Viser 1-20 af 49
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 49
1
2
3

Boost dine sproglige evner og lær et nyt sprog online

Har du en interesse for sprog og kultur? Har du altid gerne ville lære et nyt sprog, men aldrig følt tid eller overskud til det? Så bør du med fordel overveje at tage et online kursus hvor du lærer netop det sprog som du ønsker. Læs mere her for at høre om dine muligheder. 

Hvorfor tage et online sprogkursus?

Du kan tage et online sprogkursus hvad enten du er nybegynder eller såfremt du ønsker at genopfriske dine færdigheder i et sprog du allerede kender. Med et online sprogkursus har du mulighed for selv at strukturere din tid og dermed får du stor fleksibilitet i forhold til at administere din hverdag ved siden af sprogkurset. Hermed får du et skræddersyet kursus med læring på et niveau der passer til dig og dine ambitioner. Som kursist vil dit sproglige niveau flytte sig uanset udgangspunktet da der på sprogkurserne her på siden tilbydes  evaluering undervejs i kurset. 

På samme tid kan dine sprogevner også åbne nye jobmuligheder op i udlandet alt afhængig af hvilket sprog du vælger at studere. Her gælder det særligt turistbranchen eller arbejde i NGO'er, store som små, med virksomhedssprog som bl.a. engelsk, fransk og spansk. 

Opbygning af et online sprogkursus

  • Sprogundervisningen foregår online via intern platform over et bestemt antal gange
  • Du kan forvente at der undervejs i kurset uddeles opgaver og lektier i form af hjemmearbejde udenom om undervisningen i form af øvelser etc. for at træne teorien fra undervisningen
  • Oftest afsluttes sprogkurset med en eller anden form for eksamen, om denne er mundtlig eller skriftlig (eller begge) afhænger af den enkelte udbyder

Sprog og kultur

Det at kunne et sprog, indebærer langtfra blot, at du kan grammatikken og kan kommunikere mundtligt såvel som skriftligt. Det betyder også, at du har evnerne til at forstå en anden kultur og humor bedre da sproget spiller en afgørende rolle her. Du opnår altså både flere sociale og kulturelle muligheder da sprog giver dig mulighed for at udtrykke dine tanker til andre mennesker.

Når du lærer et fremmedsprog, hvilket altså indebærer at kunne forstå det talte sprog, indlede, føre og afslutte en samtale og at læse, forstå og udfærdige tekster, opnår du også en forståelse for kulturel mangfoldighed og en interesse og nysgerrighed over for  interkulturel kommunikation.

En anden, men bestemt ikke ubetydelig grund ...

Flere studier har vist,at der er store kognitive fordele ved at lære et andet sprog da det kan styrke din hjernes ydeevne på andre områder. Dette indebærer bl.a. at personer der behersker flere sprog, oftest er bedre til at sortere irrelevante oplysninger fra og fokusere på vigtig information. På den måde er de bedre til at holde fokus og prioritere. 

Jobmuligheder

Som en person der kan flere sprog, er du en aktiv deltager i den globaliserede verden og med stærke kompetencer i fremmedsprog, bliver du også attraktiv på arbejdsmarkedet.  Under alle omstændigheder vil et kursus i et fremmedsprog give dig udsyn og indsigt da sprog åbner verden op for dig. Hermed opfattes kompetencer i fremmedsprog altså som et aktiv og kan give dig flere interessante arbejdsopgaver og dermed fremme din karriere.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier