Introduktion til kinesisk

IBL Sprog & kultur , Online (+1 lokationer)
Længde
Efter aftale
Næste startdato
Efter aftale Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Længde
Efter aftale
Næste startdato
Efter aftale Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge IBL Sprog & kultur ?

Vores resultater gør en forskel

Vi har fokus på kvalitet

Usædvanligt højt service niveau

Startdato

1 tilgængelig startdato

Efter aftale

  • Firmakursus
  • Danmark

Kursusbeskrivelse

Sprogkursus i kinesisk

Bliv introduceret til det kinesiske sprog og kulturen

Har du brug for at kunne kommunikere med kinesiske forretningsforbindelser, kollegaer eller samarbejdspartnere, eller er du blot interesseret i at lære kinesisk og om kinesisk kultur? Så er vores introkursus til kinesisk det rette valg for dig! 

Kinesiskundervisning kan være brugbart i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage kinesiskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på kinesisk eller måske har du kundekontakt med kinesisktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i kinesisk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet kinesiskundervisning.

Dit udbytte med et kursus i kinesisk

Målet med kurset er at give dig en grundig introduktion til væsentlige sproglige, forretningsmæssig og kulturelle forhold. Ved gradvis opbygning af dit kinesiske ordforråd og talefærdighed, klæder vi dig på, så du kan begå dig på kinesisk i både forretningsmæssig og private situationer. Kurset tager udgangspunkt i undervisningsbogen Kinesisk 1, hvor du introduceres til basale og relevante kommunikative situationer.

Fleksible kurser, der er skræddersyet dine behov

Sprogkurser i kinesisk tilbydes i hele landet. IBL tilbyder kurser til private og virksomheder både som ene- og holdundervisning samt fjernundervisning via Microsoft Teams. IBL underviser på alle niveauer og skræddersyr dit kursus, så det opfylder dine behov og mål.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som ønsker at blive introduceret til det kinesiske sprog og den kinesiske kultur. Du har måske brug for kinesiske sprogkundskaber i forbindelse med dit arbejde, eller måske ønsker du blot at blive introduceret til sproget.

Pris

Kontakt udbyder for tilbud på et skræddersyet kursus tilpasset dine behov til det kinesiske sprog. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Introduktion til kinesisk
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
IBL Sprog & kultur
Erhvervsbyvej 11, 2. sal
8700 Horsens

Find dit sprogkursus med IBL Sprog & Kultur

IBL Sprog & Kultur er en full-service sprogvirksomhed. Vi er blandt Danmarks største udbydere af kurser i fremmedsprog, dansk for udlændinge og oversættelsesopgaver. Mange små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner inden for sprogundervisning. Det skyldes...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret