Tal Dansk

Længde
Varierende længde
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Varierende længde
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

TalDansk

Tag et kursus i TalDansk - Lær dansk med onlineundervisning

Det er én ting at læse dansk, men at udtale lydene er noget helt andet. Udtalen af de danske ord og sætninger kan være svært, at man kan føle sig usikker, når man prøver. Vores mål er at gøre vores studerende bekvemt med de svære udtalelser, så de føler sig mere sikre og trygge i brug af sproget i hverdagen.

HOLMEDAL tilbyder et effektivt kursus i at udtale det danske sprog. Vi vil bl.a. undervise i vokaler og konsonanter, samt kigge på rytme, dialoger og talemåder, så du kan få en ordentlig forståelse og træning i dansk udtale.

Ønsker du at blive undervist i bl.a. vokaler, konsonanter, rytme, dialoger talemåder, forskellige aktuelle emner, dansk kultur m.v? Så er dette kursus hos HOLMEDAL dansk sprogakademi i TalDansk måske noget for dig!

Der undervises 1 gang om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Lær dansk med onlineundervisning

OnlineDansk er undervisning for voksne udlændinge, der ønsker at lære dansk online. Onlineundervisning tilbydes både som individuel og gruppeundervisning. Onlineundervisningen foregår på Facebook, Messenger. Alt hvad du behøver er en telefon, computer og en god internetforbindelse. Første undervisningsgang er gratis, så du har mulighed for at prøve det og læreren kan se, om du er indplaceret på det rette niveau.

Hvis du har viljen og lysten til at lære at udtale dansk bedre, så er dette kursus for dig. Målet er at gøre udlændinge mere tryg ved at benytte det danske sprog i dagligdagen. Om det er i privatlivet eller på arbejdspladsen gør ingen forskel for os, vi ønsker blot at give muligheden for at forbedre sit udtale af det danske sprog.

Udbytte og indhold på kurset TalDansk

 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Når som helst, hvor som helst. Du kan lære dansk i weekenden, før eller efter arbejde.
 • Fleksible undervisning. Hvis du vælger individuelt onlinekursus, kan du selv vælge, om du vil have 1, 1,5 eller 2 timer pr. undervisningsgang og hvor mange gange om ugen.
 • Effektiv undervisning. Kursisterne på holdet har samme mål og motivation
 • Korrektion og øjeblikkelig feedback. Disse kurser er individuelle eller i små grupper. Dette er en fordel, da læreren giver dig 100% opmærksomhed på at rette din udtale, grammatik eller ordforråd.
 • Få kursister på holdene
 • Kursister på samme niveau
 • Kursister med samme motivation og mål
 • Erfarne, faglige og engagerede lærere
 • Spændende teknologi. Få mere kendskab til og vejledning i at bruge forskellige og spændende onlineværktøjer, f.eks. undervisningsvideoer på YouTube, fotos, podcasts og spændende links, og dermed få en mere varieret undervisning
 • Hurtig og nem tilmelding. Du kan starte med det samme.
 • Gratis prøvetime. Du har mulighed for at få en gratis undervisningstime

Alle kursister kan få et kursusbevis, når de har opnået et vist niveau. Kursusbeviset kan anvendes, når man f.eks. skal søge job eller vise til en jobsamtale.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

 • Online
 • Online

Målgruppe

Dette onlinekursus er til dig, som gerne vil fokusere på korrekt udtale. Til dig, som har brug for at tale mere dansk både i privatlivet og på arbejdet.

Mød din underviser

Kvinden bag HOLMEDAL dansk sprogakademi

Camellia Holmedal er seminarieuddannet folkeskolelærer på Nørre Nissum Seminarium og er uddannet på Aarhus Universitet i faget Dansk som Andetsprog for voksne og unge udlændinge.

Hun har mangeårig erfaring som sprogunderviser i dansk som andetsprog, og er indehaver af HOLMEDAL dansk sprogakademi.

Camellia

Pris

Prisen for kurset TalDansk er 140 kroner pr. time.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Tal Dansk
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Holmedal Dansk Sprogakademi
7500 Holstebro

HOLMEDAL dansk sprogakademi

Vores tilgang til undervisningen og faget Dansk som Andetsprog er, at et godt dansk niveau er forudsætningen for kursisternes generelle kulturforståelse, trivsel og integration både i deres privat liv og arbejdsliv. Derfor lægger vi meget vægt på disse elementer i...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret