Mere arbejdsglæde, tak - kursus

SUPPLEMENT, Landsdækkende
Længde
2 timer
Pris
21.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Længde
2 timer
Pris
21.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Mere arbejdsglæde, tak - kursus

Arbejdsglaede

Mere arbejdsglæde, tak

Arbejdslivet fylder meget i vores liv – på godt og ondt. Det kan berige os, så vi oplever overskudsenergi og føler os superhelteagtige. Men arbejdslivet kan også tage pusten fra os, så det føles som at cykle op ad bakke, på en punkteret cykel, i modvind og hele tiden blive overhalet. Det er i den situation, vi bliver irritable, uglade og mister glæden og lysten til vores arbejde.

Alle kan have en dårlig dag, men hverken kollega, leder eller medarbejder har ret eller pligt til at frarøve hinanden arbejdsglæden. Det er vigtigt at sætte fokus på trivsel, motivation, samarbejde, faglighed og arbejdsmiljø, så arbejdsglæden holdes i live. Det er dyrt og slidsomt, når arbejdsglæden mangler. Det koster resultater, trivsel, kolleger, ledere …

Vi skal forholde os aktivt til, hvad vi vil have ud af den tid, vi er på arbejde, og hvordan vi får det. Det er ikke en nem øvelse, men en uhyre vigtig øvelse set i lyset af, hvor meget arbejdslivet fylder i vores liv. Derfor skal der være fokus på et sundt arbejdsmiljø.

Der vil altid være bakker og modvind at kæmpe med, men det er langt nemmere at overkomme, hvis du giver dig selv muligheden for at smile imens. Som kørte du nyforelsket ned ad bakke, i medvind.

Arbejdsglæde og medarbejdertilfredshed er mange facetteret, kompleks og individuel. Det er et emne som organisationer og individer skal undersøge med mellemrum og give et serviceeftersyn – fx med et humoristisk arbejdsglæde-foredrag – så det ikke går hen og bliver et uoverskueligt problem med kostbare konsekvenser.

Arbejdsglæde-foredraget indeholder:

  • Forandringer er samarbejde og læring – ikke præstation
  • Arbejdsglæde; over- eller underskud på kontoen?
  • Har du kigget under din sko?
  • Gæs og måger på arbejdspladsen
  • Arbejdsbrunstig – er det noget for mig?
  • Dit bidrag til arbejdsglæden

Dette foredrag om arbejdsglæde bygger på humørfyldt og humoristisk storytelling, der giver refleksion til organisationen og samtidig peger på forskellige ideer, principper og metoder til at komme fra mentalt underskud til overskud og prioriterer arbejdsglæden.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Firmakursus
  • Danmark

Målgruppe

På dette arbejdsglæde-foredrag får ledere og medarbejdere indsigt i centrale faktorer, der påvirker arbejdsglæden til gavn for arbejdsmiljø og trivsel, og hvordan vi hver især kan minimere friktioner for hinanden og bidrage til en større arbejdsglæde i hverdagen.

Målgruppen er organisationer, der oplever arbejdsglæde og som ønsker at fastholde bevidstheden om, hvad årsagen til arbejdsglæden er, så de kan værne om den. Andre gange er det organisationer, der har et dyk i arbejdsglæden på deres trivselsmåling og medarbejdertilfredshed og derfor vil sætte fokus på arbejdsglæden. Og endelig er målgruppe organisationer der ønsker et humørfyldt og energigivende foredrag til et medarbejderarrangement.

Underviser: Mads Lønnerup

Mads LonnerupMads har arbejdet som konsulent siden 2007, hvor han med skæve vinkler, gejst og entusiasme har undervist i mange forskellige temaer. Han har en meget pragmatisk tilgang til teori, uddannelse og udvikling af mennesker. Mads har altid noget brugbart gemt i ærmet.

Kompetenceområder:
Personligudvikling, ledelse, stresshåndtering, studieteknik, kommunikation, konflikthåndtering, coaching.

Igangværende “Masteruddannelse i etik og værdier i organisationer” (MEVO)
Coachuddannelse med certificering
Certificeret i forskellige personprofiler
Cand.mag. i Religionsvidenskab og Semiotik
Arbejdet  2 ½ år som skolelærer
Arbejdet med socialt belastede unge i 3 år

Pris

Prisen på dette kursus afhænger af antal deltagere samt længden på det ønskede kursus. 

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mere arbejdsglæde, tak - kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
SUPPLEMENT
Søgårdsvej 34
2820 Gentofte

DIT LÆRINGSPOTENTIALE ER VORES OMDREJNINGSPUNKT

Hos SUPPLEMENT AS har vi siden 1993 erfaring med at holde kurser og det er med stor fornøjelse, at vi igen og igen hører vores kunder og kursister fortælle, at de hos SUPPLEMENT AS får formidabel undervisning! Og med over...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret