Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-8 af 8
 

Leder du efter et online arbejdsmiljøkursus?

Det er vigtigt, at din arbejdsplads altid er på forkant, når det kommer til et godt arbejdsmiljø. Sunde rammer, trivsel og arbejdsglæde er alt sammen med til at en organisation opnår positive resultater. Et kursus i arbejdsmiljø er derfor en investering i dig selv, dine kolleger eller medarbejdere og organisationen som helhed. Ønsker du at styrke trivslen i din organisation, kan et kursus i arbejdsmiljø hjælpe dig på vej. Overvejer du et online arbejdsmiljøkursus, kan du finde det i listen ovenfor.

Tip: Klik her for en samlet oversigt over arbejdsmiljøuddannelse

Tag et online arbejdsmiljøkursus og vær med til at skabe trivsel og arbejdsglæde

Arbejdsmiljø omhandler sundhed og trivsel generelt på arbejdspladsen, både i forhold til sikkerhed, teknik, sociale relationer, arbejdsbyrde og helbred. Man skelner mellem fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og det er vigtigt, at der bliver stillet skarpt på begge for at skabe et sundt arbejdsmiljø i din organisation.

Hvorfor tage et online arbejdsmiljøkursus?

Flere og flere vælger at tage sit kursus i arbejdsmiljø via fjernundervisning. Grunden til dette er, at et online arbejdsmiljøkursus byder på en lang række fordele.

Du:

 • kan tage din arbejdsmiljøuddannelse, hvor i verden det passer dig, så længe du er online.
 • får typisk en billigere løsning, da der spares omkostninger til f.eks. lokaler og undervisere.
 • kan følge med i undervisningen, når det passer dig - dag eller nat.
 • bliver ofte en del af et unikt netværk, du kan sparre med efter endt uddannelse.
 • kan sparre med andre deltagere samt undervisere via online chat eller lignende.
 • kan gå tilbage i undervisningmaterialet og repetere, hvor og når det passer dig.

 

Et online arbejdsmiljøkursus er alt i alt en fleksibel og prisvenlig løsning i forhold til arbejdsmiljøuddannelse afholdt hos en udbyder eller i din organisation. Vil du vide mere om fordelene ved fjernundervisning, så læs om de otte største fordele her.

Derfor er det vigtigt at fokusere på arbejdsmiljøet

Uddannelse inden for arbejdsmiljø er ikke kun en social og til tider juridisk forpligtelse for de danske organisationer. Det er ligeledes en fordel for organisationens udvikling og evne til at skabe positive resultater.

Uden trivsel og tryghed på arbejdspladsen risikerer organisationen:

 • Højere sygefravær
 • Lavere produktivitet og motivation
 • Stressede medarbejdere
 • Flere konflikter på arbejdspladsen
 • Flere arbejdsskader
 • At den får et dårligt omdømme
 • Mistrivsel blandt medarbejderne
 • En høj udskiftning af medabejdere

Uanset om du er arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøkonsulent, leder eller medarbejder, kan du drage nytte af et online arbejdsmiljøkursus. Ikke kun ifølge arbejdsmiljøloven er det vigtigt, at der i organisationen er fokus på arbejdsmiljø, men også fordi det netop giver trivsel på arbejdspladsen at have fokus på det gode arbejdsmiljø.

Med et online arbejdsmiljøkursus får du ny eller opdateret viden på området, så du kan være med til at styrke din organisation gennem et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Klik dig ind under de enkelte arbejdsmiljøkurser og læs mere. Har du spørgsmål, eller vil du tilmelde dig et online arbejdsmiljøkursus kan du let og hurtigt tage kontakt til udbydere, som så vil vende tilbage til dig med mere information.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Case studies fra branchen
Supplerende arbejdsmiljøuddannel...

Når du er blevet udvalgt til at være arbejdsmiljørepræsentant på din arbejdsplads, så skal du inden for de første tre måneder på en tredages obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse. Hvis du er interesseret i at vide mere om den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, så kan du læse vores interview med Lilli, der arbejder som projektleder og nyuddannet arbejdsmiljørepræsentant.

Læs mere
Kundecase
Pia Hjortshøj Knudsen, kursist

"På kurset var der en god veksling mellem teori og praktiske øvelser, hvor vi blandt andet arbejdede med cases. Der var også to elever, som med deres egne ord fortalte, hvad der er vigtigt for dem. Der er kommet nogle guldkorn frem om ting, som man skal have fokus på."

Læs mere
Morten Sandvad Jensen, Midttrafik

"På kurset har jeg lært at forstå mekanismerne i en samtale, hvor modparten er utilfreds eller vred, og jeg har fået redskaber til at håndtere situationen, når der opstår en konflikt. Hvis modparten fx bliver personlig, så ved jeg, at vi er på vej op ad konflikttrappen, og jeg ved, hvordan vi kommer ned igen."

Læs mere
Tanya Løvschall, administrativ m...

”I Open Learning Center har der hele tiden været en underviser, jeg har kunnet spørge, og de er både engagerede og gode til at sætte sig ind i mit undervisningsbehov.”

Læs mere
 Jeanette Hansen, ernæringsassis...

"Kurset har givet mig en større forståelse for, hvordan økonomi hænger sammen i praksis. Det er værdifuldt for mig, at jeg kan se, hvordan jeg vil kunne bruge de redskaber, jeg har tilegnet mig, i et fremtidigt job."

Læs mere