Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektlederen - IPMA registreret

IBC Kurser - International Business College
11 dage
Dansk
Åben uddannelse
Kolding
29.900 DKK Momsfri

Projektlederen - IPMA registreret

Projektlederen-uddannelse.jpgSlå din position fast som projektleder. På uddannelsen Projektlederen klædes du på til at forberede, gennemføre og overdrage projekter i en kompleks verden.

Deltag på denne projektlederuddannelse, og skab fundamentet til den effektive og brugbare projektledelse.

Lær om projektledelsens hovedelementer, styrk dine personlige kompetencer inden for ledelse, kommunikation og konflikthåndtering, og få styr på projekternes fremdrift, forankring og effekt.

Når du er færdig på Projektlederen, tager du hjem med en konkret projektplan vedrørende et specifikt projekt – en projektplan, du kan implementere i virksomheden med det samme.

Uddannelsesprogrammet afsluttes med dels en multiple choice prøve, dels med intern censur i form af fremlæggelse af den projektopgave, der er er udarbejdet undervejs.

  • Kendetegnene ved projekter og nøgleområder
  • Businesscase
  • Idé og initieringsfasen, herunder projektformulering, SWOT og projektorganisering
  • Fase- og milepælsplaner
  • Kommunikationsplanen og værdien af at benytte den rette kommunikation i projektet
  • Risici, kvalitet, leverancer og aftaler
  • Budget og planstyringer, herunder netværksdiagrammer, den kritiske vej, estimeringer og økonomi
  • Teamudvikling og forandringsledelse
  • Gennemførelses- og afslutningsfasen
  • Strategi og perspektivering

Eksamen og diplom

Målgruppe

Projektlederen er for dig, der allerede er projektleder, og som har et konkret projekt, du skal arbejde med i løbet af uddannelsen. Du har arbejdet med projekter i nogle år, og vil gerne have et dybere kendskab til både projektledelse og projektstyring.

En underviser fortæller

En underviser fortæller

Hør Teddy Nielsen, ekstern underviser ved IBC Kurser, fortælle om udbyttet ved at deltage på uddannelsen Projektlederen.

Vi sørger hele tiden for at opdatere uddannelsesplanen, sådan at du altid får de mest efterspurgte fagemner og bedste undervisere på uddannelsen.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

I praksis lærer du at sammensætte, styre og lede dit projektteam gennem svære og komplekse projekter til en succesfuld afslutning og overdragelse til drift. Med den rette projektformulering og SWOT-analyse er du godt på vej til planlægningsfasen, hvor du skal arbejde med mål og fremgangsmåde, risici og kvalitet samt budget og planstyring.

Efterfølgende introduceres du til forandringsledelse og teamudvikling. Du skal naturligvis også arbejde med motivation af dit team, konflikthåndtering, kvalitetsstyring og ikke mindst dine personlige udfordringer som leder.

Sidst i uddannelsesforløbet får du styr på, hvordan du bedst muligt afslutter, evaluerer, forankrer og afleverer projektet til fortsat drift. I denne forbindelse snakker vi også om organisationskultur, og du introduceres til portefølje og programledelse samt udvikling af projektmodenhed i din organisation.

Desuden har vi fokus på præsentationsteknikker, hvordan du kan samle og sælge dit projekt overfor såvel eksterne som interne interessenter samt vigtigheden af den rette kommunikationsmodel.

Du får 2 bøger om projektledelse

Deltagerne får bøgerne "Projektledelse - teori og praksis" af Bjarne Kousholt samt "Grundbog i Projektledelse" af Hans Mikkelsen og Jens Ove Riis.

Bøgerne har en værdi af hhv. 449,95 kr. og 441 kr. og er inkluderet i deltagergebyret.

Bøgerne er gode opslagsværk, du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praksis i din hverdag.

projektledelse bjarne kousholt2 grundbog i projektledelse

Yderligere detaljer

REP PMI

IBC ProjectManagement er registeret af PMI® som R.E.P. (Registered Education Provider). Det betyder, at IBC er godkendt som udbyder af projektledelse af Project Management Institute (PMI).

Det betyder, at du på Projektlederen kan opnå PDU (Professional Development Units). Det er en fordel, hvis du er PMI® certificeret projektleder. På den måde fornyer du din projektlederviden ved deltage i Projektlederen, samtidigt med at du optjener dine PDU til din/dine PMI certificeringer. Når du har gennemført Projektlederen får du 61 PDU. En uddannelse, der også er IPMA® registeret.

Du kan læse mere om PMI og R.E.P. (Registered Education Provider) påpmi.org.

Pris

Der er undervisning følgende dage i Kolding fra kl.8.30 - 15.30:
19. og 20. august
2. og 3. september
30. septemberog 1. oktober
28. og 29. oktober
11. november
25. og 26. november

IBC Innovationsfabrikken

   

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Tim R
(5)
Underviseren brænder for det han laver, det er en fornøjelse at være en del af.
Daniel Aabjerg, Internal Project Manager, Siemens Wind Power
(5)
Jeg har megen koordinering i mit arbejde, som til tider er meget komplekst og kræver stort overblik. Siemens er ikke bange for at lade folk tage ansvar. Jeg ikke var uddannet projektleder, da jeg begyndte i jobbet, og derfor anbefalede min karrierevejleder, at jeg tog kurset ”Projektlederen” hos IBC Kurser. Jeg havde stor gavn af at lytte til...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektlederen - IPMA registreret

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Projektlederen - IPMA registreret
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer