Viser 1-20 af 33
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 33
12

Leder du efter et dansk kursus?

Vil du blive bedre til dansk og leder efter et dansk kursus? Vil du finde dansk kurser til flere medarbejdere i din virksomhed og behøver en samlet pris på dem? Uanset hvad så kan du finde en oversigt over dansk kurser her på siden, og du kan lave en interesseforespørgsel direkte til udbyderen og få kontakt med dem. 

Vi anbefaler, at du gør dig følgende overvejelser ved valg af dansk kursus:

 • Hvilket sprogligt niveau skal kurset være på?
 • Inden for hvilket område har jeg brug for at blive bedre til dansk (forretning, kultur, grammatik etc.)
 • Er det kun mig fra organisationen, eller er vi flere, der har behov for et dansk kursus?
 • Er der behov for, at jeg tager ud af huset for at deltage på dansk kurset?
 • Har jeg behov for individuel dansk undervisning eller undervisning på et hold?
 • Kunne det være en idé at tage hele eller dele af kurset via e-learning?

Hvis I er flere i en virksomhed, der har brug for et dansk kursus, så kan I ofte få et skræddersyet forløb. Dette kan være en god løsning, hvis I har flere udlændinge, der skal lære dansk, så de kan begå sig i virksomheden. 

Dansk kursus

Mundtlig dansk kursus

Leder du efter dansklektioner, hvor du kan blive bedre til mundtlig dansk? Har du hørt om dansk kurserne 'Dansk som andetsprog' ? Uanset hvilket niveau du er på, så findes der danskundervisning, der passer til dig. 

Af mundtlige dansk kurser kan du for eksempel vælge imellem: 

 • dansk som andetsprog
 • dansk for udenlandske forretningsfolk
 • dansk for udlændinge i virksomheder
 • danskundervisning - forberedelse til indvandringsprøven
 • arbejdsmarkedsrettet dansk for flygtninge

og du kan læse dansk på flere niveauer som for eksempel AVU, Arbejdsmarkedets Voksen Uddannelse og niveau D, E eller på de gymnasielle niveauer som C, B og A. 

Skriftlig dansk kursus

Har du brug for at udvikle dit skriftlige dansk og lære at sætte korrekt komma og andre tegn? Vil du lære at skrive korrekt dansk, så er et skriftlig dansk kursus lige noget for dig. 

På et skriftlig dansk kursus lærer du blandt andet om: 

 • at analysere danske tekster
 • at stave på dansk
 • at sætte korrekt komma

Hvilket dansk kursus passer til dig?

Der findes imidlertid flere forskellige dansk kurser, du kan vælge i mellem, og det er derfor vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser, inden du booker dit kommende dansk kursus.

Dine valg afgør, hvilken form for dansk kursus, du ender med at deltage på. Vælger du f.eks. et kursus, der afholdes direkte på din arbejdsplads eller et individuelt dansk kursus, får du undervisning, der er tilrettelagt præcist efter dine behov. Du kan også vælge et kursus, der gør dig klogere inden for f.eks. den danske kultur eller danskgrammatik eller noget helt fjerde. 

Søg og sammenlign - og find det rette dansk kursus

På siden her kan du søge blandt en lang række dansk kurser, der alle har til mål at styrke dine sprogfærdigheder og give dig den viden, der skal til for, at du på bedste vis kan løse dine opgaver. Via sammenligningsfunktionen kan du sammenligne flere kurser og finde netop det dansk kursus, der passer til dig. Ønsker du mere information om et specifikt dansk kursus, kan du sende en forespørgsel direkte til den udbyder, der afholder kurset.

Find dit dansk kursus ovenfor her allerede i dag!

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Sabine Esbensen, Danfoss A/S

"Vores medarbejdere viser stor tilfredshed med udbyttet af undervisningen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at rigtig mange ikke kun deltager i et, men i flere forløb".

Læs mere
Melissa Høj Andersen, HR-konsulent

"De lytter til vores behov og er fleksible, når det gælder planlægning af undervisning, og vores medarbejdere er altid tilfredse med udbyttet af undervisningen."

Læs mere
Alina Østergaard fra Rusland, Ku...

Jeg hedder Alina og jeg kommer fra Rusland. Jeg får individuel onlineundervisning hos “På job med dansk” med Camilla Selin. 1,5 time en gang om ugen.

Jeg er på modul 3,5 på Sprogskole og på grund af karantæneperioden , bestemte jeg mig til at få lidt ekstra dansk undervisning.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt undervisning hos “På job med dansk”, fordi Camilla har fokuseret på lige det, som jeg har brug for og det har været meget intensiv.

Camilla Selin er uddannet lærer og sproglærer på universitet og har 8 års erfaring. Hun har undervist på sprogskole og VUC og derudover er hendes modersmål dansk og har dermed den rette udtale.

Så hvis man gerne forbedre sit dansksprog , kan jeg anbefale Camilla Selin.

Læs mere
Mihaela Cocoi fra Rumænien, Kursist

Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camilla.

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis. Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camilla hjalp mig. Jeg siger mange tak Camilla, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

Læs mere