Filtrer efter
Portugisisk
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Du finder her kurser i portugisisk. Kurserne kan i udpræget grad tilpasses forskellige virksomheders behov både i forhold til niveauet af undervisningen, længden af kurserne og indholdet. Hvis din virksomhed primært har handel med Brasilien, eller ønsker at få det, kan der i undervisningen lægges vægt på det særlige brasilianske portugisisk, som tales lidt anderledes end i moderlandet Portugal.

Brasilien er en af verdens største økonomier

Sydamerika generelt gennemgår i disse år en periode med stor økonomisk vækst, og her er Brasilien ingen undtagelse. Landet med 200 millioner indbyggere er gået meget frem det seneste årti, og der er opstået en stor købestærk middelklasse, som også er potentielle kunder for danske virksomheder. Derudover investeres der stort i landets infrastruktur, som også giver mulighed for danske entreprenørvirksomheder m.fl. Hverken i Brasilien eller i resten af Sydamerika har befolkningen et kendskab til engelsk, som kan matche det, vi har i Danmark. Det vil derfor være en klar fordel, hvis en eller flere i medarbejderstaben i den danske virksomhed har et vist kendskab til sproget.

Mere end Brasilien

Portugal er med sine 10 millioner indbyggere og geografiske nærhed naturligvis også et oplagt marked for danske virksomheder. Udover Brasilien og Portugal tales der også portugisisk i Mozambique, Angola, Kap Verde, Guinea-Bissau, Østtimor, Säo Tomé og Principe. Portugisisk er derudover et af de officielle sprog i EU, Mercosur (Sydamerikansk handelsfællesskab) og Den Afrikanske Union.

Ikke langt fra spansk og italiensk til portugisisk

Hvis du i forvejen taler lidt spansk eller italiensk, så er springet til portugisisk ikke så stort. Alle tre sprog tilhører den romanske sprogstamme, som går tilbage til det latin, som man talte i det gamle Rom. Ligesom danskere, svenskere og nordmænd forstår hinanden, kan også portugisere (brasilianere), spaniere og italienere forstå hinanden.