Viser 1-20 af 35
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 35
1
2

Bliv en bedre projektleder med en online projektlederuddannelse

Vidste du, at alt hvad der skal til for, at du kan uddanne dig inden for projektledelse er en internetforbindelse? Der findes en lang række muligheder for at tage din projektlederuddannelse online. Med en online projektlederuddannelse får du redskaber til at håndtere dit projektarbejde. Uanset om du vil blive bedre til at arbejde med igangværende projekter, eller du skal arbejde mere med projekter fremadrettet,  så kan du finde en online projektlederuddannelse, der passer til dig.

Projektlederuddannelse via e-learning er netop en fleksibel løsning for dig, der f.eks. ønsker at blive klogere på PRINCE2, projektstyring MS Project eller projektledelse generelt. Læs mere under hvert kursus og tag hurtigt kontakt til udbyderen for flere detaljer om kurset eller tilmelding.

En projektlederuddannelse via e-learning er billigere og mere fleksibelt

Det er vigtigt, at du er godt klædt på til projektledelse, hvis du til dagligt arbejder enten som projektkoordinator eller projektleder. Med en projektlederuddannelse via e-learning lærer du at føre din virksomheds projekter i mål samtidig med, at du får en mere fleksibel form for efteruddannelse. Det er dit ansvar som projektleder, at din projektgruppe når de opstillede mål for projektet, og her kræver det, at du har styr på detaljerne. En projektlederuddannelse er derfor altafgørende for, at du kan håndtere projektarbejdet bedst muligt fra start til slut.

Hvorfor tage en online projektlederuddannelse?

Udover de traditionelle projektlederuddannelser med fremmøde, der enten foregår hos udbyderen eller i din virksomhed, kan du opkvalificere dine projektlederkompetencer via e-learning. Her kan du tage hele eller dele af din projektlederuddannelse foran din egen computerskærm, uanset om der er tale om en online projektlederuddannelse inden for et specifikt emne eller en mere generel uddannelse.

Emner inden for projektledelse er f.eks:

 • Projektledelse
 • Projektstyring
 • Koordinator
 • PRINCE2
 • Projektarbejde

Tip: Se den samlede oversigt over projekltederuddannelse her

Fælles for både online og traditionel uddannelse er, at du bliver klogere på, hvordan du bliver en mere effektiv projektleder, der kan føre projektet gennem alle faserne - fra start, analyse, udvikling og helt frem til udførsel og monitorering af projektet.

Fordelene ved en online projektlederuddannelse

Det der adskiller en online projektlederuddannelse fra en traditionel projektlederuddannelse er, at du modtager undervisning, feedback og sparring foran din computerskærm. Hvad enten det drejer sig om programmer inden for projektledelse, projektstyring eller noget helt tredje, er det muligt at tage forløbet via fjernundervisning.

Blandt de vigtigste fordele ved en online projektlederuddannelse er, at du:

 • typisk skal betale en lavere pris, da der spares omkostninger til lokaler og undervisere.
 • kan sparre med andre deltagere samt undervisere via online chat, Skype eller lignende.
 • kan gå tilbage i undervisningmaterialet og repetere, hvor og når det passer dig.
 • kan tage uddannelsen, hvor i verden det passer dig, så længe du har adgang til internettet.
 • bliver en del af et netværk, du kan sparre med efter endt uddannelse.
 • kan deltage i undervisningen, når det passer dig - ude eller hjemme - dag eller nat.

Vælger du at tage din projektlederuddannelse via fjernundervisning får du samlet set en mere fleksibel og prisvenlig løsning frem for uddannelse, der gør brug af de traditionelle læringsformer. Udover at være fordelagtigt for dig, er dette ligeledes et godt argument til din arbejdsgiver, når du skal bede denne om at dække udgifterne for uddannelsen og afsætte tid til din kompetenceudvikling.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen