Viser 1-20 af 108
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 108
1
2
3
4
...
6

Arbejdsglæde

Skab et bedre arbejdsmiljø i din organisation

Et godt arbejdsmiljø er en af de vigtigste forudsætninger for en velfungerende arbejdsplads. Alligevel er der mange arbejdspladser, der ikke arbejder aktivt med at styrke eller fastholde den generelle medarbejdertrivsel. Ligeså er der mange medarbejdere, der glemmer at tænke på sig selv eller sine kollegaers trivsel, og dermed først for sent oplever, når problemer som stress, mistrivsel og depression opstår eller melder sig. 

Med et kursus i arbejdsglæde kan du få værktøjer til, hvordan du kan foregribe negative situationer på arbejdspladsen og vende negative situationer til positivitet, overskud og større glæde i hverdagen. 

Hvem henvender kurset sig til?

Kurser i arbejdsglæde henvender sig til dig, der gerne vil skabe en højere trivsel i dit daglige arbejde. Du ønsker at lære simple redskaber til, hvordan du kan påvirke hverdagen og derigennem skabe større glæde for dig selv og dine kollegaer.

Samtidig henvender kurset sig også til HR-medarbejdere, ledere eller medarbejdere, der beskæftiger sig med medarbejdertrivsel og personaleudvikling. Kurset e r relevant for dig, der har ansvaret for medarbejdernes trivsel, fordi du bliver gjort opmærksom på, hvilke negative mønstre der kan opstå på en arbejdsplads og samtidig får redskaber til, hvordan du kan styrke den generelle arbejdsglæde og samarbejdet i din organisation. 

Hvad er dit udbytte med et kursus i arbejdsglæde?

Med et kursus i arbejdsglæde får du inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du kan påvirke arbejdspladsen og din egen hverdag i en positiv retning. Du får redskaber til, hvordan du større glæde for dig selv og dine kollegaer, og samtidig lærer du, hvordan du kan håndtere et dynamisk og forandringspræget arbejdsmiljø. 

Et kursus i arbejdsglæde er en investering både i dig selv og i din virksomhed. 

Hvad er din virksomheds udbytte med et kursus i arbejdsglæde?

Med et kursus i arbejdsglæde følger der mange positive effekter - ikke mindst for dig selv, fordi du bliver mere opmærksom på, hvordan du kan arbejde med din egen arbejdsglæde.

Samtidig kan din virksomhed drage nytte af kursus i arbejdsglæde i forhold til, hvordan der skabes et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne indbyrdes lytter til og er opmærksomme på hinanden. En høj trivsel på arbejdspladsen kan nemlig blandt andet betyde: 

 1. Større engagement hos medarbejderne
 2. Mindre sygefravær
 3. Øget performance
 4. Bedre fastholdelse af medarbejdere
 5. Employer branding - høj tilfredshed i din virksomhed sikrer, at dine medarbejdere taler bedre om virksomheden og er dermed med til at sikre, at nye kandidater får indsigt i hvor god jeres arbejdsplads er. 

Indhold på et kursus i arbejdsglæde

Der findes mange kurser i arbejdsglæde, og det betyder også, at indholdet af kurset vil variere afhængig af, hvilken kursusudbyder du vælger. Generelt kommer de fleste kurser dog omkring emner som

 • Viden inden for positiv psykologi: Hvad er arbejdsglæde, og hvordan skabes det?
 • Sådan skaber du rum for engagement og fordybelse i dit arbejde
 • Vigtigheden af gode relationer mellem kolleger
 • Sociale fællesskaber og mening i arbejdslivet
 • Sådan undgår du stress i arbejdslivet
 • Fejring af succeser og hverdagens helte

Praktisk information om kurset

Der findes et stort udbud, når det kommer til kurser i arbejdsglæde. På listen ovenfor kan du sammenligne pris, længde og lokation af kurserne, så du kan vælge det kursus, der passer til det, du søger. 

Der findes også kurser, der udbydes som firmakurser, hvor I som virksomhed eller team kan tilmelde jer og sammen arbejde med, hvordan I skaber et godt arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen