Filtrer efter
IT-professionel
Uddannelsestype
By
Online
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 157
1
2
3
4
...
8
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Populære steder

Reportager indenfor IT-professionel

Hvad er PRINCE2 Agile? Få her en kort forklaring af vores akkrediterede træner, Thomas.

Hvad er PRINCE2®?

Hvad er Management of Portfolios? Bliv klogere på, hvad kurset indeholder, og hvordan du kan bruge det i din hverdag.

Du kommer langt med en online IT uddannelse

Har du behov for at opkvalificere dine IT-færdigheder, men svært ved at finde tiden til det? Med online IT uddannelse kan du kombinere en travl hverdag med e-learning, der tager din viden til nye højder. Markedet for IT uddannelse bugner af tilbud, du kan tage via fjernundervisning.

Vælg f.eks. at specialisere dig inden for en niche med den helt rigtige certificering eller få nye ansvarsområder med en online IT uddannelse, der vedrører et bredere felt på IT-området. Uanset hvad dine forudsætninger er, kan du finde mange gode bud på kompetenceudvikling her.

Her finder du den rette online IT uddannelse

Alle de uddannelser, du finder ovenfor er målrettet dig, der arbejder professionelt med IT til hverdag og ønsker en mere fleksibel og billigere løsning end et almindeligt uddannelsesforløb.

Finder du følgende fordele interessante, er en online IT uddannelse højst sandsynligt noget for dig:

  • Du betaler typisk en lavere pris, da der spares omkostninger til lokaler og undervisere.
  • Du kan sparre med andre deltagere og underviserne via online chat, Skype eller lignende.
  • Du bliver typisk en del af et netværk, du kan sparre med efter endt uddannelse.
  • Du kan tage uddannelsen, hvor det passer dig, så længe du har en PC og en internetforbindelse.
  • Du kan gå tilbage i undervisningmaterialet og repetere, der hvor du finder det nødvendigt.
  • Du kan deltage i undervisningen, når det passer dig - ude eller hjemme - dag eller nat.

Samlet set giver en online IT uddannelse dig bedre mulighed for at tilpasse dit forløb ind i en travl hverdag. Dog kræver det en vis grad af selvdisciplin, og du opnår ikke det nærvær og sammenhold, som følger med de traditionelle uddannelsesforløb.

Hvilken IT uddannelse skal du vælge?

IT-branchen byder på et væld af områder, inden for hvilke du kan opkvalificere din viden. Blandt online IT uddannelse kan du f.eks. vælge at uddanne dig inden for:

Klik dig ind under de enkelte uddannelser og læs mere om dit udbytte. Her kan du også sende en forespørgsel direkte til udbyderen af uddannelsen for flere detaljer eller tilmelding. Ønsker du at sammenligne flere IT uddannelser, kan du let gøre dette via vores sammenligningsfunktion ude til højre.

Gør dig uundværlig med en IT certificering

Mange virksomheder verden over ser positivt på IT-professionelle med unikke kompetencer på området. Vil du gøre dig uundværlig i branchen, er det derfor en rigtig god idé at styrke dine kompetencer med en eller flere IT certificeringer. Med de rette kvalifikationer i bagagen bliver du netop en vigtig brik i din virksomheds udvikling og vækst.

Flere kurser for IT-professionelle

Er du på jagt efter mere end en online IT uddannelse? Tag et kig i vores samlede oversigt over uddannelser til IT-professionelle her og find netop det forløb, der passer til dine ønsker og behov.