Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mentorix

Mentorix styrker dine kompetencer online!

På Mentorix hjemmeside finder du dit næste online kursus. Vores speciale er projekt,-program og porteføljeledelse, men vi har også andre kurser. Vores kursusprodukter gør det muligt at tilbyde læring til hele organisationen.

Vi har med et nyt og optimeret online kursuskatalog uddannet cirka 10.000 kursister.  
_______________________________________________

Undervisning på højt niveau

Vores online undervisere scorer i gennemsnit 4,7 ud af 5 point i kursisternes evalueringer. Kombinationen af praktisk erfaring med projektledelse og digital læring gør det muligt for os at levere landets bedste digitale kursusprodukter indenfor projektledelse.

Omkostningseffektive løsninger

Vi har en dokumenteret højere beståelsesprocent på online kurser sammenlignet med traditionelle klassekurser. Så gør det ikke noget, at vi samtidig kan tilbyde billigere produkter end vores konkurrenter, og give kursisterne den fleksibilitet, som en travl hverdag kræver.

e-Learning

State-of-the-art e-learning gør det muligt opkvalificere og uddanne sig i kombination med en travl hverdag. Kursister i Mentorix nyder godt af altid at have e-learning ved hånden. Gennem et virtuelt undervisningsmiljø kan vi, for meget få midler, skabe et fælles udgangspunkt for en organisations projektledelse.


Vis alle uddannelser afholdt hos Mentorix

Hvorfor vælge Mentorix?

Høj kvalitet på alle online produkter

Akkrediteret materiale og undervisning

Beståelsesprocent på 98%

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Mentorix og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Mentorix


Telefon: +45 72 44 1234
mentorix.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer

Suzanne Pultz
(5)
Jeg synes det er et supergodt online kursus. Jeg savner dog lidt at jeg ikke kan se alle spørgsmål eller svar på spørgsmål ude i Dashboard.
Thomas Kallestrup
(4)
Kære Mentorix Alt i alt en god oplevelse, som passede fint i forhold til min rejse. Har praktisk erfaring, men fedt at få koblet noget af teorien bagved, så jeg kan gøre tingen endnu bedre fremad. Har ikke prøvet et online kursus som dette før, så tror at det havde været bedre med 3 dage sammen med Thomas underviser enten fysisk eller på dags-w...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mentorix

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer