Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 31
12

Leder du efter et dansk kursus?

Vil du blive bedre til dansk og leder efter et dansk kursus? Vil du finde dansk kurser til flere medarbejdere i din virksomhed og behøver en samlet pris på dem? Uanset hvad så kan du finde en oversigt over dansk kurser her på siden, og du kan lave en interesseforespørgsel direkte til udbyderen og få kontakt med dem. 

Vi anbefaler, at du gør dig følgende overvejelser ved valg af dansk kursus:

 • Hvilket sprogligt niveau skal kurset være på?
 • Inden for hvilket område har jeg brug for at blive bedre til dansk (forretning, kultur, grammatik etc.)
 • Er det kun mig fra organisationen, eller er vi flere, der har behov for et dansk kursus?
 • Er der behov for, at jeg tager ud af huset for at deltage på dansk kurset?
 • Har jeg behov for individuel dansk undervisning eller undervisning på et hold?
 • Kunne det være en idé at tage hele eller dele af kurset via e-learning?

Hvis I er flere i en virksomhed, der har brug for et dansk kursus, så kan I ofte få et skræddersyet forløb. Dette kan være en god løsning, hvis I har flere udlændinge, der skal lære dansk, så de kan begå sig i virksomheden. 

Dansk kursus

Mundtlig dansk kursus

Leder du efter dansklektioner, hvor du kan blive bedre til mundtlig dansk? Har du hørt om dansk kurserne 'Dansk som andetsprog' ? Uanset hvilket niveau du er på, så findes der danskundervisning, der passer til dig. 

Af mundtlige dansk kurser kan du for eksempel vælge imellem: 

 • dansk som andetsprog
 • dansk for udenlandske forretningsfolk
 • dansk for udlændinge i virksomheder
 • danskundervisning - forberedelse til indvandringsprøven
 • arbejdsmarkedsrettet dansk for flygtninge

og du kan læse dansk på flere niveauer som for eksempel AVU, Arbejdsmarkedets Voksen Uddannelse og niveau D, E eller på de gymnasielle niveauer som C, B og A. 

Skriftlig dansk kursus

Har du brug for at udvikle dit skriftlige dansk og lære at sætte korrekt komma og andre tegn? Vil du lære at skrive korrekt dansk, så er et skriftlig dansk kursus lige noget for dig. 

På et skriftlig dansk kursus lærer du blandt andet om: 

 • at analysere danske tekster
 • at stave på dansk
 • at sætte korrekt komma

Hvilket dansk kursus passer til dig?

Der findes imidlertid flere forskellige dansk kurser, du kan vælge i mellem, og det er derfor vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser, inden du booker dit kommende dansk kursus.

Dine valg afgør, hvilken form for dansk kursus, du ender med at deltage på. Vælger du f.eks. et kursus, der afholdes direkte på din arbejdsplads eller et individuelt dansk kursus, får du undervisning, der er tilrettelagt præcist efter dine behov. Du kan også vælge et kursus, der gør dig klogere inden for f.eks. den danske kultur eller danskgrammatik eller noget helt fjerde. 

Søg og sammenlign - og find det rette dansk kursus

På siden her kan du søge blandt en lang række dansk kurser, der alle har til mål at styrke dine sprogfærdigheder og give dig den viden, der skal til for, at du på bedste vis kan løse dine opgaver. Via sammenligningsfunktionen kan du sammenligne flere kurser og finde netop det dansk kursus, der passer til dig. Ønsker du mere information om et specifikt dansk kursus, kan du sende en forespørgsel direkte til den udbyder, der afholder kurset.

Find dit dansk kursus ovenfor her allerede i dag!

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Meldt mig ud af klubben for særl...

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen: "Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder."

Læs mere
Håndtere mine kunder

Swim & Fun Scandinavia ApS, Rasmus Holm Andersen
Det var et super godt kursus, hvor jeg samtidig lærte meget om mig selv, og hvordan jeg skal håndtere mine kunder og kolleger.

Læs mere
Tinna Grubbe, Falck Teknik

"Det vil have stor indflydelse på mit fremtidige arbejde,"

Læs mere
Høj faglig viden
DI har haft den glæde at deltage i flere af MBK's kurser

Mange af DI's medarbejdere har haft den glæde at deltage i flere af MBK's kurser, bl.a. Præsentationsteknik og Skriv korrekt dansk.

Underviserne er smilende og kompetente og de formår at formidle deres høj faglig viden på en tilgængelig og inspirerende måde.

 

Læs mere