Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Plan A Projects - Projekter til tiden

Plan A Projects tilbyder agil projektmetode, kurser og coaching i agil projektledelse til din virksomhed.

Hos Plan A Projects brænder vi for at lære vores kunder at skabe bedre projektresultater, hurtigere, måned efter måned. Vi hjælper projektledelsen med at vise retningen og give de rammer, der skal til for, at teammedlemmerne bæredygtigt skaber de ønskede resultater.

Vi har implementeret vores metode med Agil projektledelse i godt 30 tilpassede versioner hos vores kunder og hjulpet kundernes projektledere til at skabe meget flotte resultater, synes vi. Med en enkelt undtagelse, er samtlige projekter karakteriseret af at være meget komplekse. På trods af, at projekterne spænder bredt over omfang fra 500 timer til 65.000 timer og projektbudgetter fra få hundrede tusinde kroner til 1,6 milliard kroner, så har INGEN projekter overskredet deres deadline: To projekter er leveret til tiden og resten er leveret fra en til fire uger før planlagt eller er fortsat igang. Det er kunderne glade for og vi stolte over.

Overvejer I at køre jeres næste projekt agilt? Plan A Projects tilbyder sparring, rådgivning og coaching til projektledere, styregrupper og teammedlemmer på store agile projekter.

Vi skaber tid til vækst

I samarbejde med os og vores agile projektmodel, kan I skabe tid til vækst i jeres virksomhed. Med vores projektmetode kan selv de mest komplekse og store projekter blive færdige til den aftalte tid – eller endda før tid. Ved at undgå forsinkelser på projekterne, kan I efterfølgende få tid til at gennemføre endnu et projekt eller fokusere på noget nyt, der gavner jeres forretning. På den måde hjælper vi jer med at skabe tid til vækst.

Opskriften på at skabe tid til vækst består af flere forskellige elementer, som alle bidrager til netop dette. Først og fremmest er der ved vores projektmetode fokus på de mennesker, der deltager i projektet, men også vores operationelle erfaring, som vi igennem snart mange år har tilegnet os. Den solide erfaring kommer blandt andet fra store, komplekse projekter, hvor det er blevet bevist, at vores projektmetode egner sig fuldt ud til projekter som disse. 

Agile projekter

Vi tilbyder kendte og afprøvede metoder som agil projektledelse (DSDM), PRINCE2 og positiv psykologi i en unik kombination, der skaber de ønskede resultater.

Metoden sikrer, at virksomheden sparer tid, penge og skaber projekter, som folk gerne vil være med på.

Kurser

Skal du eller din kollega dygtiggøres?

Vi veksler mellem praksis på store agile projekter og teori i form af undervisning. I får en international anerkendt certificering og en række konkrete værktøjer til at implementere agil projektledelse i jeres hverdag.

Forside2

Kontakt os hos Plan A Projects allerede i dag og hør nærmere om vores kurser!


Vis alle uddannelser afholdt hos Plan A Projects

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Firmakurser - vi skræddersyer dit kursus! Flere byer (2)
Projektledelse / projektarbejde
Gå-hjem-møde om Agil projektledelse 2 timer Flere byer (2)
Agile project management
Agil projektledelse - Firmakursus 3 dage Flere byer (2)
Agil Projektledelse med certificering 3 dage København
4,8 (32)
15.500 DKK

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Plan A Projects og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Plan A Projects

Prags Boulevard 45
2300 København

Telefon: 21 43 43 22
planaprojects.com


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 32 evalueringer

Helle Hönig
Et meget velstruktureret og relevant kursus. Lasse er en fantastisk underviser og formidler, som udstråler både energi, begejstring og ro. Han demonstrerer de agile principper undervejs i undervisningen, og det er tydeligt, at han har stor praktisk erfaring at trække på. Kan varmt anbefale kurset.
René Bitsch
Plan A Projects kursus, er i særklasse noget af det bedste jeg har været med til. Især Lasse Boris Sørensen har med kombination af stor faglig tyngde, stort engagement og humor, gjort emnet nærværende, spændende og sjovt.
Anne Dorthe Lønborg Sørensen
Et godt kursus med en kompetent, erfaren og indlevende underviser. Kurset giver en god forståelse for de grundlæggende agile principper, samt en operationel måde at drive agile projekter i en mere plandreven organisatorisk kontekst. Kurset kan så absolut anbefales.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Plan A Projects

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 32 evalueringer
Kundecase
Arla om Plan A Projects

”Den agile metode var ikke indlært i organisationen, så vi havde behov for én til at coache os. Jeg havde oplevet Lasse fortælle om den agile metode på et gå-hjem-møde og havde en helt klar idé om, at han var den rigtige person at spørge."

Læs mere
IBM om Plan A Projects

”Lasse har været i stand til at sikre, der blev holdt momentum fra start til slut... Én ting er, at man kan komme og fortælle nogle teorier om, hvordan man gør, men Lasse har også været fantastisk dygtig til at vise, hvordan teorien kunne føres ud i praksis...”

Læs mere