Eksamensforberedelse og lektiehjælp

Berlitz
Startdatoer
Fredericia
Efter aftale 
5.353 DKK
København
Efter aftale 
5.353 DKK
Odense
Efter aftale 
5.353 DKK

Kursusbeskrivelse

Eksamensforberedelse og lektiehjælp

Eksamensforberedelse og lektiehjælp

Privat sprogundervisning til dit barn under 18 år

Skal dit barn have hjælp til at forbedre sine karakterer? Til at forberede sig til eksamen? Eller er der brug for hjælp til lektier og en generel forbedring af dit barns sprogkundskaber? Hos Berlitz kan vi hjælpe dit barn uanset, hvor I ønsker, at der skal sættes ind. Det er ingen hemmelighed: At kunne tale flere sprog kan virkelig hjælpe dit barn frem i livet.

Eksamensforberedelse: online og ansigt til ansigt

Berlitz’ eksamensforberedelseskurser er skræddersyet til at forberede dit barn til eksamener eller tests, som fx Cambridge-testen. Vi starter med at få dit barn op på det nødvendige sprogniveau, og herefter forbereder vi dit barn på den eksamen eller test, I er interesserede i at tage.

En-til-en-undervisning

Vores undervisere har det valgte sprog som modersmål, og er også specialtrænede i at undervise børn. Dit barn har underviserens fulde opmærksomhed, når der arbejdes med at opbygge barnets tale- og lyttefærdigheder på det nye sprog. Undervisningen har ofte fokus på samtale og tager udgangspunkt i skræddersyet undervisningsmateriale, der passer til dit barns alder og niveau.

Vores sprogundervisning for børn og unge inkluderer:

  • Privat sprogundervisning for børn og unge i alderen 4-17 år
  • Skræddersyede kurser og materiale baseret på dit barns færdigheder og mål
  • Lektioner med en underviser på et af vores Berlitz sprogcentre

Målgruppe

Intensive sprogkurser med et personligt præg
Eksamensforberedelse og lektiehjælp og vores andre sprogkurser for børn og unge er til dem, der har brug for at lære et nyt sprog eller at blive bedre til et fremmedsprog. Det kan være for at forberede sig til en eksamen, fx TOEFL-testen, ellerhvis der generelt er brug for lektiehjælp. Det kan også være, at dit barn skal være udvekslingsstudent eller at han/hun flytter til udlandet. Eller måske er dit barn bare interesseret i at lære et nyt sprog.

Video

Pris

Kontakt os via formularen nederst på siden for et tilbud på Eksamensforberedelse og lektiehjælp.

Om udbyderen

Hvorfor skal du vælge et sprogkursus hos Berlitz?

Lær et nyt sprog og oplev verden! Har du et ønske om at få bedre sprogkompentencer og opnå kulturel forståelse for et andet land? Hos Berlitz har du mulighed for at lære dansk, engelsk, fransk eller et helt fjerde sprog....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Berlitz

Borgergade 28
1300 København

Telefon: 70215010


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.