Du må investere i det gode arbejdsmiljø

Brug arbejdsmiljø som et direkte ledelsesværktøj. Undgå dalende produktion og kvalitet ved at inddrage dine medarbejdere i beslutningsprocessen og investere i det gode arbejdsmiljø.

Du må investere i det gode arbejdsmiljø | Læs mere her

Hvordan sikrer du dig, at dine medarbejdere kan følge med i en tid med hidsig teknologisk udvikling og medfølgende disruption? Man sørger for, at arbejdsmiljøet er velfungerende og konstruktivt. Det motiverer nemlig dine medarbejdere til at omfavne de muligheder, som bestemt også følger med udviklingen.

Det gode arbejdsmiljø gør forskellen

Ved at investere i det gode arbejdsmiljø som en måde at imødekomme de mange forandringer, giver du din virksomhed et rigtig godt udgangspunkt.

Det at involvere dine medarbejdere i processen gør nemlig, at de føler sig hørt, hvilket øger deres incitament for at tage ejerskab over deres andel i udviklingen. De vil føle sig motiverede til imødekomme forandringerne, nå deres mål og overholde gældende bestemmelser - også i en tid med meget usikkerhed. Motiverede medarbejdere er den bedste arbejdsstyrke og er faktisk en virksomheds bedste konkurrenceparameter.

Inddrager du dem i beslutningsprocessen omkring forandringerne og giver dem medbestemmelse vil du altså kunne undgå at se nedgang i produktiviteten og kvaliteten. Nedgang i disse to parametre er nemlig de to største indikatorer på et ringe arbejdsmiljø.

Det er vigtigt, at du går forrest

Det kræver dog, at du tør tage teten. Som leder må du være foregangsmand og gøre arbejdsmiljø til et ledelsesværktøj.

Du er den understøttende faktor, der sørger for, at alle dine medarbejder forstår og imødekommer de krav og bestemmelser, du præsenterer dem for. Og når først du ser potentialet i et godt arbejdsmiljø, så gør dine medarbejdere med garanti også. Motivation og engagement avler motivation og engagement.

Vil du lære mere om arbejdsmiljø som ledelsesværktøj

Er du blevet motiveret til at se på arbejdsmiljøet i din virksomheden som grundlaget for øget succes frem for noget, der bare handler om lovgivning?

Find dit kursus her


Annoncer