Masteruddannelser

Master i it

Længde
2 år
Pris
30.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 år
Pris
30.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Master i it

Master i it

- Et niveau højere!

Hvad er Master i it?

Master i it er en efteruddannelse på kandidatniveau, som er målrettet it-professionelle. Uddannelsen styrker dine kompetencer inden for udvikling, ledelse og implementering af it, og den er baseret på nyeste forskning inden for området.

Hvad er en fagpakke?

Masteruddannelsen er bygget op af fagpakker, der består af 1-3 enkeltfag fordelt på et semester. Fagene supplerer hinanden og bidrager til kompetenceudvikling inden for et bestemt it-fagligt område. Du kan vælge mellem at læse enkeltfag, følge en fagpakke som et selvstændigt forløb eller tage en hel masteruddannelse.

Hvem samarbejder vi med?

Master i it udbydes i et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet under universitetssamarbejdet It-vest. Vi tilbyder en bred vifte af fag, som fordeler sig på tre linjer: Organisation, Softwarekonstruktion samt Interaktionsdesign og multimedier.

Hvad tilbyder Aarhus BSS?

På Aarhus BSS tilbyder vi enkeltfag og fagpakker inden for linjen Organisation. Vi fokuserer på koblingen mellem forretning og it. Det vil sige, at du lærer, hvordan it bedst understøtter virksomhedens strategi og forretningsmæssige målsætninger, samt bidrager til innovation og udvikling. 

Fagpakker på Aarhus BSS

 • Digital Innovation og Digital Transformation
  - Studiestart juni 2024
 • Datadrevet-ledelse
  - Studiestart januar 2025
 • Ledelse af virksomhedsarkitektur
  - Studiestart august 2025
 • It-strategi og organisation
  - Studiestart januar 2026
 • Masterprojekt
  - Studiestart hvert semester

Målgruppe

Master i it retter sig mod ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder med ansvar for nyttiggørelse, udvikling og implementering af it i virksomheden.

Fagpakken specialiserer deltagerne i de ledelsesmæssige aspekter, der indgår i en virksomheds eller organisations it-arbejde og videreudvikler dermed deltagernes evner til at håndtere både strategiske og organisatoriske it-mæssige udfordringer.

Adgangskrav

Du kan blive optaget på Master i it med specialiseringen Organisation, hvis du har:

 • relevant uddannelsesmæssig baggrund og,
 • minimum to års relevant erhvervserfaring efter afsluttet uddannelse.

Eksamen og diplom

For at opnå titlen Master i it skal du afslutte forløbet med at udarbejde et masterprojekt, og optagelse på dette fjerde op sidste modul kræver, at du forud har bestået tre fagpakker. To af disse fagpakker skal tilhøre samme specialisering, som du ønsker at skrive afhandlingen inden for, og du vil så bliver Master i it inden for denne retning -organisationsoftwarekonstruktion eller interaktionsdesign og multimedier.

I masterprojektet skal du demonstrere din fortrolighed med almindelige principper for videnskabelig metode og færdighed i at anvende metoder og teorier til selvstændigt at afgrænse og behandle problemstillinger inden for den specialisering, du har valgte at skrive afhandling inden for.

Pris

Enkeltfag: fra 8.000 kr.
Fagpakke: fra 24.000 kr.
Hele uddannelsen: fra 96.000 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Master i it
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret