ISTQB Advanced Technical Test Analyst

TestHuset, i Ballerup
Længde
4 dage
Pris
16.999 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 dage
Pris
16.999 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

ISTQB Advanced Technical Test Analyst

ISTQB Advanced Technical Test Analyst ─ online kursus

Deltag på vores guidede online kursus og få en certificering på ISTQB Advanced Technical Test Analyst niveau. Forløbet giver dig et indgående kendskab til metoder til struktureret teknisk test.

Du får på dette intensive forløb, en international anerkendt certificering inden for teknisk softwaretest med blandt andet følgende udbytte:

 • Online kursus - ISTQB Advanced Technical Test AnalystEn professionel tilgang til teknisk test af software
 • Flere værktøjer til at effektivisere testen
 • Udvidet ISTQB terminologi
 • Viden om best practice
 • Udvidet kendskab til teknisk test

ISTQB Advanced Technical Test Analyst er bygget op som et selvstudie med indbyggede online spørgetimer og en halv eksamensforberedende kursusdag, som bliver afholdt i TestHuset i Ballerup. Forløbet starter med en introduktionstime, hvor deltagerne får gode råd til deres selvstudie og får svar på alle de praktiske spørgsmål for at bestå eksamen ISTQB Advanced Technical Test Analyst.

Introduktionstimen og de to spørgetimer undervejs sker via videokonference softwaren, Speekio. Eksamensforberedelsen er en 4 timers session, hvor du vil få gennemgået prøvespørgsmål, som illustrerer hvad du kan møde til eksamen.

Forløbets moduler

Forløbet har følgende moduler:

 1. Introduktionstime: Introduktion til forløbet og vejledning i selvstudie.
 2. Online spørgetime 1: Svar på indsendte spørgsmål fra deltagerne.
 3. Online spørgetime 2: Svar på indsendte spørgsmål fra deltagerne.
 4. Eksamensforberedelse: Svar på indsendte spørgsmål fra deltagerne, træning i opgaveløsning og tips til eksamen(i TestHusets lokaler).
 5. Eksamen: Eksamen arrangeret i TestHusets lokaler.

Forløbet med ISTQB Advanced Technical Test Analyst varer cirka 5 uger fra introduktionstimen til eksamen.

Sådan skaber du mere tid til forløbet

Du er velkommen til at starte læsningen før introduktionstimen, og det er også muligt at undlade at deltage i den eksamen som TestHuset arrangerer og så selv tilmelde dig en åben eksamen på et senere tidspunkt hos Dansk IT.

Målgruppe

Kurset ISTQB Advanced Technical Test Analyst er et certificeringskursus for dig, som er softwaretester, testanalytiker, udvikler, eller anden som ønsker at blive bedre til at arbejde med teknisk test.

Du behøver ikke at have en teknisk baggrund, men det forventes at du kan læse og forstå pseudokode. Du skal have bestået ISTQB/ISEB Foundation eksamen for at gå til eksamen på advanced niveau.

Praktisk information

Litteratur

Selvstudiet tager udgangspunkt i lærebogen ”The Software Test Engineer’s handbook – A study guide for the ISTQB Test Analyst and Technical Test Analyst Advanced Level Certificates 2012”. Bogen samt læsevejledninger og andre praktiske oplysninger fremsendes til deltageren inden introduktionstimen.

Pensum

ISTQB’s pensum til Advanced Technical Test Analyst omfatter:

 • The Technical Test Analyst’s Tasks in Risk-Based Testing
 • Structure-Based Testing
 • Analytical Techniques
 • Quality Characteristics for Technical Testing
 • Reviews
 • Test Tools and Automation

Eksamen

Som afslutning på forløbet kan du deltage i en eksamen, der afholdes i TestHuset. Du kan dog også vælge at gå til en åben eksamen hos Dansk IT på et senere tidspunkt.

Eksamen udarbejdes af DSTB (Danish Software Testing Board) som er den danske afdeling af ISTQB (International Software Testing Quality Board), og administreres af Dansk IT.

Eksamen er en 2 timers avanceret multiple choice med udgangspunkt i en række cases. Der er 45 spørgsmål, som tilsammen kan give 80 points, hvoraf man skal have 52 rigtige, svarende til 65 %, for at bestå.

Sprog

Lærebogen, materialer og eksamen er på engelsk. Talesproget (spørgetimer og kontakt med facilitator) er på dansk.

Facilitatorer

Vores undervisere har ikke kun rutine i at undervise i softwaretest, men også mange års praktisk erfaring fra forskellige it-projekter, hvilket giver dig den bedste indlæring, samt viden om best practice. De får derfor også 4,96 ud af 5 i gennemsnitlig vurdering fra kursisterne.

Pris

Samlet kursuspris inkl. eksamen: 16.999 DKK

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ISTQB Advanced Technical Test Analyst
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
TestHuset
Lautruphøj 1-3
2750 Ballerup

TestHuset A/S er et dansk konsulentfirma, som er specialiseret i komplette løsninger inden for test & kvalitetssikring af software, herunder kurser i kvalitetssikrede IT-løsninger. TestHusets strategi er – via vores tre forretningsområder – at levere komplette løsninger inden for test...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret