Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 133

Online lederuddannelse - en fleksibel løsning

Er du leder eller arbejder du med ledelse i hverdagen? Så ved du uden tvivl, at ledelse er en kompleks størrelse. Der er dog ingen tvivl om, at du altid kan styrke din lederudvikling og blive en endnu bedre og dygtigere leder. Det kan imidlertid være svært at finde tid og ressourcer til at tage nye udfordringer op i en travl hverdag. Her kan en online lederuddannelse være en mulighed, så du kan blive klædt på til ledelse i din organisation på en mere fleksibel måde - alt det kræver er en internetforbindelse!

Styrk din lederudvikling med en online lederuddannelse

Som leder har du et væld af muligheder for udvikling af dine kompetencer. Har du brug for at ruste dig med viden og redskaber inden for konflikthåndtering, ledelse generelt, svære samtaler, strategisk ledelse, coaching eller noget helt andet? Det kan derfor være svært at finde rundt i junglen af uddannelsestilbud rettet mod ledere.

Og det stopper ikke ved emnerne for din kommende lederuddannelse: Aspekter såsom varighed, geografisk placering, niveau og læringsform er også vigtige at tage i betragtning, når du skal vælge uddannelsesforløb. For at gøre det lidt lettere for dig har vi delt vores oversigt over lederuddannelser op ud fra forskellige kriterier. Her på denne side kan du finde de lederuddannelser, du kan tage via e-learning.

Tip: Se en oversigt over alle lederuddannelser

Hvad er fordelene ved en online lederuddannelse?

Med en online lederuddannelse kan du toppe dine kompetencer gennem undervisning foran en computerskærm. Uanset om du ønsker at blive bedre til forhandlingsteknik, forandringsledelse eller noget helt tredje, findes der et online forløb for dig.

De primære fordele ved en online lederuddannelse er, at du:

 • kan tage uddannelsen, hvor i verden det passer dig, så længe du har en internetforbindelse.
 • typisk får en mere prisvenlig løsning, da der spares omkostninger til lokaler og undervisere.
 • kan deltage i undervisningen, når det passer dig - dag eller nat.
 • kan gå tilbage i undervisningmaterialet og repetere, hvor og når det passer dig.
 • kan sparre med andre deltagere samt undervisere via online chat eller lignende.
 • ofte bliver en del af et netværk, du kan sparre med efter endt uddannelse.

En lederuddannelse via e-learning er derfor en fleksibel og billigere løsning i forhold til den mere traditionelle læringsform. Dette er ikke kun en fordel for dig. Det er også et godt argument, når du skal bede din arbejdsgiver om at dække udgifterne for uddannelsen. Du kan læse mere om fordelene ved e-learning her.

Hvordan foregår lederuddannelser via fjernundervisning?

Lederuddannelser online er opbygget på mange forskellige måder. Fælles for dem alle er imidlertid, at hele eller størstedelen af uddannelsen finder sted foran en computerskærm. Du behøver derfor ikke forlade kontoret for at deltage på uddannelsen, ligesom du kan vælge at deltage, hvornår det passer ind i din hverdag.

En online uddannelse vil typisk bestå af:

 • Videoklip, lydklip eller andet, hvor underviseren præsenterer sine oplæg
 • Mulighed for sparring med underviseren, f.eks. via Skype eller chat
 • Tests, du kan tage direkte på nettet
 • Adgang til et forum, hvor du kan sparre med de øvrige deltagere
 • Adgang til kursusmateriale, artikler, blogs og lignende

På nogle lederuddannelser, der tages via e-learning, skal du møde op fysisk til den endelige eksamen. På andre kan hele forløbet tages online. Dette afhænger dels af, om du vælger en længerevarig lederuddannelse som f.eks. en MBA uddannelse, eller et kort kursus, der styrker dine lederkompetencer inden for et bestemt område.

Se en oversigt over samtlige e-learning uddannelser her.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Jorge Garibaldi, underviser posi...

“Det handler i høj grad om, hvordan vi tænker og føler om os selv. Der findes en masse forskellige videnskabelige undersøgelser om, hvordan vores perception af os selv skaber vores virkelighed”

Læs mere
Katrine Asp-Poulsen, Founder af ...

"Der er nogle kurser, man tager - og hurtigt glemmer igen. Og så er der uddannelsesforløb, der gør varigt indtryk og sætter uudslettelige spor. Sådan et forløb har jeg lige været igennem, mesterligt designet og faciliteret af Laura Storm - et internationalt fyrtårn og power house inden for den regenerative ledelsestækning."

Læs mere
Niels-Jørgen Trandum, Facility a...

”Uddannelsen var skruet rigtig godt sammen. Underviseren var meget inspirerende, der var en åben dialog med de andre kursister og jeg fik rigtig mange ledelsesværktøjer med mig hjem”.

Læs mere
Susan Byriel, Forsvarskommandoen
CfL

På kurset fik vi mulighed for at tage fat på konkrete problemstillinger fra vores hverdag. Netop dét, at vi brugte vores egne eksempler, gjorde kurset nærværende og meget brugbart...

Læs mere