Viser 1-20 af 40
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 40
1
2

Sprog

Lær et nyt sprog og udvid din horisont 

At lære et nyt sprog er sundt, sjovt og udfordrende. 

Her på siden finder du sprog kursuser, der henvender sig til dig der er begynder, øvet og gerne vil lære et sprog du kender, fra en ny vinkel. 

Lær et nyt sprog

På denne side kan du finde et udvalg af kurser, til dig der gerne vil lære et helt nyt sprog. Det kan være du bare gerne vil kunne begå dig bedre på din næste ferie, måske drømmer du om at bo i udlandet. Det kan også være, at du bare føler det er på tide at lære noget nyt. Uanset hvad vil du her kunne finde et kursus der hjælper dig på vej. 

Bliv bedre til et sprog du allerede kender

Det kan være, at du havde spansk eller tysk i gymnasiet, men gerne vil lære mere. Måske du gerne vil blive bedre til engelsk, eller måske du mestrer det mundtlige aspekt af et sprog, men gerne vil blive bedre skriftligt. Alt dette kan du få hjælp til på denne side. 

Lær et nyt aspekt af et sprog

Du er måske allerede ret god til et sprog, men har udfordringer når der skal tales teknisk. Du begår dig udmærket på engelsk, men vil gerne være bedre til termer i forretnings verdenen. Så kan du her på siden finde et kursus, der beskæftiger sig med forskellige områder af sprog, og forskellige forbindelser sproget bruges i. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier