Viser 1-20 af 36
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 36
1
2

Tag dit regnskabskursus som fjernundervisning

Med en uddannelse i regnskab, har du mulighed for at arbejde i alle typer af virksomheder – store som små. For alle virksomheder har brug for, en person med relevant uddannelse i regnskab, til at kunne udarbejde selskabets regnskaber. Uanset om du leder efter en faglig uddannelse, omskoling eller grundlæggende viden, så kan du finde et kursus der passer. Mange af dem, udbydes også som fjernundervisning og e-learning.

Online regnskabskursus

Hvilket regnskabskursus skal du vælge som fjernundervisning?

Mulighederne for et regnskabskursus er mange. Derfor kan det også være svært, at finde netop det regnskabskursus, der stemmer overens med dine forudsætninger og behov. Først og fremmest, skal du finde frem til, om du mangler en hel uddannelse i regnskab, eller om du nærmere trænger til at få frisket noget gammel viden op.

Emner du kan tage regnskabskurser i spænder bredt:

  • Årsregnskaber

  • Grundlæggende bogholderi

  • Budgethåndtering

  • Excel

  • Microsoft C5

  • Regnskab generelt

Hvis du er helt ny inden for regnskab, skal du nok overveje at starte med et hel grundlæggende regnskabskursus som fjernundervisning, hvor du lærer om bogføring, køb, salg, moms, fragt, rabatter og renter. Her lærer du bl.a. også om årsregnskaber og klargøring for det nye år, hvordan du håndterer debitor- kreditor, og lagerstyring, samt grundlæggende og udvidet brug af regneark.

Har du lidt mere erfaring inden for regnskab, kan det være du skal finde et fjernundervisningsforløb, hvor du har mere fokus på en specifik mangel i dine kompetencer. Det kunne fx være regnskabsanalyser, Excel, selskabsret, Microsoft Dynamics NAV 2016 Financials eller budgetter. 

Hvorfor tage en regnskabsuddannelse som fjernundervisning?

Overvejer du et regnskabskursus, men har du svært ved at finde ud af, hvornår du faktisk har tid til det? Du kan vælge at tage dit regnskabskursus som fjernundervisning, og dermed få stor fleksibilitet, samtidig med at du opnår stor viden.

Med fjernundervisning kan du læse og aflevere opgaver via internettet, og samtidig beholde din faste hverdag. På den måde kan du studere om aftenen eller i weekenden, så længe du overholder dine deadlines. Det kræver altså hverken fremmøde, eller at du tager faget på et bestemt tidspunkt, da du selv beslutter hvor og hvornår du vil ligge dine timer.

Hvem bør tage et regnskabskursus som fjernundervisning?


Fjernundervisning er for dig, som har en travl hver dag, hvor du ikke har den fornødne fritid til at tilmelde dig drømmekurset. Alt det kræver af dig er en computer, og en god portion selvdisciplin.

Som fjernundervisningsstuderende, er det vigtigt at du er motiveret til at gennemføre kurset. Du kommer til at stå uden det sociale aspekt af et kursus, samt uden den vidensdeling der ofte finder sted ved almindelige kurser. Til gengæld har du langt større fleksibilitet og mulighed for at støbe din egen dag.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier