse bag sig. 

Mange deltagere på studiet har personlig motivation for at tilegne sig kompetencer inden for erhvervsøkonomi, ledelse, strategi, med mere. 

Adgangskrav

For at blive optaget på HD2 skal du opfylde kravet om en adgangsgivende uddannelse samt kravet om to års erhvervserfaring. 

En række forskellige eksaminer er adgangsgivende til specialiseringen i Business, deriblandt hvis du har taget en HD1. 

Du skal desuden kunne dokumentere to års relevant erhvervserfaring. Det er i hovedtræk arbejde, der giver indblik i en virksomheds økonomiske og organisatoriske funktioner. 

Eksamen og diplom

Du vil have forskellige typer af undervisning i løbet af dit studie. Det kan være traditionel holdundervisning og forelæsninger, samt seminarer, der består af seminarmøder, hvor man diskuterer en seminarrapport. I nogle fag vil du skulle aflevere opgaver, der kommer til at indgå i eksamen. 

Fælles for alle er fag er, at de afsluttes med en eksamen. HD-afhandlingen er det sidste modul på uddannelsen og omfatter primært dit eget arbejde med afhandlingen, vejledt af en underviser. 

HD2-studiet er en diplomuddannelse, der giver dig titlen Graduate Diploma in Business Administration. 

Pris

Prisen for en samlet HD2 er 65.400 kr. 

Du betaler kun for de fag, du er tilmeldt på de enkelte semestre. Du skal altså ikke betale for hele uddannelsen på én gang. Vælger du færre fag på et semester, betaler du derfor også kun for de fag.  

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om HD2 Business
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret