Filtrer efter
Konflikthåndtering
Uddannelsestype
By
Online
Vis alle filtre
Viser 1-5 af 5
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Reportager indenfor Konflikthåndtering

ZBC

Online kurser i konflikthåndtering - Bliv klædt på til effektivt at løse konflikter

Konflikter opstår både i privaten og professionelt, og er en naturlig del af alle relationer. Konflikter på arbejdspladsen er noget vi helst gerne vil undgå. Konflikter er ubehagelige for alle parter og fjerner fokus fra det, som er nødvendigt for at skabe vækst i virksomheden.

Konflikter kan være svære at komme udenom, men der findes dog en række værktøjer og teknikker, som kan bidrage til at tage dem i opløbet. På den måde undgår man at konflikterne eskalerer, hvilket er med til at bibeholde det sunde klima i virksomheden.

Når man ikke at fange konflikten inden den er eskaleret, findes der heldigvis også metoder til at løse dem på den mest effektive måde. I nogle situationer kan konflikter sågar vendes til noget positivt, og derved danne grundlag for læring og udvikling. 

Online kursus i konflikthåndtering


På et online kursus i konflikthåntering lærer du først og fremmest at identificere konflikter. Du får værktøjerne til at løse konflikter, både dem du fanger i opløbet, men også dem der allerede er løbet af sporet. Et online forløb er oplagt for dig som ønsker at fleksibelt kursusforløb, hvor du selv har muligheden for selv at bestemme hvordan du vil strukturere din tid. 

På et online kursus i konflikthåntering vil du kunne forvente at beskæftige dig med emner som:

  • Konflikttyper
  • Konfliktmønstre
  • Identificering af konflikter
  • Konfliktmodeller
  • Forhandlingsteknik
  • Argumentationsteknik
  • Svære samtaler

På et kursus i konflikthåndtering bliver du rustet til at skabe en mere gnidningsfri hverdag samtidig med at du hjælper dine kollegaer til at genfinde arbejdsglæden.