Foredrag i arbejdsglæde

i-Strategi
1 dag
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for opstart - Danmark
9.500 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Arbejdsglæde

Skru op for arbejdsglæden og trivslen!

- Deltag i foredraget om arbejdsglæde

Medarbejder eller leder? Arbejdsglæde gavner arbejdspladser og organisationer på flere niveauer. Start udviklingen i dag og sæt gang i din arbejdsglæde!

Travlhed, fusioner, besparelser samt egne og arbejdsgivers høje krav til arbejdspræstation efterlader ofte medarbejderen i en svær situation. For hvordan skal man nå alt det, man selv synes, man skal – og samtidig være en god og glad kollega? Det moderne menneske stiller høje krav til sig selv. I dette foredrag om arbejdsglæde og trivsel sætter Thomas T. Sloth fokus på, hvordan man kan skrue op for humøret i dagligdagen til gavn for både leder og medarbejder.

Teorien bag foredraget om arbejdsglæde bygger på indsamlet og sorteret viden inden for bl.a. videnskabelig empiri, coaching, erfaringer, cases inden for psykologi og sociologi samt egne indsamlede betragtninger.

Under foredraget vil der være en lille, sjov øvelse, der sætter arbejdsglæde og trivsel på dagsordenen for den enkelte; så budskabet om at højne arbejdsglæden føres aktivt ud i livet.
OBS! Øvelserne om arbejdsglæde virker ikke grænseoverskridende på publikum.

Det umiddelbare udbytte af foredraget er, at folk føler sigmotiveret til at gøre en forskel. Efter foredraget oplever Thomas, at publikum kommer og fortæller mig om deres, personlige overvejelser undervejs i foredraget – og hvordan de nu, vil tage ekstra hånd om såvel deres arbejdsliv som privatliv.

Målgruppe

Målgruppen er typisk private virksomheder og offentlige organisationer, der vil højne samarbejdet, arbejdsglæde og trivsel – ledere og medarbejdere.

Pris

Honorar: 9.500,- (ved op til 20 deltagere) + transport.

Om udbyderen

Mød i-Strategi

De indfrier din virksomheds drømme om online synlighed, kvalitet og vækst! i-Strategi har mange års erfaring med alle former for online markedsføring, webprogrammering og -design. De går ikke på kompromis med kvalitet, og deres sikre team arbejder med hver deres...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Foredrag i arbejdsglæde
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

i-Strategi

Ahlgade 40A, 2. sal
4300 Holbæk

Telefon: 70 27 90 22


Få information

Udfyld formularen for mere information om Foredrag i arbejdsglæde

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Oda H

"Jeg har fået mange positive reaktioner på dit foredrag, så det syntes jeg lige du skulle vide"

Læs mere