Viser 1-20 af 41
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 41
1
2
3

Sprog

Find et nyt sprog, eller bliv bedre til et du allerede kender

Skal du ud på en længere rejse, og vil du gerne kunne kommunikere bedre? Har du mange udenlandske forretningsforbindelser, og vil gerne kunne forstå dem bedre? Er du træt af kun at kunne dansk og engelsk, og vil du gerne lære et tredje sprog? Så kan du finde et sprogkursus der passer dig på denne side. 

Her på siden kan du blandt andet tage et kursus i kinesisk, italiensk, tysk og mange flere. 

Hvorfor tage et sprogkursus? 

Udover at finudse et sprog, eller lære et nyt, vil du i gennem et sprogkursus udvikle dig personligt. Du vil skulle sætte personlige mål, og tilpasse dig læringen under kurset. 

Samtidig, vil du med sikkerhed kunne begå dig bedre hvis du skal ud og rejse. De fleste danskere føler, at de er fint klædt på med deres engelsk, når de skal ud og rejse, det er dog kun 50% af verdenen der snakker engelsk, og det vil altid være en bedre følelse, at kunne kommunikere med de lokale, på andre måder end engelsk. 

Et tilpasset kursus

På denne side vil du kunne finde et kursus der passer dig. Om du er øvet eller helt ny i sproget betyder ingenting. Du vil samtidig have mulighed for at tilrettelægge kurset så det passer med hvor meget tid du har til rådighed. Sammen med kursusudbyderen vil du også skulle forventnings afstemme og sætte mål for dig selv. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier