Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Plan A Projects - skab bedre og hurtigere resultater 

Plan A Projects tilbyder agil projektmetode, kurser og coaching i agil projektledelse til din virksomhed.

Hos Plan A Projects brænder vi for at lære vores kunder at skabe bedre projektresultater, hurtigere, måned efter måned. Vi hjælper projektledelsen med at vise retningen og give de rammer, der skal til for, at teammedlemmerne bæredygtigt skaber de ønskede resultater.

Kursus hos Plan A Projects - det kan du forvente dig

Hos Plan A Projects er fokus, at den enkelte bliver bygget op og styrket i modsætning til alt for mange andre projekter, hvor deltagere bliver drænet og stresseksponerede. 

Skal I i gang med et nyt projekt, eller oplever I gentagne gange, at store projekter bliver for dyre, forsinkede eller med for mange sygemeldinger?

Så skulle I overveje at involvere Plan A Projects i planlægningen, etableringen eller eksekveringen af jeres næste projekt.

Forside2Her ser du, hvad Plan A Projects tilbyder af kurser og ydelser:

  • Agil projektmetode i en unik kombination af kendte og afprøvede metoder såsom agil projektledelse (DSDM), PRINCE2 og positiv psykologi
  • Agil Coach på dit projekt (konsulenttimer)
  • Sparring, rådgivning og coaching til projektledere, styregrupper og teammedlemmer på store agile projekter.
  • Agil projektledelse med international certificering fra DSDM
  • Kurser i Happy Projects og Retorik
  • Halv- eller heldagskurser og gå-hjem-møder efter dit behov

Vi brænder for projektmetode hos Plan A Projects

Plan A Projects støtter, underviser, hjælper og følger op. Vi hjælper projektledelsen med at holde momentum i indførelsen af projektmetoden, mens projektledelsen har travlt med at skabe og lede projektet.

Det betaler sig at være metodetro. Med agil projektledelse opnår virksomhederne store besparelser ved implementering af store projekter. Vi arbejder på krævende projekter, hvor det er vigtigt at skabe dén stemning, der gør alting lettere. 

Kontakt os hos Plan A Projects allerede i dag og hør nærmere om vores kurser!


Vis alle uddannelser afholdt hos Plan A Projects

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Plan A Projects og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Ledelse og organisation

Projektledelse / projektarbejde

   Scrum
   Agile project management
   Projektstyring

Kontakt

Plan A Projects

Prags Boulevard 45
2300 København

Telefon: 21 43 43 22
planaprojects.com


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 32 evalueringer

Helle Hönig
(5)
Et meget velstruktureret og relevant kursus. Lasse er en fantastisk underviser og formidler, som udstråler både energi, begejstring og ro. Han demonstrerer de agile principper undervejs i undervisningen, og det er tydeligt, at han har stor praktisk erfaring at trække på. Kan varmt anbefale kurset.
René Bitsch
(5)
Plan A Projects kursus, er i særklasse noget af det bedste jeg har været med til. Især Lasse Boris Sørensen har med kombination af stor faglig tyngde, stort engagement og humor, gjort emnet nærværende, spændende og sjovt.
Anne Dorthe Lønborg Sørensen
(5)
Et godt kursus med en kompetent, erfaren og indlevende underviser. Kurset giver en god forståelse for de grundlæggende agile principper, samt en operationel måde at drive agile projekter i en mere plandreven organisatorisk kontekst. Kurset kan så absolut anbefales.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Plan A Projects

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 32 evalueringer
Kundecase
Arla om Plan A Projects

”Den agile metode var ikke indlært i organisationen, så vi havde behov for én til at coache os. Jeg havde oplevet Lasse fortælle om den agile metode på et gå-hjem-møde og havde en helt klar idé om, at han var den rigtige person at spørge."

Læs mere
IBM om Plan A Projects

”Lasse har været i stand til at sikre, der blev holdt momentum fra start til slut... Én ting er, at man kan komme og fortælle nogle teorier om, hvordan man gør, men Lasse har også været fantastisk dygtig til at vise, hvordan teorien kunne føres ud i praksis...”

Læs mere