Arbejdslyst

Skab arbejdsglæde med en uddannelse i arbejdslyst

Med en uddannelse inden for arbejdslyst, får du den nødvendige certificering til at skabe trivsel i virksomheden. 
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Vær katalysatoren for trivslen på din arbejdsplads

Trivsel er ét af de vigtigste parametre på en arbejdsplads. Glade og trygge medarbejdere er nemlig både mere produktive og motiverede i deres daglige virke. Udover, at det selvfølgelig er rart for medarbejdere at arbejde i sundt og godt arbejdsmiljø, kan trivsel blandt dem altså også aflæses direkte på bundlinjen. 

Læs mere om, hvorfor arbejdslyst er så vigtigt herunder. 

Det er lysten, der skal drive værket

Arbejdslyst er med til at give den enkelte medarbejder et godt fundament i hverdagen. Lysten til at gå på arbejde handler nemlig helt konkret om, at den enkelte er glad, effektiv, robust og loyal. Sagt anderledes, er det altså lysten, der driver værket og sørger for, at medarbejderne er i stand til at yde deres allerbedste. En sådan situation opstår dog ikke ud af det blå, og det kræver lidt arbejde at sørge for, at alle er i trivsel og engagerede.  Når du uddanner dig til arbejdslystkonsulent, får du en række kompetencer, der i summen, vil gøre netop dig i stand til at skabe et bedre arbejdsmiljø i din organisation: 

 • Du ved, hvordan du øger det gode samspil mellem dine kollegaer.
 • Du bliver foregangsmand for en god work-life balance og kan altså være med til at reducere stresset blandt dine kollegaer. 
 • Du bliver bindeleddet mellem kollegaer og ledere.
 • Du får de nødvendige redskaber til at kunne mægle i eventuelle konfliktsituationer. 

Vil du gerne uddanne dig, så du kan være med til at øge arbejdslysten?

Vil du gerne arbejde for, at dine kollegaer bliver endnu gladere og endnu mere motiverede? Og vil du tilmed gerne have en certificering, der viser dine evner til at skabe trivsel i virksomheden? Så er en arbejdslystuddannelse det helt rigtige for dig. 

Med en sådan får du - som nævnt ovenfor - nemlig de rette kompetencer til at skabe trivsel. Du bliver bevidst om, hvilke parametre, der gør sig gældende på en god arbejdsplads og lærer, hvordan du omsætter din nye viden til praksis i hverdagen på jobbet. Med uddannelsen bliver du klædt på til at varetage de interpersonelle relationer og problemstillinger, idet du får følgende udbytte: 

 • Konkrete værktøjer til at styrke arbejdslysten
 • Nødvendige kompetencer til at skabe både trivsel og effektivitet
 • Erfaring med ledelse af teamprocesser
 • Viden om, hvordan motivation fører til flere og bedre resultater
 • Stort netværk, du kan sparre med

Derfor gavner din uddannelse inden for arbejdslyst også din virksomhed

Det er bestemt altid en god idé at videreuddanne sig inden for et felt, man brænder for. Din professionelle markedsværdi øges markant, jo flere relevante kurser du tager og jo flere certificeringer, du har. Samtidig får du også en række kompetencer som du kan implementere i dit daglige arbejde med det samme. På den måde er du altså med til at skabe værdi for din virksomhed. Det gør sig bestemt også gældende, når vi her taler om en uddannelse i arbejdslyst og trivsel. Helt konkret gavner din uddannelse atmosfæren og hverdagen i virksomheden på følgende måder: 

 • Den nyeste viden samt de rigtige kompetencer og værktøjer til at højne arbejdslyst og produktivitet
 • Dig, som aktivt bidrager ved at omsætte den nyeste viden om arbejdslyst til målbar værdi for kolleger, team og bundlinje
 • Øget sammenhængskraft mellem ledelse og medarbejdere
 • Trivsel og et godt arbejdsmiljø er med til at fastholdelse de bedste medarbejdere og ledere, ligesom I fremstår som en attraktiv arbejdsplads
Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen