Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Fransk

Lær eller genlær det franske sprog

Måske du er vild med fransk litteratur og kunst? Du vil måske imponere på din næste rejse? Måske du bare vil lære et nyt sprog? Uanset dit motiv, kan du på denne side finde et kursus der lærer dig fransk. 

Styrk dine forretningskompetencer 

Bloomberg har foretaget en undersøgelse, der påviser, at fransk er det mest brugbare sprog i verden, når det kommer til forretning. Et kursus i fransk vil altså pynte på dit CV. 

Fransk tales også i store dele af verdenen. Det tales blandt andet i Canada, Luxemborg, Afrika, Schweiz og mange andre steder. Et fransk kursus vil altså give dig mulighed for at kommunikere i store dele af verdenen. 

Udforsk Frankrig

I nogen mindre franske byer vil du støde på en befolkning der ikke kan engelsk. Særligt den ældre generation i Frankrig kan, og i nogen tilfælde, vil ikke tage engelsk. Derfor kan det et fransk kursus komme dig til fordel på din næste rejse til Frankrig. 

Frankrig er også et land der er utrolig rigt på kultur. Fransk litteratur og kunst, er noget af det mest anerkendte i verdenen. Et fransk kursus vil give dig mulighed for at nærstudere denne kultur på fransk, og give det et helt nyt indblik i den franske kultur. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen