Vis finduddannelse.dk som: Mobile
 • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse
 • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-50 af 72
12

Gode sprogkundskaber forbedrer dine karrieremuligheder

Millioner af almindelige mennesker taler fremmedsprog. Evnen til at tale flere sprog giver ikke blot en personlig tilfredsstillelse - gode sprogkundskaber forbedrer dine karrieremuligheder og gør dig stand til at begå dig professionelt, hvad end du er ansat i en international organisation eller har kunder og samarbejdspartnere, der ikke har samme modersmål som dig selv.

Sprog er opbygget af forskellige elementer såsom grammatik, ordforråd, semantik, pragmatik og fonetik. For at lære at tale et nyt sprog flydende, er du nødt til at lære at beherske alle disse forskellige delelementer.

Med et eller flere sprogkurser forbedrer du dine kundskaber inden for fremmedsprog, så du kan begå dig professionelt på arbejdspladsen og blandt udenlandske kunder og forretningspartnere. Læs mere om det enkelte sprogkursus  og tag direkte kontakt til udbyderen for mere information.

Tag et sprogkursus der passer ind i dit program

Er det bare dig der skal tage et sprogkursus eller er I flere? Har du svært ved at finde tid i løbet af en travl hverdag? Der er heldigvis mange muligheder, når du skal vælge et sprogkursus.

 • Åbne sprogkurser - Privat eller klasseundervisning
 • Firmakurser i sprog
 • Sprogkurser - e-learning

Udover private en-til-en-kurser, holdundervisning og e-learning er der gode muligheder for at studere sprog forskellige steder rundt omkring i verden.

Tag et sprogkursus i dansk

Vi har samlet en lang række danskkurser for udlændinge i kategorien danskundervisning.

Du finder desuden skrivekurser, hvor du lærer at skrive klart, forståeligt og korrekt. Måske arbejder du som korrekturlæser og har brug for at få genopfrisket almindelig komma- og tegnsætning, grammatik og retstavning. Vi har også et stort udbud af kurser i kommunikation.

Vi tilbyder sprogundervisning i de mest populære sprog

Sprogkurser via e-learning

E-learning er en funktionel undervisningsmetode med lærer og uden begrænsninger.  Denne undervisningsmetode tilbyder deltagerne at medvirke på Internet og med løbende kontakt til en underviser. Præcis som med de fleste andre sprogkurser, tilbydes denne undervisningsform af lærere, som underviser på deres modersmål eller har sprogkundskaber på modsvarende kundskabsniveau. Man kommunikerer med læreren på samme vis, som man ville gøre under en lektion på et kursuscenter, dog med den væsentlige forskel, at alt kontakt går på Internettet.

Kursusindholdet er det samme, som hvis man havde været fysisk på plads på et kursus- eller uddannelsescenter. Hver lektion kan endvidere spilles ind, dette giver mulighed for at lytte på undervisningen senere for yderligere træning og repetition. På denne type af kursus vil der ofte være en stor mængde kursusmateriale, enten online, eller i form af bøger, CDer og nyhedsbreve.

Mange e-learning arrangører af sprogkurser, sender månedsrapport om de medvirkendes fremskridt, dette sendes både til medarbejdere/kursusdeltageren og dennes chef. Disse kurser har endvidere et afsluttende test, der faststiller det opnåede sprogniveau og færdigheder tillært under kursets gang.

Fordelen med et e-learning sprogkursus

Fordelen med sprogundervisning som e-learning er, at undervisningen er fleksibel i både tid og sted. Du har stor mulighed for at tilpasse behovet for repetition og gentagelser til dine personlige kvalifikationer og du får gode forudsætninger for at lære det skrevne sprog.

Indhold er typisk:

 • Undervisning via Internet
 • Personlig rådgivning via Internet
 • Praktisk trin-for-trin guide
 • Lydbøger og indspilning af undervisningen
 • Gode muligheder for hjemmestudier og forberedelse
 • Fokus på skriftligfremstilling
 • Undervisning i en længere periode
 • Eksamens- / kursusbevis
 • Månedsrapporter og god mulighed for at måle feedback
 • Økonomiske fordele
 • Fastlagt skema, indhold for undervisningen samt tider
 • Kursusindholdet kan i visse fald skræddersys til virksomhedsgruppe

Målgruppe for online sprogkurser

E-learning er for dig, der vil lære et nyt sprog eller forbedre dine nuværende sprogkundskaber, når det passer dig - som har stor selvdisciplin og som har lyst til at lære i hjemlige omgivelser. Du får desuden mulighed for skriftlig kontakt med en rådgiver og feedback i form af månedsrapporter.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

november 2018
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Kundecase
Energi og drive

Københavns Kommune, Bettina Hendriksen
”Inspirerende kursus! Der var energi og drive over hele linjen, og det var en positiv og lærerig oplevelse.”

Læs mere
Sprogkurser, forhandlings- og pr...
International Communication

Vi samarbejder med mange af de største virksomheder i Danmark. Her er et udpluk fra vores referenceliste:

Arla Foods - Carl Bro - Danfoss - DONG Energy - Forsvaret - HTH Køkkener - JYSK - Kolding Kommune - MAN Diesel - Maersk Contractors - Nordea Bank Danmark - Orbicon - Pharmadanmark - Q8 - Kuwait Petroleum - Rigshospitalet - Siemens Wind Power - VELUX

Læs mere
Høj faglig viden
DI har haft den glæde at deltage i flere af MBK's kurser

Mange af DI's medarbejdere har haft den glæde at deltage i flere af MBK's kurser, bl.a. Præsentationsteknik og Skriv korrekt dansk.

Underviserne er smilende og kompetente og de formår at formidle deres høj faglig viden på en tilgængelig og inspirerende måde.

 

Læs mere
Meldt mig ud af klubben for særl...

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen: "Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder."

Læs mere