SharePoint Online Administrator

Superusers, i Hillerød (+2 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
12.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
2 dage
Pris
12.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

SharePoint Online Administrator

Efter dette kursus har du kompetencer til opsætning af SharePoint Online på en Microsoft 365 platform samt de systemmæssige muligheder i Microsoft 365. Du vil være i stand til at administrere alle de centrale funktioner i SharePoint Online og du vil effektivt kunne konfigurere og vedligeholde SharePoint Online til effektivt samarbejde og vidensdeling.

Du lærer at arbejde med authentification-metoder, rettighedsstyring, funktioner, samarbejdsværktøjer og avanceret administration i SharePoint Online. Du lærer også at opsætte søgning, Term Store og OneDrive for Business.

Med dine nye kompetencer kan du administrere alle de centrale funktioner i SharePoint Online og du vil effektivt kunne konfigurere og vedligeholde SharePoint Online til effektivt samarbejde og vidensdeling.

Det kan forekomme, at dette kursus afholdes i København K i stedet for Hillerød på datoer markeret med 'Hillerød'. Kontakt os for mere info.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret