Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lær fransk - Find dit næste fransk-kursus lige her

Lær at mestre det franske sprog med det helt rette fransk kursus. Du kan nedenfor finde kurser i fransk på alle niveauer samt inden for f.eks. forretningsfransk, mundtlig fransk eller skriftlig fransk. Størstedelen af kurserne kan du tage på åbne hold. Leder du imidlertid efter et fransk kursus, du kan tage sammen med dine kolleger direkte i virksomheden eller et fransk kursus, du kan tage som online kursus, så er der også noget for dig her.

IBL Sprogservice er blandt Danmarks største udbydere af sprogundervisning til erhvervsfolk. Vores kurser tager udgangspunkt i dit nuværende niveau, og løfter dit sproglige niveau til det du ønsker at opnå. Har du har behov for større sikkerhed og gennemslagskraft i sproget i forbindelse med dit job eller ønsker du at lære et fremmesprog til feriebrug? Uanset hvad vil vi kunne tilbyde et kursus der matcher dine ønsker.

Fransk kurser på alle niveauer
International Communication
Afhænger af valgt kursus
 
Flere byer (7)
Vi har et bredt udvalg af allerede tilrettelagte kurser i fransk, der normalt kan påbegyndes inden for en uge. Af...
Fransk for begyndere
Institut francais DK
28 Lektioner
1.930 DKK
København
Er du helt grøn i fransk? Skal du starte helt fra bunden? Tag et fransk kursus for nybegyndere hos Institut...
Alment fransk
Institut francais DK
28 timer
1.930 DKK
København
Er du nybegynder i det franske sprog? Vil du gerne kunne tale og skrive fransk? Vil du også gerne tilegne...
Grammatik og konversation
Institut francais DK
14 Lektioner
995 DKK
København
Vil du lære at beherske fransk grammatik, så du kan udtrykke dig mere klart og gøre dig mere forståelig? Tag...
Ugens aktuelle begivenheder
Institut francais DK
14 Lektioner
1.080 DKK
København
Interesserer du dig for eller studerer du samfundsaktuelle spørgsmål, så er dette fransk kursus perfekt for dig. Kurset kræver et...
Privat franskundervisning
Institut francais DK
Efter aftale
 
København
Har du skiftende arbejdstider ellere rejser du meget? Har du svært ved at skulle deltage i gruppeundervisning på faste dage...
Firmakurser
Fransk sprogtræning på alle niveauer
IBL Sprogservice
   
Landsdækkende
Vi tilbyder sprogkurser i fransk til både private og virksomheder og som ene- og holdundervisning. Vi skræddersyer alle vores sprogkurser, så de opfylder og...
Viser 1-7 af 7
 

Lær fransk og få et godt og tilpasset fagsprog 

Du finder her en lang række kurser i fransk, som primært henvender sig til virksomheder, der ønsker samhandel med Frankrig, eller som allerede har det. Du kan dog sagtens tilmelde dig franskundervisning på et åbent hold, hvor din sprogkundskaber bestemt også vil blive styrket. 

Lær fransk

Kurserne kan i mange tilfælde tilpasses den enkelte virksomheds behov, både i forhold til niveauet af franskundervisningen og indholdet. Der kan f.eks. være tale om, at der i undervisningen lægges særlig vægt på et specielt fagsprog. Desuden undervises der typisk også i den specielle franske forretningskultur, så kulturforskelle og misforståelser kan undgås.

I oversigten finder du også en række kursusudbydere, der kan hjælpe dig til at mestre det franske sprog - uanset dit nuværende niveau. At lære fransk kan være en rigtig god investering, også for dig som privatperson, da det at kunne flere sprog både er godt for hjernen, mens det også er velset blandt arbejdsgiverne. 

Det franske sprog

Fransk er et af de største europæiske sprog. Alene i Frankrig er det modersmål for omkring 67 millioner mennesker. Derudover er det et af hovedsprogene i Luxemburg, Schweiz og Belgien. Canada har en stor fransktalende befolkning, og i alle de tidligere franske kolonier rundt omkring i verden spiller det franske sprog stadig en vigtig rolle. Fransk er sammen med engelsk og spansk desuden officielt sprog i FN og NATO.

Sproget kan være en barriere

Vi kender alle myten om franskmændene og deres modstand mod at tale engelsk. Selvom der er større åbenhed i forhold til engelsk i Frankrig nu, så gælder det stadig, at man som dansk virksomhed kommer meget nemmere ind på markedet i Frankrig, hvis en del af medarbejderstaben taler fransk. Det giver desuden stor anerkendelse blandt franskmændene, hvis de fornemmer, at en udlænding har gjort sig umage for at lære fransk.

En af verdens førende økonomier

Frankrig er verdens femte største økonomi, og danske virksomheder er kun ophav til ca. 1 % af Frankrigs import. I Tyskland står danske virksomheder for næsten 2 % af den samlede import. Det er først og fremmest de danske virksomheders egen tilbageholdenhed i forhold til Frankrig, der er skyld i denne relativt lille andel af den franske import. Selvom Frankrig geografisk er tæt på Danmark til sammenligning med andre store markeder, opfattes Frankrig ofte som værende mere fjerntliggende både kulturelt og sprogligt. Det er synd, da Danmark generelt har et rigtig godt ry i Frankrig. Med en sproglig og kulturel indsats i de danske virksomheder, er der særdeles gode muligheder for at vinde markedsandele i det store europæiske land.