Mia Isabella

Hvad fik dig til at vælge netop denne uddannelse? 

Jeg ønskede på daværende tidspunkt at læse HD, men tanken om at være bundet to hverdagsaftener om ugen i 2 år virkede for mig uoverskueligt. En tidligere arbejdskollega gjorde mig i den forbindelse opmærksom på uddannelsesforløbet ”Økonomi- og ressourcestyring” hos jer, hvor man netop kan tage uddannelsen i det tempo man ønsker, for på denne måde at kunne fordybe sig i ét fag af gangen, hvilket i høj grad tiltalte mig. På denne måde er det nu muligt at arbejde fuldtid, læse, træne og ses med venner samt familie. En god balance, hvis du spørg mig.  

Hvad synes du om kursusudbydernes faciliteter? 

Jeg synes generelt rigtig godt om skolens faciliteter. Nu har jeg selvfølgelig kun været på skolen i Odense, men der er en super dejlig atmosfære samt en super fin kantine. 

Hvordan oplevede du undervisningen?

Undervisningen har været hårdt præget af Covid-19 epidemien, som opstod kort tid efter påbegyndelse af faget Statistik. Det har uden tvivl været med til at påvirke i en negativ retning, da man er langt mere begrænset i det virtuelle rum. Sammenholdet i klassen blev også distanceret grundet dette, holdt op imod min deltagelse på Erhvervsøkonomi i efteråret 2019, hvor jeg fortsat har kontakt til mange af mine medstuderende. Men taget dette i betragtning synes jeg at både UCL og min lærer har gjort det bedste de kunne, for at få den mest optimale undervisning. Særligt vores underviser Jakob er utrolig dygtig rent fagligt, han har en helt særlig ro omkring sig, hvilket gør det nemmere at forstå selv de tunge emner indenfor faget.  

Hvad er de tre vigtigste ting, du tager med dig fra uddannelsen?

  • Dybdegående og bredere kendskab til statistik samt dens funktion i det daglige 
  • Generelt at være kildekritisk overfor taludvælgelse til en kommende analyse  
  • Gode bekendtskaber på tværs af funktion og arbejdsstatus


Hvor tænker du, at dine nye kompetencer særligt kommer til at gøre en forskel i dit fremtidige arbejde?

Mine nye tilegnede kompetencer vil i høj grad gøre en forskel i mit arbejde fremadrettet, da jeg har fået en bedre og mere dybdegående forståelse for blandt andet udvælgelse af nøgletal der i høj grad bygger på statistik. Derudover er mit mål at blive leder på sigt, når vi kommer længere ud i fremtiden. Her har faget været en del af min vej dertil, hvilket jeg ikke har fortrudt et sekund. 


Hvorfor skal andre tage denne uddannelse?

Faget statistik er givende på mange punkter, hvis man som jeg sidder i en økonomiafdeling. Fagets elementer er i højere grad en del af hverdagen, mere end man regner med. Jeg har længe haft et brændende ønske om at læse HD og her er netop dette fag berigende, som et led i UCL’s uddannelse Økonomi- og ressourcestyring der er svarende til HD1. Læs mere om UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.