Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stigekursus

AM gruppen
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Når det passer dig - Fjernundervisning
1.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Stige kurser

- Kompetencegivende fjernundervisningskursus

Dette kompetencegivende kursus bygger på den aktuelle lovgivning på stigeområdet samt praksis for eftersyn oganvendelse af stiger.

AM-Gruppens e-learning kursus giver kursisten et indgående kendskab til både anvendelsen af stiger såvel som eftersyn og vedligehold af stiger. Kursusbeviset kan med andre ord dokumentere, at kursisten har modtaget undervisning i at bruge stiger og foretage de lovpligtige årlige eftersyn på samme.

Lovpligtigt stigekursusTag et lovpligtigt stigekursus

Det er lovkrav, at stiger efterses med maksimalt 12 måneders interval. Dette eftersyn skal foretages af en person, der er sagkyndig i at efterse stiger. Denne sagkyndige person kan være en indenfor egen virksomhed, der har tilegnet sig den fornødne viden på området, men det kan også være en ekstern person, der hyres til opgaven.

Der vil undervejs i kurset være mulighed for at downloade materiale, der kan anvendes ved både brug og eftersyn af stiger.

Målgruppe

Alle, som ønsker at være sagkyndig på lovpligtigt eftersyn af stiger. Kurset gennemføres om E-Learning (kompetencegivende fjernundervisning).

Kontakt AM-gruppen for mere information eller tilmelding

Om udbyderen

AM-gruppen

AM-Gruppen A/S er certificeret efter OHSAS 18001

AM-Gruppen er totalleverandør indenfor arbejdsmiljøområdet, og for en lang række virksomheder fungerer vi som ”husrådgiver”. Spørgsmålene og udfordringerne er vidt forskellige. Det kan dreje sig om sikkerhedsorganisationens sammensætning, indretning ved projektering af nybyggeri, beskrivelse og implementering af arbejdsmiljøpolitik, sikkerheden på...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AM gruppen

Østre Gjesingvej 13
6715 Esbjerg N


Få information

Udfyld formularen for mere information om Stigekursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: