Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Russisk kursus

Sådan finder du det russisk kursus, du søger!

Lær russisk og få nemmere ved at komme ind på nye store markeder. Nedenfor kan du finde netop det russisk kursus, der passer til dit niveau og dine behov. Der er et russisk kursus for dig, der vil lære russisk for begyndere, men også for dig, der ønsker at genopfriske eller specialisere dit russisk. Læs mere om kurserne nedenfor eller tag kontakt til udbyderen for flere detaljer om kurset samt tilmelding.

Russisk kursus – Kurser i russisk på alle niveauer
International Communication A/S
 
Flere byer (7)
Vi har et bredt udvalg af allerede tilrettelagte kurser på russisk, der normalt kan påbegyndes inden for en uge. Af...
Viser 1-1 af 1
 

Kurser i russisk for virksomheder

Du finder her flere kurser i russisk, som primært retter sig mod ansatte i virksomheder, der allerede har samhandel med russiske virksomheder, eller som ønsker at få det. De fleste kurser kan tilrettelægges efter den enkelte virksomheds behov, både i forhold til niveau og evt. fagsprog.

Stort marked venter

Med 144 millioner indbyggere udgør Rusland et stort marked for danske virksomheder. Danmark har allerede gode handelsrelationer med Rusland, og især inden for landbrugs- og fødevareindustrien er der gode eksportmuligheder for danske virksomheder mange år frem i tiden. Men over et bredt felt vil mange forskellige danske virksomheder have meget at tilbyde Rusland, også i forhold til know how.

Det russiske sprog

Engelsk er langsomt på vej frem i Rusland, men det er langt fra alle, der mester det, så danske virksomheder, der seriøst satser på det russiske marked, vil kunne høste store gavn af, at en del af medarbejderstaben i et vist omfang mestrer russisk. Samtidig er russisk for de tidligere sovjetstater, hvad engelsk er i den vestlige verden. Så reelt åbner det russiske sprog dørene op for et marked, som også inkluderer de fleste af disse tidligere sovjetstater. 

Forstå kulturen

En ting er sproget, en anden ting er kulturen. På de fleste af sprogkurserne i russisk vil kursisterne også lære om den russiske kultur og mentalitet. I den forstand er der ikke to lande, der er ens, og for ikke at besværliggøre samarbejdet og undgå misforståelser, er det essentielt, at danske virksomheder har forståelse for de russiske særegenheder, herunder de særlige ledelsesformer og forretningsmønstre i Rusland.